fbpx

Ja näin äänestysaika resepteille päättyi eilen! Voittajaksi selviytyi reilulla ääniylivoimalla Soppakauha -profiilin luoma resepti ”Bataatti -proteiinimuffinsit kinuskisydämellä ja puolukkakermalla”. Kuulostaa kyllä aivan mielettömän hyvältä, täytyykin laittaa testiin heti kun tämä kuumuus hieman laantuu ja jaksaa kokkailla sisällä!

_DSC9739

Onnittelut voittajalle! Makoisa ottaa sinuun yhteyttä. Voittajalle oli siis tiedossa Vitamix ja Northforce -tuotepaketti. Reseptissä olikin kivasti käytetty maustamatonta heraproteiinia.

Kiitos vielä kaikille osallistujille, ja kiitos Makoisa kilpailun järjestämisestä sekä palkintojen antajille mukana olemisesta!

kuva Mikko Rasila

Total
13
Shares

5 kommenttia

 1. Vau, kiitos!! Tuosta kapistuksesta on haaveiltu monta vuotta! 🙂

 2. Tää on nyt taas ihan OT, mutta voitko suositella hyvää sykemittaria?
  Hakusessa ei ole mitään 500€ sykemittaria, vaan jotain tämmöiselle ihan tavalliselle tallaajalle. 😀
  Ostin monta vuotta sitten Polarin sykemittarin, mutta sen kanssa meni vain hermot kun oli liian monimutkainen.

  1. Moikka Annika!

   Itselläni on ollut käytössä vain juurikin Polarin sykemittareita. Niistä löytyy kyllä nykyään todella yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä versioita, joten uskon sinunkin handlaavan ne! 😉 Olen kyllä kuullut hyvää myös Suunnon mittareista, juurikin käytön helppouden vuoksi, mutta itselläni ei ole kokemuksia. Toivottavasti löydät hyvän sykemittarin käyttöön!

 3. Paluuviite: Canada Goose Sales

Kommentointi on suljettu.