Kuvat: Anne Barck

Minulta jää Suomen juhannus tänä vuonna täysin väliin ja itseasiassa me istutaan juhannusaatto lentokoneessa. Tosin paikan päällä San Fransiscossa kello on vasta kolme iltapäivällä kun sinne päästään ja saa nähdä miten onnistuu valvoa sitten aika reippaan aikaeron kanssa. Käytiin kuitenkin fiilistelemässä juhannusta vähän etukäteen ihanan Annen kanssa ja napattiin ihan fiilispohjalta ilman suunnitelmia kuvia Lammassaaressa – näistä tuli niin upeita, että pakko jakaa useampia tännekin! Enemmän me kuvauksissa kikateltiin ja fiilisteltiin kuin mietittiin näitä kuvia, mutta ehkä juuri siksi näissä on niin hyvä fiilis.

 

 

On siis todellakin vihdoin aika oman kesälomani ja tämä on toinen kesäloma yrittäjyyteni aikana (ainiin ja perustin juuri ensimmäisen oman osakeyhtiöni eilen, jee !!). Viime vuonna loma oli 10 päivää Montenegrossa, nyt sitten melkein 3 viikkoa Kaliforniassa. Me lennetään tosiaankin San Fransiscoon, josta  napataan auto alle ja ajetaan ihanaa rantareittiä pitkin kohti Los Angelesia. Tarkempia matkasuunnitelmia ei ole, koska a) ei olla ehditty niitä tekemään & b) halutaan mennä täysin ilman aikatauluja, koska arjessa niitä on aivan tarpeeksi.

Fiilis lähdöstä on ihan super, koska viimeisin edes loman kaltainen hetki oli joulukuussa ja kevät oli kiireinen, joten tämä tuntuu erittäin ansaitulta. Kamerat lähtee mukaan ja materiaalia on tulossa varsinkin jälkikäteen – fiiliksen mukaan myös matkan aikana. Kannattaa seurata kuitenkin instagramia, sillä sitä päivittelen varmasti reissun aikanakin!

 

Kiitos tästä keväästä ja alkukesästä teille kaikille, aivan ihanaa juhannusta & jatketaan heinäkuun puolivälin tienoilla taas

Eevsku

 

 

SUMMER BOOST -VALMENNUS AUKI NYT!

Edellinen teksti: Muista levätä, hengittää, olla
Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast
Snapchat: eevsku

4 kommenttia

  1. Ihanaa lomaa Eveliina! Lomailu tekee varmasti hyvää, itse palailin juuri etelästä ja teki tehtävänsä. Paluu arkeen ja rutiineihin tuntuu luksukselta, sillä kevään jouduin reissaamaan kahden kaupungin välillä töiden takia. Salikortti aktivoituu heti juhannuksen jälkeen ja eilen kaupoilta lähti mukaani uusi treenikassi tuomaan extramotivaatiota treenaamiseen, vaikka sitä löytyy jo muutenkin— kiitos sinun. Somesi inspiroi terveelliseen ja monipuoliseen ravintoon ja liikuntaan 🙂 en malta odottaa, että pääsen takaisin arkirutiineihini!!

  2. Hei. Asiaan liittymätön kysymys, mitä meikkivoidetta käytät? Miten teet sun meikin, näytää niin raikkaalta ja hyvältä:)

    1. Moikka!

      Kiitos! 🙂

      En juurikaan meikkaa, mutta käytössä on Estelle & Thild sävyttävä kasvovoide (tummempi) ja Madaran BB-voide, sit saatan laittaa vähän aurinkopuuteria (esim Flow -merkistä tykkään). Kulmat on värjätty ja mulla on ripsien pidennykset. Siinäpä se! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*