• KAUPALLINEN YHTEISTYÖ LUMO

Itselleni kodin tärkeys on konkretisoitunut hyvin tämän alkuvuoden aikana, kun olen vihdoin ja viimein asettunut hyvin uuteen asuntooni, jossa viihdyn. Sanotaan, että koti on siellä missä sydän on ja tavallaan allekirjoitan tämän, sillä voihan koti olla tietyllä tapaa useassakin paikassa. Kodin tärkeys muuttuu myös elämäntilanteiden muuttuessa ja arvostamme kodilta erilaisia asioita. Minulla on tällä hetkellä tärkeää se, että koti on paikka missä pystyn rauhoittumaan ja minulla on siellä hyvä ja turvallinen olo. Teen kotona töitä, joten ympäristön pitää tukea sitä. Tärkeää on myös lepääminen ja esimerkiksi kehonhuollon tekemisen mahdollisuus.

Kun kodin ulkopuolella tapahtuu paljon on tärkeää, että kotiin palatessa pystyy oikeasti lataamaan akut ja nollaamaan ajatukset. Tällä hetkellä olen valmis pistämään kotiini hieman enemmän aikaa ja rahaa, jotta rauhoittumiselle on paremmat mahdollisuudet. Siihen auttaa myös luonnon läheisyys ja itselleni on tärkeää myös kodin esteettisyys. Rauhallinen, yksinkertainen sisustus ja kodin puhtaana pitäminen. Vaikka välillä osaan aiheuttaa aikamoisen pyörremyrskyn jos on vähänkin kiire, niin minun on pakko saada paikat järjestykseen, jotta voin rauhoittua tai esimerkiksi olla luova, jota työni vaatii. Ympäristö vaikuttaa meihin paljon ja sitä kannattaa omalla kohdalla miettiä, että kuinka paljon se sinuun vaikuttaa, millainen ympäristösi on tällä hetkellä ja onko mahdollisuutta tehdä muutoksia tarvittaessa? Olen muuttanut itse aika monta kertaa elämäni aikana ja aika tiiviisti viime vuosien aikana. Olen halunnut vaihtaa maisemaa, vaihtaa isompaan tai uudempaan asuntoon tai tarvinnut ikäänkuin ”uuden startin” kaikin puolin. Joskus asunnon vaihtaminen todella auttaa myös konkreettisesti aloittamaan kaiken puhtaalta pöydältä!

Uuden asunnon etsiminen ja hankinta on ollut välillä haastavaa ja itse olen vieroksunut asuntonäytöissä käymistä varsinkin ajankäytön vuoksi. Eri asia on toki jos asunnon haluaa ostaa ja silloin asuntonäytöissä käymiselle on ehkä erilaiset intressit, mutta varsinkin vuokra-asuntojen kohdalla minusta helppous ja nopeus on tärkeää. Onkin mahtavaa, että nykyään asunnon voi vuokrata suoraan netistä. Sen kuin etsii itselleen sopivan asunnon, maksaa vuokran ja hakee avaimet heti kun asunto on vapaana. Kuulostaa aika helpolta eikö?

Lumo -kotien verkkokaupasta pystyt vuokraamaan kotisi jopa alle 15 minuutissa. Etsi sinulle sopiva asunto omilla valintakriteereillä, kirjaudu pankkitunnuksilla sisään, maksa ensimmäinen vuokra ja voit hakea avaimet heti kun asuntosi on vapaana. Tämä ei vaadi aikaa vieviä asuntonäyttöjä, mutta toki sellaisen halutessaan voi pyytää! Tälle vuokraustavalle myönnetään tyytyväisyystakuu, eli jos asunto ei vastaakaan kuvausta, niin vuokrasopimuksen saa peruuttaa tutustumiskäynnin yhteydessä. Tämä käynti tulee kuitenkin sopia 3 vuorokauden sisään vuokrauksesta. Kaikki vuokrausehdot löydät Lumo -sivuilta, josta kannattaa myös tsekata usein kysytyt kysymykset -osio sivujen alhaalta.

Itse tein juuri niin, että vuokrasin jo asuntoni, jonka jälkeen pyysin tutustumiskäyntiä. Asunto vastasi omalla kohdallani täydellisesti kuvausta, joten pidin kaupat ja hain avaimet heti seuraavana päivänä, sillä asunto vapautui juuri niinä päivinä. Tämän asunnon kohdalla vuokraus oli siis helpoin ja nopein tähän astisista kokemuksistani ja olen myös ollut todella tyytyväinen asuntooni sekä kaikkiin palveluihin mitä Lumo -kodeissa on tarjolla. Niistä voit käydä lukemassa täältä lisää.

Jos sinulla on asunto etsinnässä, voin siis lämpimästä suositella oman kokemukseni perusteella Lumo -kotien verkkokauppaa sekä Lumo -koteja.

Käy myös tsekkaamassa instagramin puolelta aiheesta tekemäni video ja seuraa minua myös snapchatissa, jossa jaan hetkiä omasta arjestani. Molemmista löydät minut: eevsku.

Energistä viikon alkua jokaiselle!

<3

Eevsku

Total
41
Shares

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*