fbpx

Viikonloppuna on kilpailut. Minulla crosstraining- skabailut Lahdessa, mutta monella tutullani fitness. Fitneksen syksyn kilpailukausi alkaa ja lauantaina on ensimmäisenä Jyväskylän SM-karsinnat. Ne samat karsinnat missä itse olin ensimmäistä kertaa tasan kaksi vuotta sitten. Halusin käydä lukemassa vanhan tekstini noista kilpailuista, voit itse lukea sen tästä. Motivoiduin omasta tekstistäni. Omista ajatuksistani kaksi vuotta sitten. Ja tietenkin siitä mitä saavutin epäilyistä huolimatta.

Tää kuva on mun ekoista "fitnesskuvauksista". Olin ollut ehkä kuukauden ekalla kisadietillä ja ystäväni Jesse Teerenmaa napsi minusta kuvia.
Tää kuva on mun ekoista ”fitnesskuvauksista”. Ystäväni Jesse Teerenmaa napsi minusta kuvia Lahden Mustankallion Väestönsuojassa.

Vaikka olen tällä hetkellä onnellinen nimenomaan treenatessani crossfittiä ja tavoitteeni ovat siinä lajissa, en voi väittää ettenkö kaipaisi fitnesskilpailuja. Onko se väärin miettiä menneisyyttä? Mitä olisin voinut tehdä toisin? Miten päädyin tähän tilanteeseen? Minusta  on vain hyvä analysoida tapahtunutta, sillä siitä voi myös oppia paljon. Uskon olevani nyt paljon viisaampi ja pystyväni tekemään parempia ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa. Sekä urheilijana, että muutenkin.

IMG_4134
Siis minäkö kuvassa? Itserakasta ehkä jonkun mielestä, mutta musta tää on vaan jotenkin aika mageeta, että pystyn motivoitumaan omasta tekemisestäni.

Mä myönnän, että viimeiset pari vuotta on mennyt sen verran lujaa ja tapahtunut niin paljon, etten ole aivan pysynyt itsekään perässä. Nyt kun katson noita kaikkia kuvia, niin se tuntuu jotenkin kaukaiselta. Olenko minä oikeasti niissä? Tein oikeasti sen mistä unelmoin jo kauan ja uskoin itseeni täysillä. Heitin puoliksi vitsiä siitä, kuinka musta tulee kohta Suomen mestari ja en ajatellut muuta vaihtoehtoa, kuin että menen voittamaan. Tein kaiken tarvittavan tavoitteeni eteen niin hyvin kun pystyin. Sain mitä halusin ja enemmänkin – en edes tiennyt mahdollisuudesta jatkaa nuorten MM-kilpailuihin, jonne paikan siis sain lunastettua.

Löysin tämänkin kuvan vanhoista teksteistä ja tää oli jotenkin ihan mahtava! "Treenaamassa Lahti Hallin vieressä, missä voitan pian Suomen mestaruuden". Mikä asenne hei!!
Löysin tämänkin kuvan vanhoista teksteistä ja tää oli jotenkin ihan mahtava! Mikä asenne hei!! Lisää tällästä. Motivoi.

Kuten tuosta ylläolevasta kuvasta näette, niin mä ihan oikeasti olen ajatellut ja kirjoittanut noin ennen mun ensimmäisiä kilpailuja. Hyvin epä-suomalaista eikö? No niin on ja siitä olen välillä saanut myös kuulla. Ylimielinen? Eihän tuossa siitä ole kyse ollenkaan! Minähän puhuin vain omista tavoitteistani ääneen, kuten edelleenkin haluan tehdä. Se vie eteenpäin. Entäs sitten jos sitä tavoitetta ei saavutakkaan? Olen sanonut myös ääneen haluavani voittaa fitneksen EM-kisat. No empä voittanut. Olin seitsemäs. Voi itku! Olen silti edelleen elossa ja saavuttanut reilussa vuodessa taas kaikenlaista lisää. Epäonnistumiset kasvattaa myös.

Tämäkin on vanha kuva. Ihan just nyt tänään ei noi palikat näy tolleen. Mutta pian. Pian.
Tämäkin on vanha kuva. Motivoi.

Uskon, ja tiedänkin että olen motivoinut monia ihmisiä ympärilläni, sekä tietenkin blogini lukijoita tekemisilläni. Myös te lukijat motivoitte minua! Tämä blogi on tuonut minulle älyttömän paljon. Saan kirjoittaa ja purkaa ajatuksiani ja samalla auttaa muitakin. Voin myös palata vanhoihin teksteihin ja hakea uskoa niinä hetkinä, kun se meinaa loppua. Ei mulla kaksi vuottakaan sitten ollut mitenkään helppoa. Tein kesäopintoja ja kävin töissä, valmistauduin ekaa kertaa kisoihin, olin avoliitossa, mietin mistä saan rahat kisa-asuihin ja samalla kärsin hieman erään läheisen sairaudesta. Silti pistin asiat onnistumaan ja nautin siitä, mitä tein. Uskoin itseeni. Pistin tavoitteet korkealle ja uskalsin tavoitella niitä. Minua motivoi eniten nimenomaan itsensä ylittäminen ja uusien mahdollisuuksien tavoitteleminen. 

Sitä haluan tehdä taas. Motivoidutaanko yhdessä?

Motivaatiota voi tietenkin lisätä pistämällä tavoitteita fyysiseen kuntoon tai ulkonäköön, mutta minusta motivaatio lähtee sisältäpäin.

Kaikki on mahdollista.
Kaikki on mahdollista.

<3
Eevsku

Ps. Kuulin huhua, että  lauantaina pääsen kävelemään käsillä. Niissä crosstraining-skaboissa Lahdessa. Tule messukeskukseen kannustamaan ja nauttimaan tunnelmasta!

Total
77
Shares

4 kommenttia

 1. Tuli mieleen tämmöinen kysymys, että seuraatko enää mitään fysiikkalajeja, erityisesti fitnesstä? Eli kiinnostaako ollenkaan esimerkiksi tulevana viikonloppuna järjestettävä Olympia, jossa on myös fitness-sarjana tai tuletko katsomaan kotimaan tasoa Lahteen lokakuussa?

  1. Tottakai kiinnostaa, nyttenkin surasin Jyväskylän karsintoja intopiukeena 😀

   En sano ei koskaan edes kisaamisen suhteen, joten katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

   Ja fitness expoon tulen töihin, joten siellä minuun törmää!

   1. Kai sitä saa tulla moikkaamaan, jos kisojen seuraamiselta ehtii ja uskaltaa? 🙂

Kommentointi on suljettu.