HAPPY BIRTHDAY LITTLE SISTER

Tätä sanotaan usein, mutta mihin ihmeeseen aika vierii? Olen itse jo 26 -vuotias ja meidän iltatähti täyttää tänään 18-vuotta! Siitä on siis reilu 8 vuotta kun itse täytin 18. Muistan sen kyllä, nimittäin vaikka syntymäpäiväni ovat 23.12 ja aika harvoin silloin on mitään erillisiä juhlia järjestetty niin joulun kunniaksi onneksi juhlitaan heh. Kun täytin 18, kävin samana päivänä suorittamassa heti ajokortin, jotta saan sen ennen joululomia. Sen jälkeen lähdimme viettämään joulua sukulaistemme luo Itä-Suomeen. Varsinaisesti synttäreitäni vietettiin vasta uutena vuotena, mutta täytyy myöntää etten sen tarkemmin kyllä muista miltä tuo täysi-ikäisyyden saavuttaminen tuntui.

Vaikka en nyt ihan kristallinkirkkaasti muista miltä tuntui olla täysi-ikäinen niin onhan se iso askel elämässä. Silloin sinusta tulee oikeasti vastuullinen kaikesta mitä teet. Tavallaan mikään ei muutu sinä hetkenä, mutta muuttuu kuitenkin. Miltä teistä on tuntunut täyttää 18 tai jos et vielä ole niin odotatko sitä?

Pikkusisko, olet tärkeä ja hyvä juuri noin. Kaunis niin sisältä kuin ulkoa.

Maailman parasta syntymäpäivää

<3

Siskosi E

Ps. Vielä ehdit jättää kysymyksesi eilisen postaukseen KYSY JA MÄ VASTAAN

LUITKO JO NÄMÄ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *