Heivaan!

Viikko on ollut taas kiireinen, mutta mukava. Maanantaina treenasin vierulla aivan sairaan hyvän olkapää-hauis-ojentaja + vatsat ja jalkojen liikkuvuus -treenin. Yhteensä noin 90min. Lisäksi aamulla tein aamuaerobisen 50 min ja koulussa oli pesäpalloa. Aktiivinen päivä siis. 🙂

Tiistaina ja eilen jouduin pitää vähän lepopäiviä, sillä mulla on taas yläselkä niin jumissa, että pää tulee kipeäksi. Vaikka kävin viime viikolla vasta hieronnassa. Mutta täytyy mennä nyt viikonlopun aikana uudestaan. Mulla on niinkuin lapojen välit ja sieltä kallonpohjaan saakka aivan jumissa. Eilen olis ollut selkätreeni, mutta se oli fiksumpaa jättää välistä. Tänään ei onneks tunnu siltä, että vetäis pään kipeäks. Mutta skippaan vielä kovan treenin tältäkin päivältä, voisin vaikka käydä illalla lenkillä!

Viikonlopuksi on tiedossa aivan mahtavaa ohjelmaa! Lauantaina ja sunnuntaina on nimittäin Fitness Expot Helsingissä, ja sinne on päästävä. Luulen, että menen sinne molempina päivinä. Hyvää messuseuraakin tiedossa 🙂 Suosittelen messuja kaikille, siellä on paljon mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa. Messualue ja luennot ovat täysin ILMAISIA! Kilpailut sitten maksavat erikseen niille, jotka niitä tahtovat mennä seuraamaan. Itse menen ainakin sunnuntaina katsomaan kaikki fitness sarjat.

Fitness Expo

Muuten viikonloppuna tiedossa tietenkin treeniä! Jes. Kunhan sais nyt tän yläselän aukeamaan niin pääsis täysillä jatkamaan. Mutta huomenna pääsen ainakin aamuaerobisen tekemään ja jalkatreenit päälle!
Ja koulujuttuja täytyy tehdä viikonloppuna myös. Mutta enköhän ehdi myös vähän levätä 🙂

Mukavaa loppuviikkoa! Päivitän ainakin Fitness Expoista viikonloppuna 🙂

ps. Mun kaverit järjesti eilen Lahdessa aivan järjettömät keskiviikkobailut nimeltään WEAKDAY. Jos olit mukana, tiedät mistä tänään puhutaan. Jos et ollut, muista tulla ensi kerralla! 😉