fbpx

Dubai Mall on yksi maailman suurimmista kauppakeskuksista (jollei jopa suurin?) ja pitää sisällään mm. suuren akvaarion. Kävimme pikkusiskon kanssa tuon katsomassa kauppakeskuksessa vieraillessamme, ja vaikka paikka ei mitenkään kooltaan lumonnut, niin minusta on aina kiva katsella mereneläviä!

 

kuva 5

kuva 3 (2)

Akvaarion läpi katseli ja käveli rauhallisesti alle tunnissa, halutessaan lisämaksusta olisi päässyt syöttämään kaloja tai veneen kyytiin. Jätettiin tällä kertaa välistä, pelkkä katselu riitti oikein hyvin. Tuolle hintaa oli 80AED, eli n. 17e.

Eilen nähtiin pingviineja Emirates Mall:in Ski Dubai:ssa, tänään Aquariumissa. Mitä hittoa nää pingviinit tekee täällä aavikolla?! Kysympä vaan.
Eilen nähtiin pingviineja Emirates Mall:in Ski Dubai:ssa, tänään Aquariumissa. Mitä hittoa nää pingviinit tekee täällä aavikolla?! Kysympä vaan.

Lomaterkuin,

Eevsku

Total
11
Shares