fbpx

Viikonloppu meni Turussa kouluttamassa uusia Spartan Bodyweight training ohjaajia, ja olihan taas kiva kurssi! Näihin eksyy useimmiten ihan mahtavaa porukkaa, ja saa tavata uusia ihmisiä laidasta laitaan. Meidän koulutuksiin mahtuu nuoret sekä vanhat ja aloittelevat, että vähän kokeneemmat ohjaajat ja treenaajat. Kaikille jotakin!

Aina ylösalaisin jos mahdollista! Kiitos kuvasta rakas ystäväni Tuulia!
Aina ylösalaisin jos mahdollista! Kiitos kuvasta rakas ystäväni Tuulia!

Seuraava koulutus onkin parin viikon päästä, jolloin olen mukana kahvakuulaohjaaja -koulutuksessa. Flunssakin parani lähes täysin viikonlopun aikana ja nyt on päästy jo treenin makuun! Eilen tempaukset kulkivat ihan kivasti ja takakyykky tuntui hyvältä. Nyt aamutreenin kimppuun ja sitten vähän töitä ja ystävien näkemistä vuorotellen tänään luvassa!

<3 Eevsku