fbpx

Nyt on ilmeisen sitkeää pöpöä liikkeellä. Tämä yskä ei meinaa nitistyä millään! Olo olisi muuten ihan hyvä, mutta sitten tämä yskä häiritsee sekä yöunia, että treenejä. Edelleen joutuu siis himmailemaan! Myös siksi että kroppa on kerännyt nyt jostain syystä nestettä, joka kertoo ettei kaikki ole hyvin. Tämä ei nyt oikein sopisi kuvioihini, mutta kroppaa on kuunneltava.

Tämä syksy on ollut kuitenkin kropalleni kovaa aikaa. Ensin SM -kilpailut, sen jälkeen aivan pieni hengähdys ja täysillä kohti uutta kisaa. Kaikenhan tästä tekisi vielä liian helppoa, jos pääsisi täysin keskittymään urheilijana olemiseen. On kuitenkin lisäksi koulu ja työt hoidettavana. Mutta en valita! Ei, nautin kyllä kaikesta mitä teen. Nyt vain valitettavasti vastustuskykyni ei kestänyt tätä kaikkea. Mutta se on aina riskinä, kun puhutaan kilpaurheilusta.

Kohta loppuu huumori, kun olisi kuitenkin yhdet MM -kisat tossa tulossa. Mutta minä jos joku tiedän kuinka elämä ilman vastoinkäymisiä olisi tylsää, joten NOKKA PYSTYYN!! Hyvä tästä tulee!!

Jotta en tulisi hulluksi tästä kipeänä olemisesta, niin olen toki tehnyt jotain päivieni kuluksi.

Torstaina ja perjantaina koulussa oli musiikkiliikuntaa. Torstaina aiheena hiphop ja show, perjantaina baletti. Ai että kun oli kivaa (vaikka joutuikin tekemään ihan tosi kevyesti)!! Keväällä voisi yrittää raivata kalenterista tilaa tanssitunneille. Tosin olen suunnitellut myös tankotanssin ja BJJ:n aloittamista. 😉

hehhehhe 😉

Torstaina vain lepäsin koulun jälkeen, jotta paranisin, perjantainakin ainut aktiviteetti oli äidin ja siskon kanssa Kauppakeskus Karismassa pistäytyminen. Siellä oli jotkut synttärihulinat ja äiti halusi nähdä Club For Five:n esiintymisen. Ne on kyllä niin hyviä! Olis ihanaa mennä katsomaan niiden joulukonsertti, mutta keikka oli huonona päivänä Lahdessa.

Club For Five

Eilen lähdin yhden työnantajani Fressin vuosittaiseen virkistäytymistapahtumaan. Siellä on koko päivä tarjolla erilaisia jumppia, luentoja ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Valitettavasti en oikein voinut jumppailla, mutta kävin kuuntelemassa luentoja ja rentoutumassa hathayogassa. Kevyen olkapäätreeninkin kokeilin tehdä, ja tuntui hyvältä. Ainoastaan yöllä taas heräsin kunnon yskäpuuskaan.. Se on kyllä jotain niin vastenmielistä! Minä kun tarvitsen kauneusuneni ja jos jokin niitä häiritsee niin…. 😀

LesMillsMix menossa.

Fressi Lahden tiimiä & tiimivärit 😉

Meillä oli toki myös illallisgaalajuhla hotellilla, joka tosin omalta osalta päättyi jo klo 22 ja siitä tunnin sisään vetelin jo unta palloon. Muuten tulikin nukuttua hyvät unet, jos ei lasketa sitä yöllistä yskäkohtausta..

Olo oli taas kuitenkin sen verran hyvä, että uskaltauduin salille tekemään hauis-ojentaja -treenin. Mä vaan niin haluisin päästä kunnon kovien treenien pariin !! Sitä arvostaa nykyään niin paljon ihan vain sitä, että saa treenata terveenä. Ei tunnu diettiväsymykset tai muut missään. Mä haluan urheilla!! I just love it.

NYT kaikki lähettäkää mulle positiivisia ajatuksia ja pikaista paranemista!! Peukut pystyyn ja yritän itsekin olla niin positiivinen kuin mahdollista!! Nyt on parannuttava ja päästävä hikoilemaan nämä nesteet pihalle. Alle kaksi viikkoa näytön paikkaan MM-kisoja varten.

Onneksi mulla on ihania ihmisiä ympärillä, sain tänäänkin tällaisen kivan viestin whatsappiin <3

ps. Mitä ihmettä tapahtui tänään Helsingin Vuosaaressa, kun lähdettiin takaisin Lahtea kohti? Siellä oli joku kunnon piiritys poliiseilla käynnissä, viisi poliisiautoa, kypärät, kilvet, aseet… Keskellä asuinaluetta? Jos joku on lukenut uutisista jotain niin kertokaa. 😀

20 kommenttia

 1. Puuh, täältä tulee positiivista energiaa! Itsellä polvi kiukutelee ja samoissa mietteissä, kun seuraavan kerran terveenä treenailen niin aion nauttia siitä vielä enemmän 🙂

  1. Kiitos Maiju!! Täältä kans pikaista paranemista siihen suuntaan!! 🙂 Ja todellakin, sitä taas nauttii vieläkin enemmän kun vihdoin pääsee terveenä urheilemaan.

 2. Toivottavasti pääset pian treenailemaan, se on niin inhottavaa jos ei pääse kunnolla treenin kimppuun. 🙂
  Mitäköhän Helsingissä on tapahtunut?

  1. Voi mä toivon kanssa!

   Tuolla alempana oli kommentoitu, että siellä on ollut joku aseistettu tyyppi heilumassa :O Eli se oli sit varmaan just se kenet nähtiin!! 😀 Apua!!

 3. Tsemppiä ja paranemisia! Hei muuten, puhuit aiemmin Food Detective-testistä, oletko kertoillut siitä jo, vai onko mennyt ohi? 🙂

  1. Voi kiittikiiitti!

   Food Detective – tunnisteella löytyy tosta oikeasta alalaidasta! 🙂

 4. Yskä on ehkä inhottavinta juuri sen vuoksi, kun se melkein poikkeuksetta häiritsee unta! Itse herään yskään aina kun sellainen vaivaa ja tuntuu, että tukehtuu siihen paikkaan, eikä meinaa helpottaa vaikka miten yskii. Eli paranemisia sinne!

  1. Joo mulla kanssa menee hermot juuri yskän kanssa, kun se häiritsee unta.. Eikä vieläkään helpota!! Nyt on kyllä sitkeää pöpöä 🙁

   Mutta kiitos!

 5. Vuosaaressa oli tullut ilmoitus aseen kanssa liikkuneesta henkilöstä… ei kuitenkaan ollut mitään löytynyt. Metro-lehdestä sattumalta luin 🙂

 6. Oikein paljon tsemppiä ja positiivisia energia-ajatuksia lähtee täältä sinne suuntaan! Parane pian! Eksyn ensi kertaa blogiisi, mutten takuulla viimeistä kertaa 🙂

 7. Voi että, näyn tossa LMmix kuvassa!! 😀 yritin kysellä kaikilta illan mittaan, että missä se Eve on, mutta olit jo lähtenyt nukkumaan. Halusin niin käydä moikkaamassa! Tai itseasiassa törmättiin aamulla hotellin respassakin, mutta tyydyin siinä istuskemaan lattialla, sen verra heikko happi oli 😀
  -Anna

  1. Ai sä olit siellä hikoilemassa 😀 Mäkin olisin halunnu, mut koitin himmailla tän flunssan takia.. Näytti kyllä hyvältä menolta! 😉
   Ja tosiaan mun ilta jäi aika lyhyeen, harmi kun et ehtinyt tulla moikkamaan! Toisella kertaa 🙂

 8. Lähetän sinulle täältä lämpimiä ajatuksia ja roppakaupalla positiivisia fiboja, kyllä sinä tokenet. Sitäkin ihanempaa on palata treenaamaan kympillä kun pöpö on selätetty ja kovaa treeniä on kaivannut. 😉

  1. Iso kiitos Anu!! Voi kyllä, odotan kuin kuuta nousevaa että pääsis taas treenin makuun!

  1. Kiitos! Joo oon kuullut että se on kiva laji, tammikuussa vois mennä kokeilemaan 🙂

 9. Tervetuloa Lahden Gentaille ens vuoden alussa 🙂 Siellä alkaa tytöille oma ryhmä, jota vedän, ja tavallinen peruskurssi.

 10. Tervetuloa Lahden Gentaille BJJ -treeneihin! Se on ehdottomasti Lahden paras paikka treenata lajia. 😉

Kommentointi on suljettu.