Moi!

Kiva kun tulit tänne!

PITKÄPERJANTAINA aukeaa myyntiin Accessory & Recovery! Kesävalmennukset ovat myynnissä vappuna.

Myynnissä PIAN: ACCESSORY, RECOVERY + kesävalmennukset!

 

 

 

RECOVERY by Eevsku

Lue lisää RECOVERYsta - myynnissä huhtikuussa!

ACCESSORY by Laura

Lue lisää ACCESSORYsta - myynnissä huhtikuussa!

 

Lue lisää CHALLENGE -valmennuksesta

 

UUTUUS! Miesten kuntosalivalmennus CHALLENGE

 HANDSTAND BY EEVSKU

Vihdoin paljon toivottu käsilläseisonta -valmennus Eevskulta! Tässä valmennuksessa opit kaiken tarvittavan käsilläseisontaa varten – sopii niin aloittelijalle kuin jo käsilläseisontaa hieman osaavalle. Monipuolisia harjoitteita ja treeniohjelmat käsilläseisonnan oppimiseksi! Sopii myös esimerkiksi crossfit tai voimistelulajien urheilijoille oheistreeneiksi. Saat kaikki materiaalit (videot ja treeniohjeet) kerralla ja voit treenata niiden avulla missä ja milloin haluat 3 kuukauden ajan. Kaikki materiaalit saat heti aloituksessa käyttöösi!

Lue lisää HANDSTANDista

NAISTEN KUNTOSALIVALMENNUKSET

 

STRONG WOMAN BASIC

Naisten kokonaisvaltainen 10 viikon kuntosalivalmennus -paketti sinulle, jolla on hieman taukoa treenaamisesta ja haluat päästä uudelleen kiinni treeniin sekä terveellisempiin valintoihin myös treenien ulkopuolella! Tämä valmennus sopii myös aloittelijalle. Opetellaan tekniikat ja perusasiat kuntoon, mutta monipuolisilla ja motivoivilla ohjelmilla! Kaikki materiaali tulee omien tunnustesi taakse alustalle, jossa voit katsoa ja lukea niitä silloin kun sinulle sopii. Toimii myös mobiilissa!

Lue lisää STRONG WOMAN Basicista

STRONG WOMAN PRO

Kuntosalivalmennus naisille, joilla on jo aiempaa kokemusta treenaamisesta tai ovat käyneet Strong Woman Basic -valmennuksen! Tässä 12 viikon valmennuksessa treenataan kovaa, mutta fiksusti. Opit mitä kovaa treenaaminen vaatii palautumiselta, kehonhuollolta ja ravitsemukselta! Lähde tähän valmennukseen mukaan, jos haluat saada salilla tuloksia ja olet valmis panostamaan treenaamiseen.

Lue lisää STRONG WOMAN Prosta

 

KEHONPAINOTREENIÄ JA TAITOHARJOITTELUA

BODYCONTROL SUPER

Kehonhallintaa, taitoja & terveellisten elämäntapojen oppimista! Tässä 8 viikon valmennuksessa yhdistyy kehonpainoharjoittelu (tehokkaita HIIT -treenejä myös mukana!), taitojen oppiminen ja saat tietoa ravitsemuksesta sekä muista hyvinvointiimme vaikuttavavista tekijöistä. Kaikki treenit on tehtävissä ilman välineitä, joten tämän valmennuksen voit tehdä kotona! Taitoharjoitteissa on ohjeet niin aloittelijasta hieman taitavampaan, eli voit lähteä mukaan vaikka et koskaan olisi seisonut käsilläsi. Treenejä ja harjoitteita tehdään oman tason mukaan!

Lue lisää BODYCONTROL Superista

 

 

TOIMINNALLISEN TREENIN VALMENNUKSET

POWER YOU

Toiminnallisen treenin valmennus naisille ja miehille! Tässä 10 viikon valmennuksessa treenataan monipuolisesti ja opetellaan mitä kovaa treenaaminen vaatii palautumiselta, kehonhuollolta ja ravitsemukselta. Valmennusta varten tarvitset toiminnallisen harjoittelun välineitä.

Lue lisää POWER YOUsta - myynnissä NYT!

UUTUUS! POWER YOU 2.0

Tämä 12-viikon valmennus on jatkoa suositulle Power You -valmennukselle ja sopii myös sinulle, jos olet jo edistynyt toiminnallisissa treeneissä/ cf- tyylisessä harjoittelussa. Tämä paketti sisältää haastavampia treenejä, harjoitteita ja lisää tietoa palautumisen, kehonhuollon ja ravitsemuksen optimoinnista.

Lue lisää POWER YOU 2.0:sta

 

 

 

Liity uutiskirjeen tilaajaksi tästä ja seuraa meitä myös instagramissa @eevskutraining.

 

KAIKKI VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT

  • Alustan omien tunnusten takaa, jossa saat valmennuksen ajan ohjeita. Alusta toimii loistavasti myös mobiilissa, eli voit katsoa materiaaleja missä ja milloin tahansa!
  • Paljon laadukasta materiaalia videoina ja teksteinä sekä ladattavina PDF -tiedostoina, jotka saat itsellesi talteen
  • Suljetun FB -ryhmän, jossa voit kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksia muiden valmennuksissa olevien kanssa
  • Eveliinan tai Lauran luennon FB-livessä
  • Mahdollisuuden osallistua Eevsku Training -treenipäivään (järjestetään vähintään 1-2 x joka vuosi)
  • Treenit, lämmittelyohjeet, liikkuvuustreenit
  • Ravitsemusohjeita, ruokavaliot, esimerkkipäiviä ja reseptejä (paitsi Handstand -valmennus on pelkkä treenivalmennus!)
  • Vinkkejä parempaan palautumiseen, stressin hallintaan ja uneen
  • Valmennuksissa käydään myös läpi tavoitteen asettamista ja asennetta, jota tuloksien saaminen ja hyvinvoinnin löytäminen omassa elämässä vaativat!

 

Maksu tapahtuu nettipankin kautta, jos jotain ongelmia tai kysyttävää, laita viestiä

 

 

EEVSKU TRAINING -MINIKUMINAUHAT

Kätevät minikuminauhat – 5 eri vahvuutta samassa paketissa!

 

 

Minikuminauhat pääset tilaamaan itsellesi täältä.

 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennuksiin!

 

KYSYTTÄVÄÄ? LAITA SÄHKÖPOSTIA

 

 

VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMEILLA, EAZYBREAKILLA & E-PASSILLA

Löydät nimellä Eevsku / Eevsku Training & sen jälkeen laita minulle sähköpostia , paperiset smartumit lähetetään postitse, laita viestiä!