fbpx

Niin se aika on taas vierähtänyt ja alle viikon päästä on viimeistelyviikko käynnissä. Huhhuh! Kisafiilis nousee jo välillä, mutta pääasiassa menee keskittyminen vielä treeneihin. Loppuun asti kovaa duunia!

Aamu-Eevsku & leijonanharja.
Tällä viikolla olen vielä töissä jonkin verran, ensi viikolla pyrin vain keskittymään kisoihin. Ne on mulle kuitenkin se tärkein ja tiedän tavoitteeni. Kaikkeni olen kyllä tehnyt, ja en voi muuta sanoa kuin että olen paras mahdollinen Eevsku kultsalla 13.4! Tähtäimeni on päästä kisaamaan EM kilpailuihin toukokuussa, mutta se vaatii täyden onnistumisen 1,5vkon päästä. Tippaakaan ei anneta periksi!!

Päättäväisyys ja asenne ratkaisee. kuva: Stella Harasek

Mutta ei tää taas helppoa ole. Alkuvuosi on mennyt uuteen kotikaupunkiin sopeutuessa (rakastan kyllä tätä Helsinkiä!), uusi työ ja asiakkaat on pitänyt hankkia ja lisäksi joka päivä treeniä 1-3 kertaa. Koulu on nyt jäänyt hetkeksi jäähylle, mutta hoidan sen kyllä loppuun kunhan kilpailut on ohi. Tai ei mulla sen suhteen mitään paniikkia olekaan! Urheiluvalmennuksen opinnot on jo paketissa (paria tehtävää ja yhtä tenttiä vailla), lisäksi opinnäytetyön olinkin suunnitellut aloittavani vasta aikaisintaan ensi kesänä.

Viime lauantaina olin Stockalla Northforcen pisteellä. Oli kyllä kivaa! Kiitos kaikille ketkä kävi paikalla.


Vaikka kaikki mitä teen on todella kivaa, niin kyllä näin kilpailujen lähellä levon merkitys korostuu. Kaiken ”vapaa-ajan” olenkin viettänyt kotona leväten tai lihashuollon merkeissä. Sosiaalinen elämäni on tällä hetkellä nolla, mutta onneksi työni on erittäin sosiaalista!
Alkuvuoden työuurastus palkitaankin ensi viikolla, sillä pyrin keskittymään pelkästään viimeistelytreeneihin ja kilpailusuoritukseen. Tälle viikolle mahtuu vielä kovaa treeniä ja vähän duuneja. Energia on rajallista, mutta jaksaa jaksaa! 
Koitan kirjoitella myös ensi viikolla hieman enemmän kilpailuvalmistautumisjuttuja.
Nyt vielä päivän viimeinen treeni ja sitten menen kotiin tutustumaan FIR65infrapunapussiin, jonka juuri hain matkahuollosta. Onko joku testannut?
Aamulla kuvattiin lehtiartikkeliin kuvia, hiukset&meikin laittoi QTime:n Nina. Kiitos!

14 kommenttia

 1. Lopetitko fastin kanssa yhteistyön itse vai ne sinun kanssa?
  Toinen juttu.. Kysyn tosissani ja olen miettinyt pitkään 😀 kun kilpailette bikineissä, onko ahdistavaa että koko maailma on nähnyt teidät ”alasti”?:D onko kukaan mies ikinä käyttäytynyt sinua tai toista kilpailijaa kohtaan heikosti koska teidät ollaan jo ”nähty” eikä teissö ole mitään uutta nähtävää? Ymmärrätkö 😀

  1. Lopetin tuon yhteistyön itse 🙂

   En ole kokenut mitään ongelmaa siinä, että minut on nähty bikineissä. Ihmiset kulkevat vähissä vaatteissa myös rannalla, uimahalleissa jne. Eikä siinäkään taida olla mitään outoa vaikka onkin ”kaikkien nähtävillä”? 😉 Yleisurheilijat ja uimaritkin kilpailevat hyvin niukoissa vaatteissa. Asiat ovat niinkuin niihin haluaa itse suhtautua! 🙂

 2. Sähän seurustelet, vai? Riittääkö aika siihenkään?
  Kadutko ikinä, että lähdit fitnessurheiluun mukaan? Viekö se sinulta työpaikkoja, kun sinut löytää netistä bikineissä? (Jos ajatellaan 30v päästä, jos et työskentele enään liikuntaalalla. Oletko miettinyt sitä?)

  1. En tällä hetkellä seurustele. Enkä kadu hetkeäkään lähteneeni tähän mukaan, päinvastoin! Rakastan sitä mitä teen ja se on tärkeintä. Ei tätä voisikaan tehdä jos ei oikeasti tykkää.

   Onhan Kike Elomaakin eduskunnassa vaikka on esiintynyt pienissä bikineissä 😉 En ole tosiaan kokenut että se olisi minulta mistään pois. Mutta mietin kyllä silti tarkkaan minkälaisen kuvan haluan itsestäni urheilijana antaa! 🙂

  1. No johan on kysymyksiä. 🙂 Pääasia on, että toteuttaa juuri sitä mistä itse pitää. Tsemppiä Eve kaikkeen tekemiseen!

 3. Oot yksi suomen inspiroivisimmista urheilijoista. Ja, olen nähnyt ja kokenut kaikennäköstä ja voin sanoa sen suoralla sydämellä: olet upea. Sisäisesti ja ulkoisesti.

 4. Tsemppiä Eevsku, olet huikea! 🙂 Ja noi sun hiukset! Miten saat ne pysymään noin hyväkuntoisina ja ilmavan näköisinä?? Mitkä on sun lemppati hiustuotteet?

  1. Voi kiitos paljon!! 🙂

   Käytän tällä hetkellä mahdollisimman luonnollisia tuotteita myös hiustenhoidossa, 4R -sarjalla löytyy ainakin parabeenittomia ja hajusteettomia tuotteita jotka on hyviä (No Nothing). Lisäksi laitan hiuksiin Moroccan Oil:ia 🙂 Ja tietenkin ravinto ja sen imeytyminen suolistossa vaikuttaa hiustenkin kuntoon!

 5. voi Eve! Oot huikee mimmi! Pystyn samaistuu sun fiilikseen ihan sataprosenttisesti tossa pari viikkoa sitten. Mut tiedätkin sen, se kova työ palkitaan! Ja se kauhee duuni määrä mikä on niukoilla energioilla tehty ni on just sen fiiliksen arvosta mitä siellä kisoissa kokee. Super paljon tsemppiä loppurutistukseen ja onnea kisoihin! Infrapunapussista mielellään kuulisin lisää, meillä pari jätkää pudotti painoa sen kanssa collisioniin, mut ois kiva kuulla miten se tyttöön vaikuttaa 🙂

  1. Kiitos ihan tooodella paljon Ida kommentista! Kyllä piristi! Ja joo kyllähän tää taas palkitsee, mutta piru vie että onkin välillä vaikeeta 😉

   Kerron pussista lisää kunhan oon testaillu! Kivan lämmin siellä ainakin on ku palelee 😀

Kommentointi on suljettu.