fbpx
Yskä rantautui tänne, mutta onneksi on keinot sen hätistämiseen. Käy lukaisemassa CocoVi:n blogistani aiheesta lisää! 🙂
Toivottavasti te olette pysyneet terveenä?? Jos olette, niin nyt pitäkää siitä kiinni. Ette anna pöpöjen vallata 😉
Treenimotivaatio olisi pilvissä, mutta nyt on maltettava himmata. Sillä aikaa voi kasvatella motivaatiota lisää, tehdä mielikuvaharjoittelua ja venytellä.
Tää on niin hyvä!! Simple ha?
Sunnuntai ja maanantaikin oli vielä kuitenkin hyviä treenipäiviä. Olis ehkä sillon maanantaina pitänyt ottaa hieman rennommin.. Muttakun. Ens kerralla taas fiksumpana! Onneks en tän enempää ole kipeänä, mutta haluan nyt tän yskän heti pois ennen kun yhtään pahenee.
Eilen siis lepoa treeneistä, vaikkakin aamusta iltaan koulussa ja illalla valmentamassa. Koulussa meillä alkoi uusi jakso, joten uusia aineitakin on mukana, mm. yrittäjyys! Mielenkiintoista, katsotaan millaisen huippuyrityksen keksin 😉
Tänään koulussa oli mm. voimannoston tekniikoiden opettelua. Kyykkyä, maastavetoa, rinnallevetoa ja tempausta. Seuraavassa hieman taidonnäytteitä.
etukyykky

takakyykky – ai mikä lordoosi ??

maastavetoa -focusfocus!!;)

tsädää!!

Ehkä musta tuleekin painonnostaja? 😀 NOU! Mutta hauskaa oli. Ensi viikolla harjoitellaan sitten painojen kera!
Nyt jatkan lepäämistä. Jospa jo huomenna yskä olisi tipotiessään?? Lisää pakuria, vitskuja, kasviksia ja lämmintä mieltä 🙂
FAST Fit Angels -kuvauksia. Venyttelyopas löytyy Pakkotoisto.com -sivuilta. Kuva: Mike Sirén.
Joko olet jo muuten kuullut FAST:in uutuustuotteesta Puddingista? Käy tykkäämässä puddingin Facebook -sivuista ja sieltä löydät myös kirjoituksia ja reseptejä kyseisestä tuotteesta. 

8 kommenttia

  1. Pakuritee on ihan superia 🙂 Ite oon vuoden sitä lipittänyt, iltaisin menee monta mukillista! Pitääkin laittaa uus satsi kiehumaan!

    1. Mun selkä on noin notko 🙂 Rakenteeltaan ja myös lajista (voimistelu) johtuen. Vaatii hyvää tukea keskivartalosta!

  2. Wau toi viimenen kuva! Jäin vaan tuijottamaan :D! Tota tuun aina tänne kattomaa ku kaipaan treenimotivaatiota 🙂

  3. Hi Evelina,

    I like to read your blog…let me tell you that you are doing a terrefic job and that you have a very beatiful and athletic body. Keep up the good job!

    Sergio from Helsinki

  4. Hei, olisko sulla jotain hyviä vinkkejä, miten kannattais lämmitellä ennen venyttelyä? siis ihan kotona venytellessä. tuntuu, että vaikka mitä tekis niin en oikeen saa lihaksia tarpeeks lämpimiks ja venyttely tuntuu repivältä! ja en kuitenkaan aina jaksais mitään kunnon jumppaa/lenkkiä tehdä. jos siis löytyy vinkkejä, olisin superkiitollinen 🙂

Kommentointi on suljettu.