fbpx

Kävin eilen hakemassa Adidaksen toimistolta työvaatteita, ja mä oon näihin niin in love! Olen nyt alkanut vakuuttumaan siitä, että Adidas on todellakin onnistunut uusissa mallistoissaan ja nämä vaatteet on ihan huikeita. Voisin hyvin olla näissä koko ajan, training mallisto treenatessa ja valmentaessa, vapaa-ajalle sit Originalsia.

Vai mitä sanotte näistä housuista?!
Eilen onnistuin murtamaan mun yhden varpaan, mutta ei se treeniä estänyt.. Tuli vedettyä taas loistava setti Taitoliikuntakeskuksessa – mun kaikki lihakset tärisi pois lähtiessä. Kiitos Markus hyvistä treeneistä!

Tänään on ollut loistava päivän aloitus ja mahtavia juttuja tiedossa!!! Superkiitollinen olo.

Nyt valmentamaan – ihanaa päivää!
<3 Eevsku

2 kommenttia

 1. Moi, tää ei nyt liity mitenkään tekstiin mutta muistan että puhuit joskus suolahuoneesta:D En yleensä usko tälläisten ”hömpötysten” toimivan, mutta suosittelisitko käymään ja kuinka usein..? Ja miten sun ohjaamille tunneille pääsis, pitääkö olla jäsen jonnekki tai jotain. Oot ihan huippu<3 tsemppii kauheesti kevääseen!!

  1. Moikka 🙂

   Joo kävin suolahuoneessa poistamassa flunssaa, ja itse kyllä uskon noihin ”hömpötyksiin” jollain tasolla. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta kyllä minulla lähti tuolloin todella nopeasti yskä yms. pois.

   Lisäksi suolahuoneessa käy astmaatikot ja atoopikot, ainakin Lahdessa suolahuone oli tosi suosittu!

   Mun tunneille pääsee Helsingissä. Järjestän sekä pienryhmätunteja, että PT -ohjauksia Helsinki Core Trainers:illä. Näihin liittyen voi kontaktoida:

   Ja iso kiitos kivasta kommentista! 🙂 Tsemppiä myös sinulle!

Kommentointi on suljettu.