NAM MIKÄ PROTEIINIJÄÄTELÖ!

Kun ensimmäisen kerran olen maistanut proteiinijäätelöä muutama vuosi sitten, en ollut mitenkään kovin vakuuttunut. Se ei maistunut juuri miltään ja koostumus oli purkkamainen. Lisäksi hinta oli aivan liian korkea niin pienelle purkille ja oikeastaan koko ajatus proteiinijäätelöstä jäi aika huonoksi. Joten kun ensimmäisen kerran viime syksynä sain ehdotuksen maistaa Lohilo -proteiinijäätelöä, odotukset eivät olleet mitenkään kovin korkealla. Kun ensimmäisen lusikallisen olin saanut Salted Caramel -makua suuhuni, karisi kyllä kaikki epäilykset ja oikeastaan aloin vain tuijottamaan purkin ravintosisältöä – miten tässä voi olla tällaiset ravintoarvot tällä maulla?! Lohilo proteiinijäätelö oli vasta tuloillaan Suomeen, mutta annoin heti palautteeksi, että tämä tulee varmasti menemään hyvin kaupaksi. Siis eihän tästä voinut olla pitämättä! Itse suurena jäätelön ystävänä olin aivan myyty.

Makuja näistä jäätelöistä löytyy salted caramel, double chocolate, banana split chocolate swirl, caramel chocolate swirl, chocolate peanut crunch sekä uutuudet cinnamon bun ja cookie dough. Näistä omat lempparit ovat aivan ehdottomasti salted caramel ja cinnamon bun, mutta ovat kaikki muutkin maut maistamisen arvoisia! Tykkään itse jäätelöistä, joissa on kastiketta tai ”sattumia” ja näissä niitä löytyy. Esimerkiksi näistä omista lemppareista salted caramelissa on ihanaa kastiketta ja cinnamon bunissa taas ”pullan paloja”.

Paketissa on jäätelöä 350 ml (175g), josta lähtee myös iso plussa, sillä se on oikeasti aika reilun kokoinen. Kaloreita 100g kohti on 123-150 kcal ja proteiinia yhdessä paketissa n. 22g ja hinta kaupoissa n. 3,99e. Tämä on siis tavallista jäätelöä kevyempää ja lisäksi nämä menee proteiinipitoisuuden vuoksi vaikka välipalana. Kannattaa kokeilla myös banaanipannareiden tai vastaavien kaverina, sillä siitä tulee aivan taivaallista.

Tätä löytyy ainakin suurimmista K-marketeista, Prismoista, Stockmannilta ja koko ajan laajemmin – käy katsomassa tarkempi listaus Lohilon Facebook -sivuilta.

Kuvat: Katarina Kirvesmäki

Voin siis lämpimästi suositella maistelemaan näitä Lohilo -proteiinijäätelöitä ja ainoastaan varoittelen siitä, että näihin voi jäädä koukkuun! 😉

Käy myös osallistumassa instagram -kuvassani olevaan kilpailuun, josta kaksi voi voittaa itselleen Lohilo -tuotepaketin! Kilpailuun osallistut tykkäämällä sekä minun (@eevsku), että Lohilon (@lohilosuomi) instagrameista ja kommentoimalla profiilissani olevaan jäätelö -kuvaan. Voittajat valitaan torstaina 18.5 klo 18 ja heille ilmoitetaan voitoista instagramissa.

Toivotaan meille kaikille ihanan lämmintä ja aurinkoista jäätelökesää!

<3

Eevsku

LUITKO JO NÄMÄ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *