fbpx

Olen lomaillut viimeksi kunnolla yli 2,5 vuotta sitten ollessani kolme viikkoa Thaimaassa rinkka selässä.

Thaimaassa 2011
Thaimaassa 2011

Viimeiset pari vuotta on mennyt koko ajan fitnesskilpailuihin valmistautuessa, ja varsinaista lomaa ei ole ehtinyt / voinut pitää. Ennen kilpailuja oli mielessä vain treenaaminen ja dietti, sekä näiden lisäksi olen koko ajan opiskellut ja tehnyt töitä. Pari viikkoa ennen kilpailuja pyrin hieman vähentämään töistä, joten kilpailujen jälkeen on saanut sitten tehdä niidenkin edestä.

Italia 2013
Italia 2013

Toki olen reissannut, ja viime kesänäkin pääsin viikoksi ihanaan Italiaan, mutta sekin oli kuitenkin työmatka. Muutamia vapaapäiviä siellä täällä lukuunottamatta, varsinainen loma on jäänyt pitämättä.

Nyt kesän alussa huomasin todella olevani loman tarpeessa. Yleensä rakastan tehdä työtäni ja energiaa riittää treenien lisäksi kaikkeen muuhunkin. Muutama viikko takaperin ei enää riittänyt. Olo oli nuutunut ja stressaantunut. En pystynyt järjestelemään asioita päässäni – ikäänkuin kovalevy olisi täynnä.

Otin viikon vapaata töistäni ja tein mikä tuntui hyvältä. Treenasin kahdesti päivässä ja muuten nautin ystävien seurasta, sekä hoidin asioita, joita en ole ehtinyt töiden lomassa. Viikonloput täyttyivät koulutuksista, mutta ne olivat itse buukkaamiani ja erittäin mieluisia! Näistä kerron vielä pian teille lisää. Kävin siis Dublinissa Ido Portalin Movement X -workshopin ja lisäksi Crossfit Level 1 -koulutuksen.

Tuon viikon jälkeen olo oli taas aivan erilainen! Oli ihanaa mennä tekemään töitä ja hoitaa muitakin asioita, jotka tuntuivat mahdottomilta reilu viikko takaperin.

Viikon tein töitä ja sitten jäin ”oikealle” lomalle reiluksi viikoksi. Nyt olen oikeasti ollut tekemättä töitä ja vain rentoutunut. Toki treenannut, koska se on minulle parasta terapiaa, mutta treenien välissä olen vain ladannut akkuja. Ihanaa.

Maisemanvaihto tekee välillä hyvää. Olin ajatellut, että minulla ei ole vara pitää mitään lomaa, mutta kyllä kaikki järjestyy kun vain päättää niin.
Maisemanvaihto tekee välillä hyvää. Olin ajatellut, että minulla ei ole vara pitää mitään lomaa, mutta kyllä kaikki järjestyy kun vain päättää niin.

Vielä pari päivää täyttä lomaa, sitten takaisin kotiin ja arjen pariin. Sitäkin odotan jo. Välillä tarvitsee ottaa hieman etäisyyttä, että näkee lähelle. Rakastan arkeani. Ja olen taas täynnä ideoita, jotka haluan päästä toteuttamaan!

Aurinkoa, treeniä, lepoa.
Aurinkoa, treeniä, lepoa.

 

Muista ottaa välillä rennosti ja irtautua arjesta! Nauti elämästä.

 

<3

Eevsku