fbpx

Vuosi 2013 on ollut erittäin antoisa, mutta samalla myös haasteellinen. On tapahtunut paljon muutoksia ja olen tehnyt erittäin rohkeita päätöksiä. Henkisesti olen kasvanut aivan hurjasti ja tehnyt paljon töitä sen eteen, että tietäisin mitä haluan elämältäni ja menisin vielä rohkeammin unelmiani kohti.

Ajattelin hieman avata omaa vuottani teille ja samalla saan myös itse hahmotettua miten hieno vuosi minulle oikeasti oli loppujen lopuksi, vaikka suuria pettymyksiä olikin matkan varrella.

Tässä siis kuvien ja tekstien kera, ensin kevät, sillä muuten tästä olisi tullut liian pitkä!

Tammikuu alkoi aika hienolla tavalla – ensimmäistä kertaa lehden kannessa ja vielä arvostetussa BODY -lehdessä. Juttuakin taisi olla yli viiden sivun verran.

Vuosi alkoi uudessa valmennuksessa ja tiimissä, ja pian oli edessä ensimmäiset kilpailut uudella vapaaohjelmallani. Fitness Classic 2013 olikin ikimuistoinen kilpailu, sillä suuren nuorten MM-kilpailu pettymyksen jälkeen haluni onnistua oli suurempi kuin koskaan. Ja onnistuinkin – fiilis oli mitä mahtavin. Lunastin myös paikkani ensimmäisiin aikuisten arvokisoihin, EM-kilpailuihin Espanjaan.

Tampereella treenaamassa. Uutta vapaaohjelmaa työstettiin paljon ja vietinkin melkein kaiken vapaa-ajan (viikonloput ainakin) treenileireillä valmentajien luona. Tampereella oli myös alkuvuodesta FAST:in järjestämä leiri Milos Sarcev:in opastuksella.

Pääsiäistreenejä Pro Elite Team:in kanssa.
Alkuvuodesta oli aika kylmiä ilmoja. Parhaimmillaan aamulenkin vedin -25 asteen pakkasella! Pukeutumiskysymys;)

Treenin jälkeisiä fiilistelykuvia ja poseerausharjoittelua.

Sain kunnian olla toista kertaa jo Etelä-Suomen Sanomien kannessa (ensimmäinen oli 2012 SM-kilpailun jälkeen). Juttu oli erittäin kivasti tehty ja kirjoitettu. Kiitos siitä Roosalle! ESS kirjoitti minusta pienen jutun myös ennen syksyn 2013 SM kilpailua verkkolehteensä. Sen pääset lukemaan tästä. 
Yhden haastattelun minusta voi lukea myös suositusta Lihastohtori -blogista. Juha Hulmi otti minuun keväällä Fitness Classic -kilpailujen jälkeen yhteyttä ja kysyi halukkuuttani haastatteluun hänen blogissaan. Kiitos tästäkin erittäin hyvästä ja positiivisesta jutusta! Sen voit lukea tästä.
ESS -lehden kannessa keväällä. Lehti jaetaan laajasti Päijät-Hämeen alueella, mm. Lahdessa.

Pari viikkoa ennen Fitness Classic -kisoja kävi näin. Treenissä heitin 20kg käsipainon huolimattomasti telineeseen ja pikkurillihän siellä oli sitten välissä. Onneksi ei käynyt huonommin – lääkärikin sanoi että vähän liimataan ja nyt kun otat rauhasti pari viikkoa niin loistat kisoissa! Ja niin tein.

Kuntoa reilu viikko ennen huhtikuun kisaa.

Keväällä kuvattiin Mike Sirénin kanssa ennen kisaa. Aina varmasti hyviä kuvia!

Ennen kilpailuviimeistelyjä fysiikka näytti tältä.

Kisaviikon treenifiilistelyä!

Uusien bikinien testausta päivä ennen kilpailua. Ja nehän olivat juuri täydelliset! Kyllä Biancaneve:ssa osataan.

Saatiin myös uudet Pro Elite Team -takit kisoihin. Kyllä kelpasi edustaa.

Ja varsinkin vapaaohjelma-asu oli mieluinen! Kiitos Elina.

On stage. Mä niin nautin!
Ja voiton tullessa tuli kyllä itku. Olin antanut alkuvuoden kaikkeni tälle, ja se palkittiin. Paikka EM-kilpailuihin kruunasi kyllä kaiken.
Breakfast of the champion 😉 Kämpin brunssilla kisapäivän jälkeisenä aamuna. Oli kyllä hyvää! Yksi päivä syötiin ja sitten jatkui reilu pari viikkoa valmistautumista EM-kilpailuun.

Kisan jälkeen pääsee aina kuvauksiin. Ne on aina kivoja, saa hyviä muistoja hienojen kuvien muodossa! Tällä kertaa kuvattiin FAST:ille promovideoita.

Välillä olen ollut kyllä koulussakin 😉 Eikun oikeasti, olen ihan samassa tahdissa luokkakavereiden kanssa opintopisteiden suhteen! Lähiopetuksesta tuli kyllä keväällä poissaoloja, mutta syksyllä olin paikalla melkein joka kerta. Valmennuksen opinnot ovat loppusuoralla ja mielenkiintoinen opinnäytetyökin on jo käynnissä.

Pari viikkoa Fitness Classicin ja EM-kilpailujen välissä meni aivan hujauksessa. Pian oltiinkin jo matkalla Espanjaan ison Suomen joukkueen kanssa. Meidän kilpailut käytiin vasta lauantaina, mutta paikalle mentiin jo keskiviikkona. Meillä olikin kaksi upeaa päivää auringon alla ennen itse kilpailuja!

Kuvauksissa salilla.

Team IFBB Finland.

Lepoa auringossa. Oli kyllä niin ihanaa! Mä rakastan lämpöä.

Ilmottautumassa kilpailuihin.

Takahuoneessa ennen vapaaohjelmaa. Kyllä jännitti!
Fysiikkakierroksella. Fysiikassa minut oli laitettu neljänneksi koko porukasta. Vapaaohjelmassa taisin olla seitsemäs, ja pisteet menivät juuri niin, että jäin pisteellä finaaliporukasta. Hetken aikaa harmitti kyllä aivan vietävästi, kisapaikalta lähdin itkien yksin hotellille ja hetken aikaa oli pakko olla vain yksin.
Harmituksesta oli pakko kuitenkin toipua nopeasti ja lähdettiinkin nauttimaan Barcelonasta kilpailun jälkeisenä päivänä. Tuolloin olisi kuulunut olla finaalini käynnissä, mutta no – päätin että en jää sitä miettimään. Hetki lepoa ja sen jälkeen uudet tavoitteet.
Barcelonassa syötiin… Ja syötiin. 
Viimeisen päivän iltajuhlassa.

EM -kilpailut olivat erittäin opettavainen kilpailu ja näin jälkeenpäin voin ylpeänä sanoa olleeni Euroopan 7. paras. Silti yhden pisteen päähän jäänyt finaalipaikka harmitti tuolloin aivan hirvittävästi. Jostain syystä en saanut Espanjassa annettua itsestäni parastani vapaohjelmassa, ja sen takia en toisaalta finaalipaikkaa ansainnutkaan.

Kilpailujen jälkeen elämässä tapahtui paljon muutoksia, muutin mm. Lahdesta Helsinkiin ja jollain tapaa EM -kilpailujen pettymys pysäytti.

Hetken aikaa oli pakko miettiä mitä haluan seuraavaksi, mutta nopeasti päätettiin valmentajan kanssa seuraava tavoite: Fitness SM 2013.

Kesän alku meni palautuessa keväästä, mutta aika pian oli aloitettava seuraava kilpailuvalmistautuminen. Tästä kirjoitan seuraavassa tekstissä.

Toivottavasti teillä oli upea uuden vuoden vaihdos! Itse vietin sen Tampereella valmentajan ja tiimikavereiden seurassa. Nyt on taas kuviot keväälle valmiina ja motivaatio kohdillaan.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

 Menestyksekästä sellaista, ihan jokaiselle.

Kuva: Tapani Moisala / BODY -lehti

-Eevsku

18 kommenttia

 1. Oot aivan mahtava Eve. Ihailtava asenne ja etenki upee kroppa. Hyvää alkavaa treenivuotta sinne! (:

 2. Kiitos vuodesta, Eveliina. Tiedät kyllä 🙂
  Tehdään seuraavasta entistä kauniimpi! On ilo ja kunnia saada seurata uraasi ja vaiheitasi.

 3. Kun muutit Hki ajatko sitten aina Vierulle vai joka aamu?

  1. En, Vierumäellä en käy enää paljoa fyysisesti, teen koulujuttuja etänä 🙂 Ja jos käyn niin sitten jään sinne yöksi jonnekin!

 4. Sulle ei jaksa kommentoida ku et ikinä jaksa vastaa mihkää 😀

 5. Heips rehellisesti mitä olet mieltä, kannattaako kisadietillä vetää syö mitä haluat päivää? Jos tai ei kunto anna periksi? Kannattaako tällöin seuraavana päivänä laskea taas ruokaa? Jos pää kaipaa tankkausta. En kaipaa mitään kysy valmentajalta vastausta vaan olisin kiitollinen juuri sinun näkökulmastasi 🙂

  1. Jos puhut kisadietistä, niin en ehkä vetäisi ”syö mitä haluat”. Tankkauspäiviä kannattaa toki pitää, mutta puhtaista raaka-aineista. Jos kyseessä ei ole kisadietti, niin miksipäs ei, jos sellainen auttaa jaksamaan muuten paremmin. Yleensä tuollainen yksi päivä milloin mätetään vetää kyllä kropan ihan tukkoon, eikä siitä henkisestikään kovin hyvä olo tule 🙂

 6. Kärsitkö dietillä kylmyydestä? Miten siitä selviää?

  1. Kyllä varsinkin loppudietistä on helpommin kylmä. Puen enemmän päälle 😉 Ja nautin lämpimiä suihkuja ja saunakin on kiva.

Kommentointi on suljettu.