ENSIMMÄINEN FITVLOG

Aloitan nyt Youtube kanavalla FITVLOG by Eevsku -sarjan eli tiedossa on treenivinkkejä. Ensimmäisessä videossa on liikkuvuusharjoitteita sekä pari core -liikettä. Katso ihmeessä video ja kokeile liikkeitä! Tiedossa on myös lisää videoita eri teemoilla.

Muista tilata kanava ja painaa videon peukkua jos tykkäsit! 🙂

Kivaa torstai-iltaa

<3

Eevsku

LUITKO JO NÄMÄ?

6 kommenttia

 1. Voi tää tuli ku tilauksesta! Mulla on eilisen lenkin + 2. viikon harjotteiden jäljiltä jalat aivan tukossa ja tuo venytys/liikkuvuus jaloille tuli heti kokeiltua (tiukat farkut jalassa..) – ja toimii!
  Corea täytyisi vahvistaa vielä melkoisesti, jotta pääsisi noita jalkojen laskuja tai linkkareita tekemään. Mitä liikkeitä neuvoisit tekemään – lankkupitoja, istumaannousuja..?
  Kivaa viikonloppua! 🙂 (ps. ja pöh se kämppäpostauksen kommentti – heti perään tajusin, että voisihan se uuteen kämppään muuttaminen tapahtua myös kaverin kanssa :D)

  1. Jes, mahtavaa! 🙂

   Lankkupidot on joo hyviä, lisäksi teet vaan tota jalkojen laskua pienellä liikkeellä niin se on kans toimiva!

   Ja hei ei se mitään ja olit ihan oikeilla jäljillä 😉

   -E

 2. Ihan huippuhyvä video, kiitos! Kiva, kun tässä oli tällaisia liikkeitä, joita voi tehdä ihan kotona. Muuten, tuosta kuminauhasta, mistä oot sen hankkinut? Tai siis kun urheilukaupasta ostin joskus omani, (siis en tollasta lenkkimallista), mut oon sen onnistunut hukkaamaan johonkin. Muistelen vaan, että kaupassa oli eri ”kireysasteisia”(siis jäykkiä ja helpommin venyviä) yms. niin olin vähän ulalla, että millaisen ostan. Aion vinkata tästä videosta mun vanhemmillekin.

  1. Kiva kuulla, kiitos! 🙂

   Kuminauhoja mulla on tällä hetkellä kotona Spartan Gearilta, heidän nettikaupasta ainakin löytyy. Kannattaa ostaa sellainen ei kaikkein kevyt, mutta siitä seuraava! Se on monikäyttöisin 🙂

   Aurinkoista viikonloppua Katja!
   -E

 3. Hei tää oli tosi hyvä!! Selkeetä ja simppeliä,mut tuo treeneihin taas sitä jotakin pientä lisää Kiitos Eevsku!! Blogi ja youtube kanava on kyllä aina ihan ykkös luettavaa ja katsottavaa☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *