Valmennukset myynnissä nyt, startit 6. tammikuuta – klikkaa valmennuksen kuvaa tai osta lahjakortti täältä.

 

UUTUUS! POWER YOU 2.0

 HANDSTAND BY EEVSKU

Vihdoin paljon toivottu käsilläseisonta -valmennus Eevskulta! Tässä valmennuksessa opit kaiken tarvittavan käsilläseisontaa varten – sopii niin aloittelijalle kuin jo käsilläseisontaa hieman osaavalle. Monipuolisia harjoitteita ja treeniohjelmat käsilläseisonnan oppimiseksi! Sopii myös esimerkiksi crossfit tai voimistelulajien urheilijoille oheistreeneiksi. Saat kaikki materiaalit (videot ja treeniohjeet) kerralla ja voit treenata niiden avulla missä ja milloin haluat 3 kuukauden ajan.

 

STRONG WOMAN BASIC

Naisten kokonaisvaltainen 10 viikon kuntosalivalmennus -paketti sinulle, jolla on hieman taukoa treenaamisesta ja haluat päästä uudelleen kiinni treeniin sekä terveellisempiin valintoihin myös treenien ulkopuolella! Tämä valmennus sopii myös aloittelijalle. Opetellaan tekniikat ja perusasiat kuntoon, mutta monipuolisilla ja motivoivilla ohjelmilla! Kaikki materiaali tulee omien tunnustesi taakse alustalle, jossa voit katsoa ja lukea niitä silloin kun sinulle sopii. Toimii myös mobiilissa!

(Lue lisää kyseisestä valmennuksesta klikkaamalla kuvaa)

STRONG WOMAN PRO

Kuntosalivalmennus naisille, joilla on jo aiempaa kokemusta treenaamisesta tai ovat käyneet Strong Woman Basic -valmennuksen! Tässä 12 viikon valmennuksessa treenataan kovaa, mutta fiksusti. Opit mitä kovaa treenaaminen vaatii palautumiselta, kehonhuollolta ja ravitsemukselta! Lähde tähän valmennukseen mukaan, jos haluat saada salilla tuloksia ja olet valmis panostamaan treenaamiseen.

BODYCONTROL SUPER

Kehonhallintaa, taitoja & terveellisten elämäntapojen oppimista! Tässä 8 viikon valmennuksessa yhdistyy kehonpainoharjoittelu (tehokkaita HIIT -treenejä myös mukana!), taitojen oppiminen ja saat tietoa ravitsemuksesta sekä muista hyvinvointiimme vaikuttavavista tekijöistä. Kaikki treenit on tehtävissä ilman välineitä, joten tämän valmennuksen voit tehdä kotona! Taitoharjoitteissa on ohjeet niin aloittelijasta hieman taitavampaan, eli voit lähteä mukaan vaikka et koskaan olisi seisonut käsilläsi. Treenejä ja harjoitteita tehdään oman tason mukaan!

LUE LISÄÄ KLIKKAAMALLA KUVAA 

 

POWER YOU

Toiminnallisen treenin valmennus naisille ja miehille! Tässä 10 viikon valmennuksessa treenataan monipuolisesti ja opetellaan mitä kovaa treenaaminen vaatii palautumiselta, kehonhuollolta ja ravitsemukselta. Valmennusta varten tarvitset toiminnallisen harjoittelun välineitä.

 

 

 

KAIKKI VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT

 

  • ALUSTAN OMIEN TUNNUSTEN TAKAA, JOSSA SAAT VALMENNUKSEN AJAN OHJEITA TEKSTINÄ JA VIDEOINA, TOIMII LOISTAVASTI MYÖS MOBIILISSA
  • PALJON LAADUKASTA MATERIAALIA VIDEOINA JA TEKSTEINÄ
  • SULJETUN FB-RYHMÄN, JOSSA VOI KYSYÄ KYSYMYKSIÄ
  • EVELIINAN LUENNON FB-LIVESSÄ
  • MAHDOLLISUUDEN EEVSKU TRAINING -TREENIPÄIVÄÄN OSALLISTUMISEEN (järjestetään vähintään joka vuosi)
  • TREENIT, LÄMMITTELYOHJEET, LIIKKUVUUSHARJOITTEET
  • RAVINTO-OHJEITA, RUOKAVALIOT JA RESEPTEJÄ (paitsi Handstand -valmennus on pelkkä treenivalmennus!)
  • VINKKEJÄ PAREMPAAN PALAUTUMISEEN, STRESSIN HALLINTAAN JA UNEEN
  • VALMENNUKSISSA KÄYDÄÄN LÄPI MYÖS TAVOITTEEN ASETTAMISTA JA ASENNETTA, JOTA TULOSTEN SAAMINEN JA HYVÄN TASAPAINON LÖYTÄMINEN VAATIVAT!

 

Maksu tapahtuu nettipankin kautta, jos jotain ongelmia tai kysyttävää, laita viestiä

 

EEVSKU TRAINING -MINIKUMINAUHAT

Kätevät minikuminauhat – 5 eri vahvuutta samassa paketissa!

 

 

Minikuminauhat pääset tilaamaan itsellesi täältä.

 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan marraskuussa alkaviin valmennuksiin!

 

KYSYTTÄVÄÄ? LAITA SÄHKÖPOSTIA

 

BLOGIIN TAKAISIN TÄSTÄ

 

___________________________

 

VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMEILLA, EAZYBREAKILLA & E-PASSILLA

Löydät nimellä Eevsku / Eevsku Training & sen jälkeen laita minulle sähköpostia , paperiset smartumit lähetetään postitse, laita viestiä!