fbpx

Lupasin Instagramissa viime viikon aikana (@eevsku), että kirjoitan blogiin helpon pannarireseptin.

Tuossa kyseisessä pannarissa käytin:
2 kananmunaa
1 banaani
2tl CocoVi psyllium
1 rkl Northforce suklaa hera
ripaus hyvälaatuista suolaa
vettä/kookosmaito/mantelimaito

Sekoita blenderissä & paista pannulla kookosöljyssä!

Päälle heitin tällä kertaa mansikoita (tuoreita myytin lähikaupassa, niin oli pakko ostaa vaikka olikin ulkomaisia), turkkilaista jogurttia (tää vaan on vähän liian hyvää) ja koristeeksi mehiläisen siitepölyä.
Reseptiä voi muunnella hyvin monella eri tavoin, ja tuon pannarin voi myös tehdä ilman heraa ja psylliumia. Hera tuo vähän enemmän proteiinipitoisuutta ja psyllium kuohkeutta, sekä pitää pannaria paremmin kasassa. Kuitu auttaa myös vatsan toiminnassa ja hidastaa imeytymistä (verensokeri ei nouse niin nopeasti). Eli treenin jälkeisessä pannarissa kuitu ei välttämättä toimi parhaiten, mutta esimerkiksi aamiaisella tai välipalalla aivan loistava!
Tässä yhden aamun runsas aamiainen. Pannari marjoilla, turkkilaisella jogurtilla (taas) ja kanelilla. Lisäksi marja-vihersmoothie ja laadukasta tuoretta kahvia.

Ps. Uudet nettisivut ovat pian valmiit. Sitten blogini herää lopullisesti henkiin ja en malta odottaa että näette uuden ulkoasun!

<3
Eevsku

6 kommenttia

  1. No älä muuta sano 🙂 Täytyy varmaan kohta lopettaa sen ostaminen niin ei tule syötyä niin paljon sitä!

 1. Moi,

  treenaatko vielä ihan normaalia punttiakin? Tuli vain mieleen, kun sulla on paljon asiaa näistä kehonpainojutuista ja noista toiminnallisemmista harjoitteista. Ja pystytkö laittamaan jotain materiaalia (kuvaa, videota, tekstiä) sun normaaleista treeneistä =)

  1. Moikka!

   Tällä hetkellä teen enemmän toiminnallisempaa, kehonpainoharjoittelua ja voimistelua. Tulen kirjoittelemaan pian lisää omasta harjoittelusta, kiitos toiveesta! 🙂 Lisää kuvia ja videoita löytyy nyt jo esim mun instagram tai facebook -tileiltä. Niihin linkit löytyy tuosta oikealta sivupalkista!

 2. Oli muuten ensimmäinen proteiinipannari jonka pystyin syömään yökkäämättä ja jopa maistui hyvältä. Kiitän suuresti ohjeesta 🙂

Kommentointi on suljettu.