fbpx

Viime torstaina oli tosiaan Tempurin urheilijailta, jossa olin itsekin kertomassa lyhyesti omasta urastani, sekä unen vaikutuksesta palautumiseen, treeniin ja painonhallintaan. Tietenkin kerroin myös omista kokemuksistani Tempur -tuotteista, joihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Tulen muuten järjestämään piakkoin arvonnan Tempur -tyynystä täällä blogissa, pysy kuulolla!

Paikalla oli myös Sami Sundvik kertomassa urheilijan ravinnosta, ja tietenkin Tempurilta fysioterapeutti avaamassa lisää uniergonomiaa. Virallisen osuuden päätteeksi tarjoiltiin taivaallista raakakakkua ja -suklaata, jonka jälkeen oli mahdollisuus keskustella paikalla olleiden kuuntelijoiden kanssa. Kiitos kaikille paikalla olleille, ja teille jotka tulitte juttelemaan! On ihan mahtavaa jos pystyn inspiroimaan muita tekemisilläni. Ja ravinnosta, treenistä ja unesta puhuminen on niin kivaa, että puhetta riittäisi kyllä vaikka kuinka.

Kuva: Tempur

Olen piakkoin kertomassa unesta myös eräässä toisessa tapahtumassa Helsingissä, siitä lisää kunhan tapahtuma tarkentuu!
Perjantaina lähdin Tampereelle, ja tiedossa oli kunnon treeniviikonloppu, mahtavaa! Lisäksi näin ystäviäni, sekä valmentajaani Minnaa. 
Ensimmäiseksi kävin tutustumassa yhden ystäväni kouluun, ja siellä näyttikin tältä:
Eli kyseessähän oli Tampereella sijaitseva Poliisi AMK. Heillä oli kyllä mukavannäköiset opiskelupuitteet ja urheilijallekin sopivat treenimahdollisuudet. Vähän samanlainen sisäoppilaitosmeininki kuin meillä Vierumäellä, I like.
Perjantain treenin vetäisin WFC:llä ja sen jälkeen käytiin ihanan Lauran kanssa FitWokissa syömässä. Siellä on oikeasti hyvää ruokaa!
Lauantaina oli vuorossa crossfit treeniä Hatanpäässä. Luokkakaverini Heidi oli luvannut opettaa minulle painonnostoa, ja vetää kunnon treenit. Käytiinkin läpi tempauksen tekniikkaa, ja Heidi oli tässä kyllä loistava opettaja! Sen jälkeen kokeilin crossfit -tekniikalla leukoja, ja ne onnistukin aika kivasti, kun on tullut telinevoimisteluaikoina heiluttua nojapuilla. Chest-to-bar:it lähti samantien 🙂
Siihen päälle vielä kunnon sykettä nostattava treeni, jossa oli mukana kelkantyöntöä (tää oli siistiä!!), syväkyykky-voimapallon heitto -yhdistelmä, vatsat ja 16kg kahvakuulalla heilautus. Kaikki muut sujui hyvin, mutta tuo syväkyykystä pallon heittäminen 9metrin korkeudessa olevaan merkkiin ei ollut kyllä oma vahvuus! Silmä-käsi koordinaationi on ihan olematon, kun ei ole koskaan tullut pallojen kanssa pelailtua.. Nooo, siinä kun ekat 21 toistoa piti kaikkia saada, ja tuossa yhdistelmässä faileja alkoi satelemaan, niin tulipahan ainakin tehtyä myös ekstraa 😉
Kiitos vielä Heidille ja Crossfit Tampereelle! Sinne menen kyllä uudestaan, luultavasti hyvinkin pian! Crossfit- tyyliset treenit sopivat hyvin omaa lajia ajatellen, sillä siellä vaaditaan samoja ominaisuuksia kuin fitneksessä; voima, räjähtävyys, nopeus, kestävyys, liikkuvuus ja taito.

Hyvä fiilis! Viikonloppu oli mahtava.

CocoVi Bar:ilta palautumisateriaa, vihersmoothieta ja raakaleivoksia. Namm!!
Sunnuntaiaamuna oli vuorossa valmentajani Minnan treenejä, ensin vapaaohjelmaa ja sitten punttia. Oli kyllä molemmat taas niin hyviä treenejä, että huh! Voltit kulki aamusta ja sen jälkeen saatiin takareidet ja pakarat kunnolla jumiin. Mukana oli myös meidän Pro Elite Team:in tuleva fitnesskilpailija Oona. Saadaan vaparifitnekseen lisää tasokkaita kilpailijoita, huippua!
 Siitä sitten vielä junalla Lahteen ja tankkasin reilusti ruokaa, sillä edessä oli vielä bodypump ja bodybalance -ohjaukset. Niiden jälkeen maistui uni ja maanantain lepopäivä!
Eilen olikin vain koulua aamusta iltaan, hierontaa ja kahvakuula ohjaus Kuntokeskus K&M:llä. Ohjaan siellä ainakin vuoden loppuun kahvakuulaa ja venyttelyä maanantaisin, tervetuloa!
Tänään oli taas pitkä koulupäivä, siihen päälle treeniä ja valmennuspalaveri.
Nyt nukkumaan, aamulla treenataan lisää! Treenit kulkee aivan mielettömän hyvin. Tänään meinasi hieman väsyttää koulupäivän päätteeksi, mutta silti sain hyvän treenin aikaiseksi. Voimatasot nousee, taidot kehittyy ja muitakin osa-alueita parannetaan. 
Viime viikon Martin Rooneyn seminaarista on jäänyt soimaan päähän monikin asia, mutta päällimmäisenä se, että täytyy lopettaa sähläys ja keskittyä tärkeimpään asiaan. 😉 Avaan tätä joskus toiste lisää, nyt unta tälle tytölle!
”The most important thing in the whole world:
– the next meal
– the next sleep
– the next exercise”
-Martin Rooney
Eevsku

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu.