fbpx

Aamu alkoi ihanasti, koska sain avata mun joulukalenterista ensimmäisen luukun!

Tänä vuonna onkin kuvakalenteri käytössä. Paitsi 17.pvä voi aloittaa suklaakalenterin 😉

Lisäksi nautin ihanasta joulufiiliksestä, enkä lähtenyt aamureippailulle ulos, vaan levitin mun yogamaton olohuoneeseen, pistin kynttilät palamaan, joulumusiikkia taustalle ja eikun joogaamaan! Oli muuten rentouttavaa 🙂

Eilen treenailin aamulla voimistelusalissa ja kävin LPG:ssä. Sitä on nyt taas tehty mun jaloille kerran viikkoon. Palauttaa ihan mielettömän hyvin väsyneitä jalkoja ja lisäksi laittaa nesteet kiertämään. Ja viimeisetkin rasvat 😉
Illalla olikin pari jumppaohjausta ja illalla olinkin taas kymmenen jälkeen aivan valmis nukkumaan.
Tänään kävin aamiaisen jälkeen Kuntokeskus K&M:llä treenaamassa selkää ja sainkin loistavaa treeniseuraa Samista ja Jonista! 
Kiitos vielä molemmille, loistoreeni 🙂
Sami voitti muuten juuri -80kg Suomen mestaruuden Strongmen -kisoissa ja lähtee edustamaan Suomea Arnold’s Sports Festival:iin ensi vuonna. Loistotyyppi ja hieno urheilija, ei voi kun ottaa mallia ja toivoa Samille menestystä myös jatkossa! Sitä varmasti tulee.

Kundit ja pikku – Eevsku.

Nyt aion rentoutua loppupäivän, hieman tämä kisojen lähestyminen tuottaa väsymystä, mutta onneksi päivän treenit on tehty ja lepo on ansaittua 🙂
Ja koska kaikki kommentoi jotain tosta lumesta, niin MÄ TYKKÄÄN SIITÄ! Haluan hiihtämään ja lautaileen. Nii!

3 kommenttia

  1. Ihanan kuuloinen aamu ollut sulla! <3 Ja siis hei ihanaa, mäkin rakastan lunta ja hiihtämistä!! Varsinkin ihan sitä pertsa-tyylillä menemistä! <3 Jei! 🙂 Hiton tehokasta treeniäkin vielä kaiken kukkuraks.

  2. Mä ”luin” eli siis selasin, (lukemiseen olisi mennyt about viikko :D) sun blogin läpi ja sä annoit mulle ihan älyttömästi motivaatiota! Vaikutat niin positiiviselta ja ihanalta ihmiseltä! Oon onnellinen sun puolesta, että oot päässyt tohon pisteeseen, missä nyt oot 🙂 sun reilun vuoden aikainen muutos on näistä kuvista päätellen huima, onnea !! Olin syksyllä fitness expossa katsomassa kun olit lavalla ja voitit. Olin jo aikasemmin bongannut sut fastista kirjoittelemasta, ja oikein ootin sun esiintymistä. Mulla meni sun vaparia kattoessa kylmät väreet oikein kropassa, olit niin loistava!
    En edes oikein tiiä miks aloin tätä kirjottaa tänne, mutta halusin vaan että tiedät, miten paljon annat energiaa muillekin, jotka ei edes sua tunne! Ja sun juttuja lukiessa ja kuvia katsellessa mä vaan mietin, että tossa mäkin haluan olla! Ja tuun vielä olemaankin, vielä joskus! Kiitos ihanasta inspiroivasta blogista Eevsku! 🙂 ja tsemppiä MM-kisoihin, sä niin voitat ne kisat 😉

  3. Ihanan piristävä postaus 🙂 ! Ja kuka nyt ei vois tykätä lumesta ku tosiaan pääsee hiihtämään ja laskettelemaan! SEKÄ kaikenkukkuraks on paljon valosempaaki !!IHANA JOULUKUU <3

Kommentointi on suljettu.