fbpx

Olette varmaankin huomanneet monessa paikkaa nimet Helsinki Core Trainers ja Spartan Gear. Ehkä myös miettineet, että miten nämä liittyvät minuun. Nyt ajattelin hieman valoittaa asioita – kaksi yhdellä kertaa.

Aloitin yhteistyön Spartan Gear:in kanssa viime vuonna. Antti Nurmi otti minuun kesällä yhteyttä ja kysyi kiinnostusta yhteistyöhön heidän kanssaan. Tiedossa oli paikka Spartan Gear:in urheilijana, sekä mahdollisuus osallistua heidän järjestämiinsä koulutuksiin. Lisäksi toimin nykyään heidän mallinaan ja olemme kuvanneet myös videoita Fitlab – sivustolle, josta löytyy aivan järjettömän laajasti treenimateriaaleja ja vinkkejä videoiden muodossa. Itse olen ohjannut sinne perusjumpan lisäksi esimerkiksi akrobatian alkeita.

Spartan Gear Athlete

Ensimmäiseen koulutukseen osallistuin syyskuussa ja nyt on käytynä kahvakuulaohjaajan koulutus level 1. Se olikin yksi parhaista ohjaajakoulutuksista missä olen ollut mukana, ja sen jälkeen olen ohjannut mielettömällä innolla, paremmalla tekniikalla ja suurella liikepankilla treenejä sekä kuntosaleilla, että yksittäisiä PT -ohjauksia.

Ohjasin syksyn vielä Lahdessa, mutta nyt kun siirryin pysyvästi Helsinkiin, niin jatkan ohjauksia Helsingissä. Uusi tukikohtani löytyy Hernesaaresta, Helsinki Core Trainers. Tästä tulen kirjoittelemaan pian lisää ja luvassa on huikean paljon uusia tuulia keväälle! Kannattaa pysyä kuulolla jos olet kiinnostunut valmennuksistani tai Bootcamp / Bodyweight -treeneistä. Tulen ohjaamaan myös akrobatian alkeita kurssimuotoisena. Jee!

Helsinki Core Trainers Coaches – kuva: Roope Virtanen

Palaan vielä kuitenkin tuohon Spartan Gear:iin, nimittäin sain tälle vuodelle myös aivan mahtavan tilaisuuden (ja kunnian) päästä kouluttamaan yhdessä Antti Nurmen kanssa. Lanseeraamme aivan uuden ohjaajakoulutuksen – Bodyweight -ohjaajakoulutus – ja ensimmäinen koulutus onkin buukattu jo täyteen. Jos kiinnostaa päästä mukaan, niin järjestämme seuraavan kesäkuun ensimmäinen viikonloppu ja sinne on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Ohjaajamanuaalia varten kävin Turussa kuvauksissa juuri viime viikolla. Samalla ideoitiin myös kaikkea muutakin mahdollista kuviota tälle vuodelle – mä olen niin innoissani!

Manuaalin kuvauksia

Omat treenit ja kilpailut ovat edelleen ykkösjuttuni – mutta nämä kaikki uudet kuviot mahtuvat erinomaisesti mukaan aikatauluihini. Ne oikeastaan vain tukevat uraani urheilijana, sillä nyt minulla on aivan mieletön tukiverkosto ympärillä ja saan tehdä treenaamisen ohella työkseni sitä mitä haluan. Valmentamisen, kouluttamisen ja kuvausten lisäksi tulen tänä keväänä myös aktivoitumaan bloggaajana, joten vihdoin saatte kuulla taas menoistani hieman enemmän! Blogia tulen tekemään yhteistyössä Arctic Sport Addicts:in kanssa ( ASA) ja myös muita mahdollisia uusia kuvioita blogin suhteen on tiedossa.
Mä olen saanut tutustua nyt niin mielettömän hienoihin ihmisiin, olen siitä erittäin kiitollinen.
Ja ne opiskelut! Nekin jatkuvat vielä. Urheiluvalmennus alkaa olemaan loppusuoralla – mutta opinnäytetyön lisäksi muutamia kursseja ja muita juttuja on vielä tehtävänä. Mutta ei haittaa, ne saan hoidettua kyllä tässä ohessa rauhassa. Saanhan kuitenkin opiskella asioita, jotka tukevat myös näitä muita projekteja ja töitä, sekä omia treenejäni.
Treenit sujuvat myös, oikeastaan erittäin hyvin! Tällä viikolla olen hoidattanut kroppaani ja mieltäni ison stressin (muutto ja sata muuta asiaa) jäljiltä ja olen käynyt mm. testaamassa Helsingin joogatarjontaa. Näistä kerron lisää myöhemmin! Saa myös vinkata hyviä paikkoja.
Jooga tekee hyvää sekä keholle, että mielelle.
Aktiivisimmillani olen muuten edelleen instagramissa, joten jos et vielä siellä minua seuraa, löydät nimellä @eevsku.
Rakastan pipoja ja huiveja – nyt kun tuli kylmät säät niin lupasin itselleni yhdet uudet tälle talvelle. Rakastuin Makiaan. Mutta he lopettavat pian naisten malliston! Miksi oi miksi?!
<3: Eevsku

9 kommenttia

 1. Joogaan suosittelen urban mandalaa 🙂 upeet tilat lähellä keskustaa ja hyvät tunnit! Itse kävisin säännöllisesti jos vaan rahat riittäisi salikortin lisäksi. Ja jos jooga kiinnostaa enemmän ns. Treenin kannalta niinkun itselläni niin motivuksella tarja vetää hyviä joogatunteja (ke ja su) joita suosittelen! Helsingissä on kyllä paljon tarjolla joogaa, mutta jos haluaa laatua niin siitä joutuu yleensä maksamaan suolasta hintaa :S

  1. Kävinkin jo itseasiassa maanantai-iltana heidän Yin joogassaan ja tykkäsin kyllä kovasti! Ainut miinus on aika tyyris hinta, mutta kyllä tuota paikkaa harkitsen kovasti. Täytyy käydä testaamassa toi Motivus, kiitos vinkistä 🙂

  2. Hei, tulin vielä sanomaan, että Tarjan tunnille mennessä kannataa etukäteen vielä varmuudeksi tarkistaa että Tarja on itse paikalla 🙂 esim.huomenna ei ole)
   Urban mandala on kyllä ihana 🙂

 2. http://www.fatimawitick.com/ Käy testaamassa Fatiman joogaa. Fatima ohjaa mm. Elixialla. Yhden tunnin jälkeen et enää muualla halua käydä. Fatima on todella ammattitaitoinen. Yhden tunnin jälkeen et enää toisen tunnilla halua käydä. 😉

  1. Mä oon itseasiassa ollut Fatiman vetämässä joogaviikossa Kanarialla 2011, kun olin itse siellä silloin aktiviteettioppaana. Oikeastaan hänen vuoksi joogasta innostuinkin enemmän! Täytyy käydäkin Fatiman tunnilla verestämässä muistoja 🙂

Kommentointi on suljettu.