fbpx

Olin heinäkuun toisella viikolla lomalla Ranskan Biarritzissa ystäväni kanssa. Kirjoitinkin jo tuohon reissuun pohjautuen siitä, miten kannattaa suhtautua ruokailuihin lomaillessa tai reissatessa (Viisi vinkkiä lomaruokailuun).

Processed with VSCOcam with f2 preset

Viikon irtiotto arjesta ja töistä teki erittäin hyvää, ja Biarritz on ehdottomasti sellainen paikka, jonne haluan vielä uudelleenkin! Viikko koostui treeneistä, auringon ottamisesta, pyöräilystä, hyvästä ruoasta ja vain rennosta olemisesta. Surffaamaankin piti päästä, mutta loppujen lopuksi se sitten tällä kertaa jäi. Yhdistetty treeni- ja surffiloma kelpaisi kyllä – olisiko ehdotuksia? Syksylle voisi miettiä jotain reissua.

kuva 3 (9)

Kuten kirjoitinkin jo aiemmassa Lomalla- tekstissä, niin en ollut kunnolla lomaillut pariin vuoteen. Nyt oli aikakin! Välillä sitä vaan ajautuu siihen pisteeseen, että kuvittelee ettei voisi irrottautua hetkeksi. Toki vapaapäiviä on ollut ja välillä pidempiäkin vapaita Suomessa, mutta ei se ole jotenkin sama asia. Tai sitten pitäisi lähteä vähintäänkin mökille rauhoittumaan. Ulkomailla ei tarvitse huolehtia pyykeistä, siivoamisesta, tiskeistä tai mistään muustakaan normaalista askareesta. Voi keskittyä vain tekemään vain kaikkea kivaa!

Biarritzia voin suositella tosiaankin muillekin. Siellä oli upeita rantoja ja todella hyvää ruokaa. Hintatasoltaan hieman kalliimpi paikka, mutta ei sitä rahaa ruoan lisäksi niin hirveästi mene, jos ei halua olla koko ajan menossa. Ruoan lisäksi itselläni meni rahaa lähinnä pyörän vuokraamiseen, Crossfit -salin treenimaksuun ja shoppailuun.

Viikon aikana tuli treenattua viitenä päivänä, joista parina kaksi kertaa. Aamulla lenkkiä rannassa tai mäkijuoksua, jonka lisäksi pyöräilimme viitenä iltana noin 8km päähän Angletiin Crossfit salille. Oikein mukava pieni sali, jossa pystyi treenaamaan kaikkea tarvittavaa!

kuva 2 (13)

Olisin voinut viettää siellä vielä toisen viikon, mutta oli palattava kotiin tekemään taas hieman töitä. Kesä on kuitenkin mennyt pääosin treenatessa, ja töitä on saanut tehdä sopivasti. Nämä Suomen kelit ovat olleet ihan järjettömät! Mun kämpässä on ehkä +40 astetta, mutta en valita, koska tykkään auringosta ja lämmöstä. Tosin olisin sellaisen ilmastointilaitteen halunnut, mutta eihän niitä enää mistään saa. Tuo tuuletin lähinnä pyörittää lämmintä ilmaa, joten siitä ei hirveästi ole hyötyä. Mutta nautitaan nyt kun tätä lämpöä riittää! Ranskassakaan ei ollut näin hienoja ilmoja, siellä jopa tuli vettä parina päivänä ja oli aika pilvistä.

kuva 1 (10)

 

Reissun ansioista muistin taas kuinka paljon rakastan matkustelua. Ja kuinka hyvää tekee päästää välillä vapaalle!  Ensi talvelle onkin suunnitelmissa monenlaista ja suurin haaveeni olisi vielä päästä treenaamaan ja opiskelemaan jonnekin ulkomaille. Ehkä se toteutuukin pian.

<3

Eevsku

ps. Toiseksi alimmassa kuvassa esiintyvät aurinkolasit on tilattu House of Brandonilta ja onnistuin kadottamaan ne tuossa reilu viikko sitten. Ihmettelinkin jo, että ne oli mulla pysynyt niin pitkään matkassa mukana! Oikein toimivat ja kestävät Superdryn aurinkolasit, jotka pysyi treenatessakin mukana ja ei mennyt rikki vaikka heitti laukun pohjalle. Sopi mulle hyvin!  Muistakaa että teille on verkkokaupassa -20% alennus koodilla EVE!

Total
22
Shares

2 kommenttia

    1. Moi Seidi!

      Kiitos ihan kommentista ja tosi kiva jos löysit täältä itsellesi sopivaa luettavaa! 🙂 Toivottavasti sitä löytyy myös jatkossakin!

      Ihanaa kesän jatkoa!

Kommentointi on suljettu.