fbpx

Ravintoseminaari jo toisen kerran tänä syksynä!

Haluaisitko tietää lisää ravinnosta? 

Miten ravinnolla voi vaikuttaa suorituskykyyn, terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin? 

Kärsitkö epämääräisistä oireista, ja epäilet että se voisi johtua ruokavaliostasi?

Mm. näihin kysymyksiin voit saada vastauksia tämän syksyn huikeimmasta ravintoseminaarista, joka järjestetään lauantaina 9.11. Helsingissä Blu Royal -hotellissa klo 10-18! 

Saan paljon kyselyjä ruokavalioon liittyen, ja nyt sinulla olisi mahdollisuus saada paljon tietoa yhtenä päivänä aiheesta!

Kouluttajina toimivat Olli Sovijärvi, Jaakko Savolahti ja Sami Sundvik. Seminaarissa käsitellään uusinta tutkimustietoa ravinnosta ja sen vaikutuksista elimistössä, sekä annetaan tietenkin työkaluja tiedon siirtämisestä käytäntöön.

Itse olen seurannut näitä kaikkia kolmea asiantuntijaa parin vuoden ajan ja oppinut aivan mielettömästi uutta ravintoon liittyen. Tästä aiheesta ei kuitenkaan koskaan voi tietää liikaa ja olen itse ehdottomasti menossa paikan päälle kuuntelemaan näitä herroja! Ensimmäinen seminaari järjestettiin alkusyksystä, ja se olikin huippusuosittu. En itse päässyt paikalle ensimmäisellä kerralla, mutta nyt olen innoissani päästessäni mukaan!

Mukaan mahdut vielä sinäkin ja ilmottautumisia otetaan vastaan osoitteessa www.jaakkosavolahti.com/tapahtumat/toimivan-ravintovalmennuksen-perusteet . Tiedossa on aivan mahtava päivä innostavien luennoitsijoiden seurassa!

Jos yksi seminaari ravintoon liittyen pitäisi tälle vuodelle valita, niin se olisi tämä. SUOSITTELEN! 🙂

1 kommentti

  1. Mitä oot mieltä joukkueesta Badass fitness joka koostuu mm. Playboy tähdestä? Musta ei anna lajille hyvää vaikutelmaa..

Kommentointi on suljettu.