fbpx

Nyt on ollut viikonloppu fitnesstä täysi! Kaikki ovat varmasti saaneet sitä osakseen, vaikka eivät olisikaan messuilla vierailleet, sillä sosiaalinen media täyttyi kisaajien kuvista. Tällä kertaa lajia huomioitiiin myös lehdissä ja mm. YLEn urheiluruudussa, mikä on kyllä mielestäni hieno asia. Vaikka monet eivät fitnesstä urheiluksi tunnusta, niin kyllä se vain urheilulaji on ja hieno sellainen. Nykyäänhän fitness on myös mukana VALO ry:ssä, eli se on tunnustettu oikeaksi urheilulajiksi Suomessa.

kuva 4

 

Lauantaina olin aamupäivästä Northforcen ständillä ja lisäksi pyörin messualueella moikkaamassa kaikkia tuttuja ja välillä pyörin myös Spartan Gearin pisteellä. Toki siellä mun ei tarvinnut olla itse paikalla, kun mun naamaa näki jo vähän liikaakiin kyseisellä ständillä, hah! Säikähdin ihan omaa naamaa tuossa pöydän kyljessä, ja seuraavaksi naama olikin jo pöydän päälläkin parissa eri kohtaa. Molemmilla pisteillä oli kivoja tarjouksia, toivottavasti käytitte hyödyksi! Northforcen pisteen vieressä oli myös kiva Onnisportin -piste, joka oli itselle aivan uusi yritys. Sieltä sain pari kivaa tuotetta testattavaksi, joista kerron pian lisää.

 

kuva 5

 

Lauantai-illaksi oltiin Nupun kanssa hankittu liput Nordic Pro -kisaan ja sitä sitten mentiinkin katsomaan. Alkuun oli myös Nicole Wilkins Championships, jossa amatöörikisaajilla oli mahdollisuus pro-korttiin. Pro -kortit veivät molemmissa sarjoissa (figure & bikini) ulkomaalaiset kisaajat, vaikka suomalaiset lähellä voittoa olivatkin. Pro puolella oli lähinnä mielenkiintoista nähdä Suomen omat bikininaiset lavalla, mutta tietenkin koko kilpailu oli ihan kivaa katseltavaa, sillä onhan nuo ammattikilpailijat upeita!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ystäväni Pekon kanssa treenit Kuntokeskus K&M:llä Lahdessa (Lahden paras sali – sieltä minunkin fitnessurani on alkanut!). Terkkuja Samulille!

Pro -kilpailun jälkeen äidin luo nukkumaan ja sunnuntaiaamuna takaisin Messukeskukseen. Aamun vietinkin backstagella, nimittäin olin huoltamassa ystävääni Jessicaa, joka nousi bodyfitness -163 lavalle. Jessica sijoittui upeasti kovassa seurassa neljänneksi ja oli itsekin tyytyväinen sijoitukseen! Jessica on upea ihminen ja urheilija, joka tulee varmasti menestymään tulevaisuudessakin.

kuva 3

Lavan takana näin myös ”oman sarjani” kilpailijat ja tietenkin paljon tuttuja. Täytyy myöntää, että hieman kirpaisi seurata vierestä fitneksen vapaaohjelmia, kun tietää miten hienoa siellä lavalla on olla. Vaikkakin oli sellainen olo, että tauko on tehnyt erittäin hyvää. Kyllähän siinä ihan herkistyikin, kun kävin onnittelemassa viime vuoden kisakaveriani Piiaa, joka upeasti voitti muutama viikko sitten Arnold Amateur Europe -kilpailun overall -tittelin ja sitä myöten pro -kortin. Wau. Upeita oli myös kaikki muut ohjelmat, onnea kaikille kisaajille!

Aikamoinen tunnemyllytys ollut omassa päässä käynnissä tuon viikonlopun jäljiltä. En voi väittää, etteikö kisalavat vielä houkuttelisi. Kuten olen sanonut aiemminkin, että never say never. Katsotaan päivä kerrallaan. 😉

Nyt töihin! Kuullaan taas pian, ja hei – sain lisää I Love Me -lippuja arvottavaksi (kiitos Cocovi), joten joku muukin onnekas voi vielä saada itselleen liput viikonlopulle. Käy jättämässä kommenttisi tänne.

Eevsku kiittää ja kuittaa.

<3

Total
41
Shares

2 kommenttia

  1. Sitä odotellessa, että säkin käyt nappaamassa pro-kortin Arnoldista tai MM-kisoista…

Kommentointi on suljettu.