fbpx

Uudet sivut. Uusi ilme. Uusi blogi. Vihdoinkin!

_DSC9249

Arkistoista löytyy edelleen kaikki vanhatkin tekstit. Ajattelin aluksi, että aloitan täysin puhtaalta pöydältä, mutta en sittenkään pystynyt. En pystynyt jättämään kaikkia niitä tekstejä joita olen raapustanut muutaman vuoden aikana. Vaikka tämä ei olekaan päiväkirjani, niin kyllä sieltä aika paljon löytyy sellaista materiaalia, jota en halua unohtaa. Olen kirjoittanut ensimmäiset blogipostaukset ollessani aktiviteettioppaana Kanarialla talvella 2010-2011. Sen jälkeen aloin aktivoitumaan kirjoittajana, kun innostuin lähtemään kohti ensimmäisiä fitnesskisoja. Arkistoista löytyy siis aivan ensimmäisestä kisavalmistautumisestani saakka tekstejä. Sieltä löytyy fiilikset SM -voitosta 2012, ja myös niistä suurista pettymyksistä, kuten viime kevään EM-kilpailut.

Olen kirjoittanut myös paljon tekstejä hyvinvointiin liittyen. Ravinto on varsinkin lähellä sydäntäni, mutta olen kirjoittanut myös muusta hyvinvointiin liittyvästä, kuten levon tärkeydestä. Näistä tulen kirjoittamaan varsinkin jatkossa paljon lisää! Tulossa on myös toki treenipostauksia ja lisäksi kerron omasta arjestani urheilijana.

_DSC9015

 

Levosta puheenollen – olen huomannut nyt normaalista poikkeavaa väsymystä itselläni ja lisäksi sain selkäni hieman jumiin viime lauantain kilpailuissa. Ei mitään vakavaa – sekä fysioterapeutti, että kiropraktikko on hyödynnetty ja kevyesti olen treenannutkin. Nyt siis näistä johtuen kuitenkin olen levännyt huomattavasti enemmän, ja varsinkin tänään olen levännyt ekstrapaljon. Tiedän, että taas on menty aika lujaa koko kevät. Kuuntelen kuitenkin kroppaani aika herkästi, ja pidän kyllä ”itsekkäästi” lepoa, koska vain minä itse olen vastuussa omasta hyvinvoinnistani.

Perjantaina on lähtö Dubliniin jo kauan odottamalleni Ido Portalin kurssille. Hän on ollut idolini pitkään ja nyt vihdoin pääsen oppimaan tältä mestarilta! Dublinissa menee neljä päivää, jonka jälkeen lähden mökille rentoutumaan ja treenaamaan. Seuraavana viikonloppuna onkin vuorossa Crossfit level 1 -koulutus. Haluan kouluttaa itseäni mahdollisimman paljon, jotta voin kehittyä urheilijana, sekä valmentajana koko ajan.

Näistä kerron lisää erikseen. Nyt jatkan lepoa.

_DSC8840

<3

Eevsku

ps. Mitä pidätte ulkoasusta? Suuri kiitos kuuluu Stella Harasekille ja Toni Sinisalolle. En voisi olla tyytyväisempi! Ja kuvista kiitos Mikko Rasila.

Total
135
Shares

12 kommenttia

 1. Hej!
  Todella ihanat uudet sivut <3 Sinua on inspiroivaa seurata; kaikkea ihanaa sun kesään! 🙂

 2. Oootko siis kokonaan vaihtanut lajia fitneksestä crosfittiin?

  1. En ole päättänyt mitään. Tällä hetkellä keskityn kehittämään itseäni urheilijana mahdollisimman paljon, sekä fyysisesti, että henkisesti. Fitnesskilpailuja ei tule ainakaan tälle vuodelle 🙂

 3. Ihanat uudet sivut!! Kuvatkin näkyy nyt niin isoina ja selkeinä! Tykkään, tykkään! 🙂

 4. Onnea ”uudelle” blogille =)
  Näyttää hyvälle ja ihanan raikkaalle ja pirteälle, todella sinun näköisesi.

 5. Ihanat sivut sulla! 🙂 Pidä toi asenne, oot myös mulle inspiraation lähde treenaamiseen! 🙂

Kommentointi on suljettu.