WAU! EHDOLLA THE BLOG AWARDS FINLAND

KIITOS! ♥

Olin eilen aamulla käymässä A-Lehtien aamutilaisuudessa Helsingin Kulosaaressa, jossa julkistettiin tämän vuoden The Blog Awards Finland -kilpailun ehdokkaat. Kilpailussa on 14 eri kategoriaa, joihin viime keväänä te lukijat ja seuraajat olette saaneet äänestää ehdokkaita. Noista ehdokkaista tuomaristo on valinnut jokaisen kategorian finalistit, top kolmosen. Tässä vaiheessa voi jo sanoa, että on hienoa olla mukana kolmen kärjessä! Lokakuussa tuomaristo valitsee sitten kategorioiden lopulliset voittajat, mutta te lukijat ja seuraajat pääsette äänestämään yleisön suosikin. Olen erittäin kiitollinen kaikille, ketkä ovat minua jo viime keväänä äänestäneet sekä tietenkin mahtava juttu, jos haluat vielä antaa äänesi tuohon yleisön suosikiksi.

Pääset antamaan äänesi tästä  ja kaikkien äänestäjien kesken arvotaan hotelliyö Hilton Helsinki Strandissa ja liput TBAF 2017 -gaalaan kahdelle. Majoittuminen sisältää runsaan aamiaisen, kuntosalin ja allasosaston käytön sekä illallisen kahdelle ravintola Brossa.

Olin ensimmäistä kertaa ehdolla The Blog Awardseissa 2015, joka taisi olla kilpailun ensimmäinen vuosi. Tuolloin voitin suureksi yllätyksekseni Sport -kategorian (jota ei nyt ole) ja harmittaa vähän edelleenkin, että en silloin ollut gaalassa paikalla vaan juuri matkoilla! Tänä vuonna pääsen onneksi paikalle, jos voitto osuisi kohdalle 🙂

Olen erittäin kiitollinen tästä ehdokkuudesta ja nimenomaan Terveys & Hyvinvointi -kategoriassa, sillä koen, että blogini onkin nimenomaan muuttunut koko ajan enemmän ja enemmän terveyttä ja hyvinvointia painottavaksi pelkän urheiluelämän sijaan. Urheilu on toki asia, joka tuo itselleni paljon hyvinvointia, josta juuri edellisessä tekstissäni puhuin ja tottakai liikunta on yksi hyvinvoinnin osa-alueesta kenelle tahansa – mutta terveys ja hyvinvointi ovat niin paljon muutakin! Ne ovat sitä mitä pään sisällä liikkuu, ravintoa, jota syömme, lepäämmekö tarpeeksi ja teemmekö elämässämme oikeasti niitä asioita, joita rakastamme.

Blogini nimi ja ulkoasu muuttui tämän vuoden vaihteessa, jolloin blogini aiempi nimi ”Urheilijan Elämää” jäi pois. Blogini on itseasiassa ollut aivan alun perin ”Eevsku’s life”, kun ensimmäisen blogini perustin 2010 blogspottiin. Sen jälkeen tämä täysin oma sivusto ja domain perustettiin 2014. Minua on pyydetty mukaan eri blogiportaaleihin, mutta olen jotenkin kokenut tärkeäksi pitää kiinni tästä omasta sivusta, jonka olen vuosien varrella itse rakentanut. Silloin se on myös täysin omissa käsissäni ja saan päätää mitä siellä näkyy. Tämä on minulle vähän niinkuin oma lapsi 😀 Mainosrahaa klikeistä tai kuukausipalkkaa en siis bloggaamisesta saa, joka tietysti hieman vaikuttaa siihen paljon ehdin aikaa tähän käyttää, mutta toki minulla on upeita yhteistyökumppaneita, joiden kanssa saan tehdä töitä ja he tietenkin näkyvät täällä aina myös silloin tällöin. Kuitenkin niissäkin pyrin koko ajan siihen, että ne antaisivat teille silti mahdollisimman paljon ja lupaan, etten todellakaan tee kaupallisia yhteistyö tekstejä tänne vain siksi, että minulle on siitä maksettu. Haluan aina pystyä seisomaan tuotteen tai palvelun takana, josta puhun ja ne ovat usein sellaisia, joita käyttäisin jokatapauksessa.

Kuvat: Siiri Saarela

Tänä vuonna tänne mukaan on tullut myös enemmän videomateriaalia ja sen tekoa varmasti tulen jatkamaankin. Youtube ei tule olemaan pääkanavani ainakaan vielä pitkään aikaan ja uskoisin, että haluan aina silti pitää myös blogini, koska rakastan kirjoittamista ja se on ollut suurena syynä tehdä tätä kaiken kiireenkin keskellä. Mukana onkin ollut paljon pohdiskelevaa tekstiä ja vaikka jossain vaiheessa mietin, onko niitä liikaa ja taas ”tässä vinkit pyöreään peppuun” -tekstejä liian vähän, niin palautteen perusteella nuo pohdiskelevat tekstit ovat herättäneet paljon ajatuksia, auttaneet muutoksissa ja inspiroineet ihmisiä. Tuollainen on parasta palautetta mitä voin saada. Ja ei sillä, että noissa pyöreän pepun vinkeissä mitään vikaa olisi tai vinkkien jakamisessa ylipäätänsä – niitäkin tulee aina ajan salliessa ja blogin lisäksi niitä satelee myös instagramiin ja youtubeen.

Bloggaaminen on tuonut mukanaan todella paljon hyvää – uusia ihmisiä, töitä ja mahdollisuuksia, mutta tottakai se on välillä myös haastavaa ja vie paljon aikaa. Haluaisin välillä tehdä enemmänkin sisältöä, mutta focukseni on paljon urheilun lisäksi myös muissa töissä, kuten kouluttamisessa ja luennoinnissa. Joita myös rakastan! On ihan mieletöntä pystyä opettamaan ihmisiä ja face-to-face puhuminen ja kohtaaminen on tietenkin aina eri asia kuin vaikka näin blogin välityksellä. Videoilla toki pystyy hieman tulemaan lähemmäksi ja siksi niiden tekoa koitan pikkuhiljaa lisäilläkin. Minähän tekisin videon vaikka joka päivä, jos joku ne olisi minulle kuvaamassa ja editoimassa! :’D Mutta kun kaikkeen ei tosiaan riitä aika eikä energiakaan. Kaikki on rajallista ja täytyy miettiä mihin aikaansa priorisoi – siitä usein puhunkin.

Kuinka kauan aion vielä bloggailla? Sitä en osaa sanoa, mutta ainakaan toistaiseksi loppua ei näy. Bloggaan niin kauan, kun se on kivaa ja saan siitä hyvää fiilistä. Vaikka välillä pohtii mihin kaikkeen aika riittää ja onko joissain tekemissään asioissa mitään järkeä, niin kyllä tästä kirjoittamisesta ja kaikista ihanista kommenteista sekä palauttteista vaan saa niin paljon iloa <3 Lisäksi erilaisten yritysten ja projektien kanssa työskentely on tietysti sellaista, mistä tykkään todella paljon ja mihin muuten en pääsisi mukaan. Tämä työ on kyllä täysin oma juttuni ja voin olla kiitollinen siitä, että tällainen ammattimahdollisuus nykyään on! Sitä se ei vielä kovin vahvasti ollut tuolloin 2010 blogiani aloitellessa ja oikeastaan sitä ajatusta piti itsekin hulluna, että bloggaamisesta voisi saada rahaa. Onneksi siihen alkoi itsekin uskoa ja kovalla työllä kaikki on kyllä mahdollista 🙂
Sellaista pientä pohdintaa omasta bloggailuista. Jos tulee jotain kysyttävää liittyen bloggaamiseen tai tähän työhön, niin pistäkää ihmeessä kysymyksiä ja siitä voisikin saada kivan postauksen aikaiseksi! Videoitakin on tulossa lisää piakkoin, sillä nyt kun nettivalmennusten myynti loppuu ja kaikki materiaalit ovat kunnossa, niin jää aikaa enemmän muullekin kuvailulle ja kirjoittelulle 🙂

Kiitos vielä kerran kaikille mukana olemisesta, sillä ilman teitä ei olisi tätä kaikkea! Ja kiitos jos äänestit.

Ihanaa perjantaita

Eevsku

 

LUITKO JO TÄMÄN? KUN OMA HYVINVOINTI EI OLE SIJALLA YKSI

//

Viimeinen mahdollisuus hypätä mukaan Bodycontrol Basic tai Nutrition Basic -valmennuksiin! Myynti päättyy maanantaina ja seuraava startti vasta ensi vuonna.

LUITKO JO NÄMÄ?

  1. Hei! Oon todella kauan haaveillut työksi blogin kirjoittamista, mutta en tiedä miten edetä asian kanssa. Olisi todella mielenkiintoista saada sulta ammatiksi bloggaamisesta kertova blogiteksti ja miten siihen on mahdollista päästä.

    Äänestin! <3

  2. Ääneni lähti jo ennenkuin tämän näin – sinun blogillesi tottakai 🙂 Sinä inspiroiva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *