fbpx

En ole pitkään aikaan kirjoittanut normaali arjestani, joten tässä tulee. Tiivistelmä tästä viikosta la-to.

Kuva syksyn ensimmäisestä Bodyweight ohjaajakoulutuksesta muutaman viikon takaa.
Kuva syksyn ensimmäisestä Bodyweight ohjaajakoulutuksesta muutaman viikon takaa.

Lauantai

Viikonlopun olin Turussa taasen Spartanilla ja mukana apukoutsaamassa kahvakuulaohjaajakoulutuksessa (level 1). Tarkoitus olisi oppia kouluttamaan myös tuota koulutusta. Olen sen itse kertaalleen käynyt ja sen jälkeen opettanut ja oppinut paljon itsekseni. Nyt taas muistutusta Antilta ja lisää liikepankkiin, sekä varmistusta tekniikoihin. Kiva porukka oli taas kasassa!

Lauantai alkoi siis treenillä aamulla Helsingissä, josta suoraan junaan ja Turkuun! Päivä loppui viiden aikaan, jonka jälkeen kävin hakemassa thaikkuruokaa ja hotellille syömään ja nukkumaan. Katsoin myös pitkästä aikaa telkkaria (tai oikeastaan läppäriltä) Vain Elämää. Pakkohan se oli katsoa, kuin ihmiset hypetti sitä liikuttumista. Ja kyllä, liikutuin.

camu_1 (1)

 

Sunnuntai

Aamianen hotellilla ja ysiksi Spartanille. Taas päivä kahvakuulaa ja viideksi junaan ja suuntana Lahti! Ihan muistui viime vuoden reissailut, kun sai olan takaa vetää väliä Helsinki-Turku-Lahti-Vierumäki-Tampere. Nyt siis Lahteen siksi, että olin ilmottautunut maanantaiksi Vierumäelle kahteen tenttiin. Kyllä! Viimeksi koulussa helmikuussa ja nyt oli tehtävä ryhtiliike. Junamatkat meni siis lukiessa, mutta onneksi pääsin ulkosaunaan rentoutumaan Lahteen päästyäni.

Maanantai

Kouluun! Kasilta ensimmäinen tentti ja sitten lukemaan toiseen tenttiin. Ehdin vetäistä myös hyvän treenin ja nähdä paria luokkalaista. Ihana Vierumäki, tuli taas ikävä sinne. Vieläköhän mä keksisin opiskella jotain, että pääsis elämään urheiluopistoelämää?

Toinen tentti neljältä ja sen jälkeen kuulumisten vaihtoa, takaisin Lahteen ja junalla kotiin Helsinkiin. Helsingissä vastassa oli KYLMYYS! Jäädyin ratikkaa odotellessa.

Reipas (ja ainakin fiksun näköinen) opiskelija.
Reipas (ja ainakin fiksun näköinen) opiskelija.

Tiistai

Back to work. Valmennuksia ja treeniä, sitten illalla vielä yksi ryhmätunti. Sähköpostia ja blogin kirjoittelua. Treeneissä mm. ass to grass squats with pause, joista tais tulla mun lemppareita. On pakarat kipeet!

Tiistai- iltana menossa Helsinki Core Trainers:ille. Kaunis Etelä-Helsinki.
Tiistai- iltana menossa Helsinki Core Trainers:ille. Kaunis Etelä-Helsinki.

Keskiviikko

Aikainen koutsausaamu, josta pariin mukavaan tapaamiseen. Ensimmäisestä jäi käteen kaikkea kivaa, mistä lukijanikin hyötyvät pian! Tai hyötyy kyllä myös tästä toisesta, kunhan selviää tarkemmin lisää.

Omaa aikaa ohjausten välissä, ja poikkeavaa aamiaista kahvilassa. Smoothie, raakasuklaapala ja kahvia.
Omaa aikaa ohjausten välissä, ja poikkeavaa aamiaista kahvilassa. Smoothie, raakasuklaapala ja kahvia.

Sitten Aeroscan testiin, jossa sain tietää omia sykerajojani. Nyt tiedän hyvin tarkasti millä sykkeillä poltan rasvaa, ja milloin hiilihydraatteja. Hapenottokykyni on hyvä, mutta parantamisen varaakin on. En ole juuri koskaan tehnyt matalan sykkeen treenejä, jotka rakentavat sitä peruskuntoa. Siihen on panostettava nyt paljon! Tämä oli mielenkiintoinen ja hyvä testi. Suosittelen.

Vielä hymyilytti maksimihapenottokyky -testin jälkeenkin. On muuten hapokas testi, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Vielä hymyilytti maksimihapenottokyky -testin jälkeenkin. On muuten hapokas testi, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Testin jälkeen sain vielä pika-ajan osteopatiaan / hierontaan Osteo-studiolle. Antti on hoitanut minua kesästä saakka ja olen vakuuttunut osteopatiasta hoitomuotona. Käynnin jälkeen on aina niin hyvä olo! Tätäkin suosittelen.

Torstai

Tänään aamu alkoi sillä hammaslääkärillä. Siitä kerron myöhemmin tarkemmin lisää! Sen jälkeen taas koutsausta ja sitten ystävän kanssa lounaalle. Sen jälkeen kotiin hoitamaan sähköposteja ja iltapäivä kului psyykkisen valmennuksen merkeissä. Minua siis valmennettiin. Pitkästä aikaa. Tästä tulee niin hyvä juttu ja olen jo nyt älyttömän innoissani!

Keskiviikolta jäi mukaan mm.teemaistiaisia. Tänään torstaina on uponnut paljon teetä pohdiskellessa!
Keskiviikolta jäi mukaan mm.teemaistiaisia. Tänään torstaina on uponnut paljon teetä pohdiskellessa!

Illalla oli vielä pari valmennusta lisää, yksi henk.koht ja yksi ryhmä ihania naisia. Vaikka viikko on ollut pitkä, niin valmentamisen jälkeen on aina mahtava fiilis.

Huomenna aamulla viikon viimeinen valmennus, jonka jälkeen lähden Itä-Suomeen viikonlopun viettoon. Sukuloimaan. Saimaan äärelle rauhoittumaan.

<3

Eevsku

3 kommenttia

 1. Hei Eevsku,

  Mitä kaipaat eniten fitneksestä? Treenejä, kilpailua, kisakuntoa, esiintymistä? Vai kaipaatko mitään. Olit pro elite teamissa , kaipaatko tiimiä ollenkaan vai oletko vielä paljon yhteydessä heidän kanssa?

  Olet upea ja seuraan mielenkiinnolla uraasi crossfitin parissa! Kirjoita blogia useammin 🙂 tsemppiä

  1. Moikka Maija!

   Kaipaan fitneksessä ehkä eniten esiintymistä. Rakastan sitä ja varsinkin vapaaohjelman esittäminen oli mahtavaa! Pro elite team:istä olen yhteydessä edelleen niihin, jotka olivat tiimissä mukana olemisen aikoinakin ystäviäni. Tulee siis oltua yhteydessä jonkin verran!

   Kiitos paljon kommentista, yritän koko ajan hieman enemmän saada aikaa blogin kirjoittamiseen! Kiva että tykkäät seurata 🙂 Ja kiitos samoin, mukavaa syksyä!

Kommentointi on suljettu.