fbpxKilpailut jäävät omalta osaltani kilpailematta tänä keväänä. 

En ole ollut vuoteen kipeänä, ja eilen päivän huono olo ei ollutkaan kuvitelmaa, vaan makaan tällä hetkellä kotona sängynpohjalla.

Huomenna en pystyisi antamaan omaa parastani, ja mikään muu ei minulle riittäisi. Lisäksi en halua leikkiä terveydellä, vaan nyt on maltettava, jotta voin jatkaa urheilemista pitkällä tähtäimellä.

Vaikea päätös, mutta varmasti oikea.

Suuret tsempit kaikille tänä viikonloppuna kilpaileville! Paljon työtä takana ja tärkeintä on tehdä parhaansa, sekä nauttia joka hetkestä.

Uudet tavoitteet ja suunnitelmat pyörivät jo päässä, mutta ensin lepoa ja parannan itseni taas superterveeksi!

Iso kiitos vielä kaikille tsemppaajille, tukijoille ja yhteistyökumppaneille. Olette korvaamattomia 
7 kommenttia

  1. Eveliina, olet upea joka tapauksessa! Ihanaa olisi ollut nähdä sinut lavalla, mutta onneksi tämä ei ollut viimeinen kerta kun siihen saamme mahdollisuuden! Älä murehdi menneitä, tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuudet mihin vain! Olet todella upea urheilija, josta moni voisi ottaa mallia! 🙂

    -Riikka

  2. Ei tää oo maailmanloppu. Kisoja tulee vielä ja vaikka nyt varmaan harmitaaki niin susta kuullaan vielä vai mitä 😉 söpöliini.

  3. Tsemppiä! Oot ollut mulle valtava inspiraation lähde jo pitkään! Musta on ihana seurata sun positiivista ja intohimoista menoa! Paranemisia!

    T. Suuri Ihailija 🙂

  4. Harmillista, että pitkän valmistautumisen ja kovan työn loppumetreillä käy näin. Terveys kuitenkin ennen kaikkea ja uusia kisoja tulee kyllä! Olisi ollut hienoa nousta kanssasi lavalle. Toivottavasti paranet pian 🙂

Kommentointi on suljettu.