fbpx

Fitness Classicin jälkeen aika on lentänyt eteenpäin. Ensimmäinen viikko meni kuvauksissa ja töitä tehdessä, ja samalla treenasin suuremmalla motivaatiolla kuin koskaan. Nyt on todellakin ollut sellainen ”kaikki tai ei mitään” -meininki. Espanjassa ollaan paremmassa kunnossa, piste.

Kävin myös Tampereella treenaamassa valmentajien luona. Nää treeniviikonloput on ollut ihan parhaita ja tämäkään kerta ei ollut poikkeus. On kyllä niin kiitollinen olo, että saa kuulua Pro Elite Team:iin. Hienot valmentajat ja upea koko tiimiporukka 🙂

Muuten päivät on siis täyttynyt koulusta ja töistä, kuitenkin yrittäen keskittää energiat treeneihin. Yllättävän hyviä treenejä onkin ollut, ja varsinkin selkä-treenit on ollut parempia kuin koskaan aiemmin! Olen oppinut saamaan paremman tuntuman, joten treeni menee satavarmasti perille.

Todistetusti koulussa! 😉 Oon kyllä ollut niin ahkera, että siitäkin annan itselleni lisäpointsit! 😀

Salitreenien lisäksi on tietenkin hiottu vapaaohjelmaa ja tehty erilaisia aerobisia treenejä. Vaikka nyt keskitytäänkin vain viikon päässä siintäviin kisoihin, niin oon jo pikkasen fiilistellyt myös tulevia kevään/ kesän treenejä, joissa aion hioa vapaaohjelmaani vielä astetta lisää vaikeutta ja fysiikan taas paremmaksi. Mutta tosiaan – nyt keskittyminen vain ja ainoastaan EM -lavaan!!

Mun ja tiimikaverini Piian kilpailu käydään lauantaina ja sunnuntaina. Me kilpaillaan siis yleisessä (eli aikuisten) sarjassa ja molemmat vielä samassa pituusluokassa, eli alle 163cm. Tässä sarjassa taso on ollut aina kova, joten kovaa kisaa odotetaankin! 😉

Eevsku & Piude – rematch is coming up 😉

Lähtö Espanjaan on kuitenkin jo tiistaina, sillä osalla Suomen joukkueen kilpailijoista kilpailut alkavat jo torstaina. Oon fiilistellyt koko viikon sitä, että päästään tekemään viimeiset aamulenkit ja treenit auringon alla <3 Mä olen niin auringon lapsi, ja että voikin olla pieni tyttö onnellinen kun pääsee lämpöseen 🙂

Luottavaisin mielin ollaan menty, ja ajattelin pitää tän moodin yllä kisaan asti. Mitä sitä turhia taas stressaamaan? Oon tehnyt kaikkeni, että tällä kertaa ne arvokisatuliaiset on sitä mitä lähden hakemaan. Mulla lähtee tiimikaverin lisäksi valmentajat reissuun mukaan, ja muutenkin on jotenkin niin hieno fiilis päästä edustamaan Suomea paikan päälle. Tätähän mä olen aina halunnut. Arvokisat, joissa kuljetaan ylpeänä Suomen liput hihassa. Nyt vaan tosiaan pidetään tää varma olo loppuun asti, parannetaan hieman vapaaohjelmasuoritusta ja fysiikka tulee olemaan parempi. That’s it.

Tätä fiilistä kohti! Se oli jotain niin parasta. Ei sitä voi sanoin kuvailla. I did it.

Kyl sitä ihan herkistyy kun alkaa miettimään, kuinka paljon mä tätä haluan. Kuinka paljon oon tehny duunia. Ja nyt kaikki on mahdollista.

Parit kovat treenit vielä edessä, sitten alkaa keventely ja tankkaukset. Mikä parasta – Espanjassa <3

Kisakuulumisia yritän päivitellä tänne mahdollisimman paljon, mutta jos haluat pysyä mukana tiiviimmin, niin kannattaa käydä tykkäämässä mun Facebook -sivuista, sekä seurata instagrammissa ja twitterissä nimellä @eevsku.

Voit myös seurata meidän Pro Elite Team:in päivityksiä Facebookissa!

Nyt sitä reeeniä ja sit alkaa pakkaaminen!!

I’ll be ready for the stage!!

4 kommenttia

  1. Vitsit toi voittajafiilis-kuva on mahtava! Hymy nousee väkisin huulille! Tsemppiä kisoihin! 🙂

  2. Vitsit kun sää oot lyhyt :0 Onko fitneksessäkin pituusluokat??

Kommentointi on suljettu.