fbpx

Lauantai oli yhtä urheilun huumaa! Itse skabailin Lahdessa järjestetyssä Gentai Showdown -tapahtumassa, jossa oli crosstraining -kilpailut ja samaan aikaan kamppailulajeja.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Lisäksi Jyväskylässä oli SM-karsinnat fitneksessä, ja niitä tuli seurattua puhelimesta kyllä aktiivisesti. Moni onkin kysellyt, että kiinnostaako minua enää fitness? Tottakai kiinnostaa! Sillon kun kaikki osuu kohdalleen, niin onhan fitnessurheilijat upean näköisiä lavalla. Eniten minua kiinnostaa tietenkin fitneksen vapaaohjelmat, mutta niitä pääsee seuraamaan vasta Tampereen karsintojen aikana ja sitten Fitness Expossa Lahdessa. Siellä tulen olemaan sponsorieni ständeillä mukana, joten minut nähdään kyllä paikan päällä. Ei tosin lavalla tällä kertaa.

Takaisin eilisiin omiin kilpailuihini! Tapahtuma oli järjestetty hyvin ja varsinkin yleisön kannalta oli mukavaa kun koko ajan tapahtui jotain. Meille urheilijoille tahti oli aika tiivis, kun kaikki lajit vedettiin aikalailla putkeen. Kaikille tilanne oli tietenkin sama, joten eipä sillä sinänsä ollut väliä.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kahden tunnin sisään vedettiin siis kolme lajia. Ensimmäinen laji oli;

Maastaveto 110kg/75kg

T2b (varpaat tankoon)

Toistot 9-15-21 ja niin nopeasti läpi kuin mahdollista. Aikaa oli maksimissaan 6 minuuttia. Tässä lajissa olin toinen, aikaa meni reilu 5:30, tarkkaan en muista. Voittaja oli muutaman toiston edellä.

Toinen laji:

8 min AMRAP (niin monta kierrosta/toistoa 8 minuutin aikana kuin mahdollista)

2 squat clean (rinnalleveto kyykyn kautta), tässä aloituspainot 60/40kg ja joka kierrokselle lisäys 10/5kg

8m käsilläkävely

30 DU (tuplanaruhyppy)

Tämän lajin voitin! Hankalinta tässä oli tuo painojen vaihtaminen tankoon, siinä meni tosi paljon aikaa. Pääsin melkein 5 kierrosta loppuun saakka, ehdin tuplanaruhyppyihin. Eli tankoon ehti kertyä painoa 60kg. Ja vihdoin sitä käsilläkävelyä, ai että mä nautin! Tuplanaruhypytkin meni jo ihan hyvin, vain muutamia kertoja hypyt keskeytyivät.

 

Kolmas laji, eli finaali oli sitten seuraavanlainen:

500m soutu

30 leukaa

30 tempausta 50/35kg

30 box over burpee (boksin yli hyppy+yleisliike käsien irrotuksella)

30 thruster 50/35kg (etukyykky+ylöstyöntö)

12 minuuttia aikaa suorittaa läpi, mutta kukaan ei päässyt loppuun saakka. Kundeista paras pääsi melkein kaikki thrusterit, mutta meistä mimmeistä päästiin box over burpeeseissa 27 toistoon (itse 26).

Lopullinen sijoitus siis toinen!

kuva

Kaikenkaikkiaan huippu viikonloppu takana! Perjantaina vielä ennen Lahteen lähtöä olin mukana yhden sponsorini (PuhdasCaps) tiimipäivässä, joka oli erittäin antoisa. Henkistä valmennusta, Supermood -esittely ja Jukka Harjun faskiakoulutusta. Ihan mahtavaa kuulua porukkaan, jossa on mukana inspiroivia ihmisiä ja muutenkin samanhenkistä porukkaa! Näitä lisää odotellessa!

Tiimipäivään lähdössä. Instagramissa moni kyseli näistä housuista - ne on Adidaksen syksyn mallistoa!
Tiimipäivään lähdössä. Instagramissa moni kyseli näistä housuista – ne on Adidaksen syksyn mallistoa!
Supermood & Egoboost. Näistä lisää myöhemmin! Upeat tuotteet upealta Annelta.
Supermood & Egoboost. Näistä lisää myöhemmin! Upeat tuotteet upealta Annelta.

Tulin juuri Lahdesta kotiin ja nyt vain lepoa, huomenna jatkuu treenit!

<3 Eevsku

4 kommenttia

  1. Odotan aina innoissani uusia kirjoituksia! Hyvä setti taas (: Mukava ottaa kuppi teetä ja rentoutua blogin ääreen (:

  2. Fiksua tekstiä, arvostan. Hyvää treenimotivaatiota valitsemasi lajin parissa. Mikäänhän ei estä siirtymistä takaisin fitnessiin vielä tulevaisuudessa, jos siltä alkaa tuntumaan 🙂

    1. Kiitos! Näinhän se on. Moni haluaa aina saada lokeroida ihmisiä johonkin, ja tuntuu että ympärilläni ihmiset stressaavat välillä enemmän kuin minä itse siitä että olenko nyt sitten mikä urheilija. 😀 Onko sillä loppujen lopuksi mitään väliä? Ei pitäisi olla kenellekään muulle kuin minulle itselleni. Tällä hetkellä kulkee crossfit, mutta ei se fitneskään minusta pois lähde kokonaan 🙂

Kommentointi on suljettu.