Postpartum Jooga - Ilmainen 30 min harjoitus

postpartum postpartum jooga raskauden jälkeinen liikunta synnytys ja liikunta Apr 14, 2024

Hei. <3

Kirjoitin edellisessä postauksessa Postpartum -ajasta yleisesti, omia kokemuksia sekä vinkkejä raskausajan jälkeiseen liikuntaan.

Ohjasin merkityksellisen ja ihanan Postpartum Flow -kurssin tässä keväällä 2024 ja toivon, että mahdollisimman moni postpartum -ajassa oleva vanhempi löytäisi tälle kurssille.

Kurssi on etenkin sinulle, josta tuntuu, että lapsen saannin myötä on ollut haastavaa palata liikkumisen ja oman kehon äärelle. Kurssin joogaharjoituksiin voit tulla juuri sellaisena kuin olen, juuri niin jaksavana ja pystyvänä, kun juuri nyt olet.

Kurssi sisältää yhteensä 5 postpartum -aikaan sopivaa 30-60 minuutin mittaistajoogaharjoitusta, joissa lisätään keho-mieli yhteyttä, laskeudutaan itsensä ja hengityksen äärelle, rentoudutaan ja löydetään hyväksyntää ja armollisuutta näihin herkkiin ja arvokkaisiin hetkiin.

Harjoitukset sisältävät myös lempeästi vahvistavia osioita lantionpohjalle, pakaralle ja yläkeholle.

Harjoitusten lisäksi kurssilla on 4 minipodcastia, joissa jaan omia ajatuksia ja tuntemuksia vanhemmuuden matkalta: vanhemmaksi ja äidiksi syntymisestä, unesta ja väsymyksestä, omasta ajasta - sen tarpeesta ja puutteesta sekä hyvinvoinnin keinoista, joista olen itse saanut voimaa vauvavuoteen sekä sen jälkeenkin.

Olet mitä lämpimimmin tervetullut kurssille mukaan - olitpa missä vaiheessa postpartum -aikaasi tahansa! <3

Voit käydä kurssin materiaalin omassa tahdissasi ja se on käytössäsi 1 vuoden ajan aloituksesta.

Haluan tarjota sinulle myös ilmaiseksi kokeiluun 30 minuutin harjoituksen kurssilta. Tee harjoitus tästä:

Laita harjoituksen taustalle soimaan Spotifysta tekemäni Postpartum Flow -soittolista:

 

Tarjoan sinulle nyt toukokuun 2024 loppuun saakka -25% edun Postpartum Flow -kurssille koodilla: POSTPARTUM25. Hyödynnä etusi ja hyppää kurssille mukaan:

TÄSTÄ

 Etusi voimassa vain 31.5.24 asti.

Toivon sinulle mitä parasta ja lempeintä postpartum aikaa. <3

Eveliina 

meditoiva ja joogaava hyvinvointivalmentaja

Liity sähköpostilistalleni

Haluatko saada minulta inspiroivia tekstejä, valmennusuutisia ja ainutlaatuisia etuja suoraan sähköpostiisi? Hyppää mukaan ja saat myös ilmaisen Aamurutiinit -oppaan.