fbpx

Kiitos minua äänestäneille A-lehtien Sport & Wellness Blog Awardseissa, olen nyt 12 finalistin joukossa ja äänestys jatkuu ensi maanantaina. Toivottavasti jaksatte sitten äänestää uudelleen! Kerron äänestysosoitteen lähempänä.

Voittaja selviää siis lokakuussa sitten I Love Me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa, jossa tulen muuten olemaan paikalla! Viimekin vuonna todella kivat messut, joten kannattaa tulla.

SWBA_logo

 

Oletko huomannut jo uutiskirjeen tilausmahdollisuuden blogini oikeasta laidasta? Pistämällä sähköpostisi listalle tulet jatkossa saamaan ensimmäisenä tietoa uusista postauksista ja esimerkiksi tapahtumista joissa olen mukana. Syksyn kuluessa tulee myös mahdollisuus saada minulta ravinto- ja treeniohjausta, kannattaa siis hypätä mukaan jos kiinnostaa! Sitä ennen kannattaa tsekata Alku.fi, jos syksyn ravintoasiat ovat aivan hakuteillä. Minulle saa toki myös pistää sähköpostia!

IMG_0467
Monessa mukana, sekä urheilijan, että valmentajan roolissa. Kuva: Taitoliikuntakeskus

Seuraava Spartan Bodyweight ohjaajakoulutus starttaa muuten 6.-7.9 ja jos olet oikein nopea, saatat vielä saada sinne paikan! Tuossa koulutuksessa käydään läpi perustekniikoita esimerkiksi käsilläseisontaan, ja opetellaan käyttämään omaa kroppaa treenivälineenä, sekä huoltamaan sitä.

Olen mukana myös kahvakuula -ohjaajakoulutuksessa, sekä pääsen kouluttamaan Antin mukana Ruotsiin ja Budapestiin bodyweight training -koulutuksia. Odotan näitä syksyn koulutuksia innolla, sillä rakastan kouluttaa, luennoida ja opettaa! Tervetuloa mukaan!

kuva: Spartan Gear
kuva: Spartan Gear

Viime viikolla olin Northforcen mukana pitämässä ravinnosta ja levosta luentoiltaa Bluesin valmentajille. Tämä oli mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä ilta myös itselleni, sillä sain kuulla jo toista kertaa lääkäri/valmentaja Harri Hakkaraista luennoimassa. Itse kerroin lopussa hieman omaa tarinaani urheilijana ja kuinka olen kokenut ravinnon ja levon vaikuttavan kaikkeen mitä teen. Ja tästä olen ollut taas entistä vakuuttuneempi! Panostakaa hyvään uneen ja laadukkaaseen ravintoon. Näistä aiheista varmasti riittää blogissani juttuakin jatkossa. Onko jotain erityistä mitä haluaisitte tietää?

Coach työssään. Kuva Helsinki Core Trainersillä vedetyistä kesän ulkotreeneistä.
Coach työssään. Kuva Helsinki Core Trainersillä vedetyistä kesän ulkotreeneistä.

Nyt sitten sitä laadukasta ravintoa, eli iltapalaa ja hyvää unta – nukkumaan!

<3

Eevsku

Total
30
Shares