fbpx

Minulla on ilo ja kunnia olla mukana Makoisa -sivuston ensimmäisessä reseptikilpailussa! Mukana kilpailussa ovat myös Northforce ja Vitamix, joten nyt kannattaa ehdottomasti osallistua. Itse käytän Northforce:n tuotteita sekä urheilusuoritusten parantamiseen, palautumiseen, mutta myös osana jokapäiväistä ruoanlaittoani. Vitamix on myös nykyään päivittäin käytössäni, ja tämä onkin mahtava tilaisuus sinulle napata sellainen omaksi!


Makoisa on siis reseptisivusto, jonne itsekin olen luonut profiilin ja lisännyt reseptejä blogistani. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit seurata reseptejäni ja tallentaa ne itsellesi, sekä luoda vaikka aivan omia reseptikirjoja sähköisesti. Sieltä löytyy seurattavaksi myös ihan oikeita kokkeja ja mahdollisuus on myös lisätä reseptejä omaan profiiliin mistä tahansa sivulta.

Ja itse kilpailuun! Nyt etsimme parasta reseptiä, jossa on jollain tapaa hyödynnetty heraproteiinia ja mieluiten vielä Northforce:n valikoimista löytyviä 100% suomalaisia, lisäaineettomia ja säilönta-aineettomia vaihtoehtoja. Saa käyttää mielikuvitusta tai tuoda esille jo valmis oma lempiresepti! Vaihtoehtoja voisi olla esimerkiksi smoothie, pannukakku, puuro, keksit… Saa olla suolaista tai makeaa ja esillepanosta saa tietenkin lisäpisteitä!

Paras resepti voittaa Northforce:lta 100e tuotepalkinnon, sekä oman Vitamix -blenderin!


Näin osallistut kilpailuun:

  1. Rekisteröidy Makoisaan
  2. Lisää reseptisi
  3. Seuraa minua (Eveliina Tistelgren) Makoisassa alla olevasta nappulasta
    [makoisa]
Tee nämä kaikki 17.6 mennessä!Onnea kilpailuun! Kilpailuaika päättyy 17.6.

<3
Eevsku

Kilpailu toteutettu yhteistyössä Makoisan, Northforce:n ja Vitamix:in kanssa.

Postauksen kuvat Mikko Rasila, vaatteet Adidas Originals.

7 kommenttia

  1. Kiitos pirteästä ylex haastattelusta! Sain piristystä aamuun 🙂

  2. Hey vieläkö vedät Helsinki core trainersillä bootcamp tunteja? 🙂

  3. Moi!
    Apua miten ihana paita sulla on! Mistä oot ostanut ton ? 🙂

Kommentointi on suljettu.