fbpx

Nopea päivitys ennen kuin menen sänkyyn nauttimaan mun uudesta (maailman parhaasta) tyynystä ja peitosta!
Ehkä jo näitkin uuden bannerin tuolla blogini oikeassa laidassa, eli siis yhteistyössä on tästä eteenpäin Eevsku & Tempur! Kiitos aivan mielettömästi kaikille Tempurilla! Tästä tulee todella mieluisa yhteistyö, sillä mikä olisi tärkeämpää, kuin oman unen laadun parantaminen. Se jos joku vaikuttaa aivan kaikkeen (mieliala, syöminen, treeni, palautuminen, lihaskasvu, muisti, oppiminen, laihtuminen……). 

Käväisin siis Tikkurilassa Tempur Sleep Centerillä (ihana myymälä, pääsee testailemaan kaikenlaisia patjoja, tyynyjä… kannattaa käydä! Palvelu oli myöskin erinomaista) ja valittiin sieltä juuri minulle sopiva tyyny, peitto ja patja. Myös näihin tuotteisiin sopivia ja superlaadukkaita lakanoita lähti mukaan (toki näissä voi käyttää ihan tavallisiakin petivaatteita).

Kotiin tuomisia tuli mm. nämä! Patja saapuu kotiin myös piakkoin 🙂
Tyyny ja peitto on olleet tietysti heti käytössä, ja patjan saan parin viikon sisällä. Olen kirjannut ylös unipäiväkirjaa ennen Tempur -tuotteiden käyttöä ja kirjaan vielä patjan saatuani Tempurit käytössä. Tulen kertomaan näistä tuloksista myös teille kaikille. 🙂
Lähdössä pistäytymään Tikkurilassa Tempur Sleep Centerillä, kiitos Pasi mukavasta iltapäivästä!

Tästä aiheesta tulen varmasti muutenkin kertomaan lisää myöhemmin!!

Vähän vielä muita kuulumisia tältä viikolta:

Keskiviikkona alkoi mun kevyt viikko salitreeneistä, ja olenkin nyt kuunnellut kroppaani oikein olan takaa! Keskiviikon treenit olivat intervalli + tunnin venyttely, torstaina aamulenkki + trampalla hyppelyä ja tänään jatkoin trampalla temppuilua (olin veljen lasten vahtina maaseutumaisemissa ja pihalla mm. trampoliini 😉 ), pyöräilin noin 30-40min ja lisäksi olin ihanassa hot joogassa! Se on vaan jotain niin mahtavaa. Siinä yhdistyy voima-, liikkuvuus- ja henkinen treeni.

Huomenna menen tekemään kevyen salitreenin (katsotaan miten tää onnistuu multa), käyn hot joogassa ja treenaan vaparia. Vapari alkaa olemaan aika hyvällä mallilla ja varsinkin fiilikset on ihan katossa, koska sain mun vapariasun jo kotiin!! Wiiiiii :)))

Tempurin lisäksi minulla on tiedossa toinenkin uusi yhteistyökumppani näin kisojen alla, siitä kerron lisää ensi viikolla.
KIITOS PALJON kaikille yhteistyökumppaneilleni!! Olette mahdollistaneet tämän kaiken onnistumisen. Tukenne on ollut korvaamatonta! Edelleen on niin paljon kustannuksia tulevista kisoista, että ihan hirvittää, mutta kaikki tämä tulee olemaan sen arvoista. Ehdottomasti.


Nyt kone kiinni ja rauhoittumaan sänkyyn! Viikonloppuna tiedossa lisää postauksia 🙂


-E

4 kommenttia

  1. Sait just uuden lukijan ! On kiva lukee ku jollai o noi paljo motivaatioo liikkumiseen 🙂

  2. Onnittelut Tempur-kumppanuuden johdosta!! Itellä on Tempurin 7cm patja ja 2 tyynyä. Pelkästään hyviä kokemuksia! 🙂

    -Laura-

  3. Kiitos Laura! 🙂 Joo peitto ja tyyny on olleet jo käytössä ja tuntuu erittäin hyviltä. Patja menee tänään kokeiluun 🙂

Kommentointi on suljettu.