USEIN KYSYTTYÄ

OLEN ALOITTELIJA, MIKÄ VALMENNUS SOPII MINULLE?

  • Bodycontrol Basic -valmennus sopii kaikentasoisille, sillä liikkeet ja treenit ovat skaalattavissa. Jos haluat pelkän ravintovalmennuksen, on Nutrition Basic siihen loistava!

MITEN SAAN KAIKEN VALMENNUSMATERIAALIN?

  • Kun olet maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi tunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan valmennussivuille. Sinne ilmestyy joka viikko uutta materiaalia, johon pääset palaamaan aina halutessasi koko valmennuksen ajan sekä 2 viikkoa vielä valmennuksen loputtua.

KÄYN KUNTOSALILLA JA EN HALUAISI JÄTTÄÄ NIITÄ TREENEJÄ POIS, SOPIIKO JOKIN VALMENNUKSISTA MINULLE?

  • Sopii loistavasti, sillä nämä valmennukset (Bodycontrol Basics ja Advanced) on suunniteltu niin, että voit tehdä niitä muiden treenien ohella. Toki jos haluat kehittyä todella paljon taidoissa, notkeudessa tms. niin silloin siihen täytyy tietenkin laittaa enemmän aikaa kuin 1 krt/vko! Mutta valmennuksissa on ohjeistukset sinulle, joka haluat tehdä näitä treenejä esimerkiksi kuntosalitreenin, juoksemisen tai jonkin muun lajin ohessa. Ohjeistus on myös heille, jotka tekevät näitä treenejä pelkästään!

PYSTYN ALOITTAMAAN VALMENNUKSEN VASTA VIIKKOA MYÖHEMMIN, KOSKA OLEN REISSUSSA TMS. SEN ALKAESSA. ONKO JÄRKEÄ LÄHTEÄ MUKAAN?

  • Voit aloittaa treenit vielä 1 viikko aloituksen jälkeen (alkaa 28.8. eli viimeistään aloita sitä seuraavalla viikolla). Näet materiaalit vielä 2 viikkoa valmennuksen päättymisen jälkeen, joten voit tehdä treenejä omaan tahtiin vaikka vähän jäljessä.

HALUAISIN KUNTOSALIOHJELMAN JA RUOKAVALION, KANNNATTAAKO MINUN HYPÄTÄ MUKAAN?

  • Näissä valmennuksissa ei ole varsinaisia kuntosalitreenejä vaan käytetään hyödyksi omaa kehonpainoa. Kuitenkin näistä treeneistä on paljon hyötyä kuntosalitreeneihin, sillä osaat aktivoida lihakset paremmin ja harjoittelusta tulee turvallisempaa! Jos kuitenkin haluat kuntosalilla painojen kanssa tehtävän treeniohjelman, ei tämä ole sinua varten. Valmista ”ruokavaliota pdf:nä” et myöskäään tule saamaan, vaan haluan opettaa sinulle parempien valintojen tekemistä ja omaa ajattelua ravitsemuksen kanssa, joten pelkän tiukan ruokavalion noudattamiseen nämä valmennukset eivät sovi. Toivottavasti haluaisit oppia lisää ravitsemuksesta ja omasta kehostasi, koska se on ainut keino saada pysyviä ja hyviä tuloksia 🙂

VOINKO ALOITTAA VALMENNUKSEN MYÖHEMMIN SYKSYLLÄ?

  • Valmennukset alkavat nyt syksyllä 28.8. ja toinen startti tulee vasta tammikuussa, joten kannattaa nyt lähteä mukaan jos haluaa päästä valmennukseeni tässä syksyllä! Aloitus on yhdessä siksi, että pystyn olemaan vastailemassa valmennuksessa olevien kysymyksiin ja auttamassa ongelmiin tietyn aikavälin ajan ja näin valmennuksesta saa kaikki enemmän irti! Jos odotat ”oikeaa hetkeä” aloittaa valmennusta, niin luultavasti sellaista ei koskaan tule ja nyt olisi juuri oikea aika aloittaa, koska kiireessä ja stressissä itsestään huolehtiminen on kaikkein tärkeintä!

MIKÄ VALMENNUSTEN TAVOITE ON? MIKSI OSTAISIN JONKIN NÄISTÄ VALMENNUKSISTA?

  • Nämä valmennukset ovat henkilöille, jotka haluaisivat kehittää osaamistaan monipuolisesti sekä treeneissä, ravitsemuksessa, että elämäntavassa ylipäätään. Eveliinan näkemys urheilusta on se, että sen on oltava monipuolista, hauskaa, kehittävää, turvallista ja kuitenkin myös haastavaa, jotta motivaatio säilyy. Treenit tehdään oman kehonpainolla ja näin kehitetään kehonhallintaa, keskivartalon voimaa, taitoja (esim. käsilläseisonta), liikkuvuutta ja tätä kautta saadaan lisää hallintaa muihinkin treeneihin ja treenaamisesta tulee sekä kehittävämpää, että turvallisempaa. Ravitsemusta käsitellään niin, että valmennuksessa olevat oppivat asioita ja osaavat tehdä parempia valintoja omassa arjessaan, jolloin tulokset ovat pysyviä.

MIKSI RAVINTOVALMENNUS MYYDÄÄN ERIKSEEN? ENKÖ VOI SAADA SITÄ SAMASSA MUIDEN VALMENNUSTEN KANSSA?

  • Liikaa muutoksia kerrallaan voi olla monelle liikaa ja siksi pelkkään ravintovalmennukseen osallistuminen uusien treenien JA ruokavalion opettelun sijaan voi olla paljon kannattavampaa. On myös henkilöitä, jotka eivät kaipaa uutta treeniohjelmaa, mutta haluaisivat apua ravitsemuksessa. Ravintovalmennus on juuri heitä varten! Valmennus perustuu tutkimusnäyttöön sekä omaan urheilija- ja valmennuskokemukseen, jota minulle on kertynyt yli 10 vuoden ajan. Halusin kehittää valmennuksen, jonka avulla voi oppia ravitsemuksesta lisää ja löytää keinoja parempaan palautumiseen, energiaan ja silti kuitenkin ruoasta/ elämästä nauttimiseen! Bodycontrol Basic sisältää myös treenien lisäksi ravitsemukseen ja elämäntapaan liittyviä ohjeistuksia ja kaikkiin valmennuksiin sisältyy ilmainen FB-luentoni sekä treenipäivä Helsingissä.

 

TÄSTÄ PÄÄSET BODYCONTROL BASIC -VALMENNUKSEEN.

TÄSTÄ PÄÄSET NUTRITION BASIC -VALMENNUKSEEN.

TÄSTÄ PÄÄSET BODYCONTROL ADVANCED -VALMENNUKSEEN.

 

JÄIKÖ JOKU ASIA VIELÄ EPÄSELVÄKSI? LAITA MINULLE SÄHKÖPOSTIA