fbpx

No nyt saatiin aika huippujuttu teille arvottavaksi, nimittäin Tempurilta tullut uutuustyyny Breeze! Olen itse vannonut Tempur -tuotteisiin jo usean vuoden ajan ja he ovatkin olleet tukemassa minua urheilijana. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että moni aliarvioi unen laadun ja määrän vaikutuksen omassa elämässään ja suorituskyvyssä. Kun nukut hyvin, niin siitä on varmasti hyötyä kaikissa elämän osa-alueissa!

Olen itse aina nukkunut hyvin. Tällä tarkoitan sitä, että nukahdan aika helposti ja nukun noin 8-10 tuntia putkeen lähes heräämättä. Kuitenkin ennen kunnon patjaa, tyynyä ja peittoa koin ongelmaksi löytää hyvän nukkumisasennon ja niskani olivat usein jumissa huonon tyynyn vuoksi (terveisiä vaan täältä reissusta, miksi Tempur- tyyny ei mahtunut mukaan matkalaukkuuni…). Jos itse koet jonkinlaisia ongelmia unenlaadussasi ja heräilet esimerkiksi yöllä usein, niin kannattaa ehdottomasti tarkistaa oma uniergonomia. Tähän kuuluu juurikin esimerkiksi patja, tyyny ja peitto. Myös huoneen lämpötilalla ja pimeydellä on vaikutusta uneen. Monta asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon!

Tempur Breeze -tyyny.
Tempur Breeze -tyyny.

Tässä vielä tietoa tuosta kyseisestä tyynystä:

Raikasta, viileää ja niskaa tukevaa nukkumisergonomiaa TEMPURilta

Uusi TEMPUR – Breeze tyyny
Tempur on vuosien varrella kehittänyt ja valmistanut laajaa tyynyvalikoimaa. On kuitenkin joukko ihmisiä, jotka haluaisivat perinteiseltä näyttävän tyynyn, joka myös tukisi niska- hartiaseutua. Nyt näiden kahden toiveen yhdistyminen toteutuu hengittävässä Breeze – tyynyssä, josta on saatavana kolme eri korkeutta. Tyyny on irtotäytteinen, joten se on helppo muotoilla tukemaan nukkujaa kaikissa nukkuma-asennoissa.

Breeze -tyyny parantaa edelleen nukkumismukavuutta, sillä se luo mikroilmaston kehon ja materiaalin väliin. Tämä takaa viileämmän ja raikkaamman olon nukkuessa, jolloin ei tarvitse heräillä hikoiluun. Tyyny sisältää uudenlaista materiaalia nimeltään TEMPUR Climate Material™ (TCM) yhdistettynä 3D- päälliseen. Kosteus pääsee helposti 3D- päällisen läpi ja edelleen pois kehon pinnalta. TCM materiaali sallii nopeamman ja tehokkaamman kosteuden poistumisen ja hengittävyyden. Arvo 187 €.
(teksti ja kuva Tempur)

Arvontaan osallistuminen:
1. Kerro kommenttikenttään tämän hetkisestä tyynystäsi ja miten nukut sillä?
2. Tarkista, että laitat sähköpostiosoitteesi tms., jolla saan yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi!
3. Voit tuplata mahdollisuutesi tykkäämällä Facebook -sivuistani.
4. Arvonta suoritetaan viikon päästä perjantaina 31.10 klo 15.

Onnea arvontaan!

<3

Eevsku

Yhteistyössä Tempur Suomi

Total
82
Shares

179 kommenttia

 1. Monenlaisia tyynyjä kokeiltu ja erityisesti nyt olkapääleikkauksesta toipuessa hyvä uni ja niskan seudun tuki nukkuessa olisi entistä oleellisempaa. Tällä hetkellä kehonlämmön mukaan muokkautuva tyyny joka ei ole poistanut niska/hartiaseudun jumittumista :-/. Särky herättää öisin.

 2. Mulla on Tempur Original -tyyny, joka on ollut alun perin tosi hyvä – harmi vaan, että se on jo 12 vuotta vanha, joten ikä alkaa painaa. 🙁 Tyynyllä on kyllä ihan uskomaton vaikutus unenlaatuun, mistä tää sun teksti toimi taas hyvänä muistuttajana! 🙂

 3. Itsellä on tällähetkellä 3 tyynyä. Kaksi yleensä päänalla ja kolmas miehellä. Jos mies ei oo kotona nii sit kolmas tyyny on kainalossa. Vähän saa kyllä möyhiä, että saa sen sopivan asennon. Yleensä etinkin ja kääntelen ne viileet kohdat vasten kasvoja, varsinkin jos olo on yhtään levoton. Kunnon tyyny kyllä passais, kun vasta panostin kunnon sänkyyn:)

 4. Meidän taloudesta löytyy sekä Tempur Ombracio ja Original 🙂 Pääosin vatsallaan nukkuvalle suosittelen omppua 🙂

 5. Kaupassa töissä olleena voin allekirjoittaa sen, että nukkuminen on hyvin tärkeää yleisen energian ylläpitämiseksi. Noin 4 vko sitten todettiin oikeassa olkapäässä jännetupin tulehdus ja 2 viikkoa tästä sama toisessa olkapäässä. Lääkäri korostaa olkapäiden ja käsivarsien liikeratojen tärkeyttä harjoitettaessa yhtä jatkuvaa liikerataa. Nyt jo 3 kortisonipiikki 2 kk sisään ei kuulosta terveeltä. Vika kuitenkin johtune työergonomian puutteesta. Pohdittu myös olkapäiden asentoa nukkuessa. Tällä hetkellä itsellä hyvin litteä, muotonsa menettänyt untuvatyyny jonka vuoksi nukun helposti ”olkapäällä”. Jänne olkapäässä ei siis saa levätä öisinkään. 20 vuotta sama tyyny, vaihdon aika tekisi hyvää ja parantaisi varmasti nukkuma asentoa.
  Kiva arvonta tämä!

 6. Muuton yhteydessä ostin uuden sängyn ja Prisman tarjous laarista halvan tyynypaketin. Tyynyt ovat ohuita, löysiä ja paakkuuntuvia. Nukkumaan mennessä rutiinina on aina hieman pöyhiä tyynyä ja taittaa se osin kaksinkerroin niskan alle. Kunnon tyyny on pakko hommata.

 7. Nukun tällä hetkellä kahdella ikivanhalla sohvatyynyllä. Ei mikään ihme, että niskat ovat koko ajan jumissa…
  Ja tykkään facebookissa sivustasi!

 8. Nykyinen tyyny on untuvatyyny ja nukun sillä ihan älyttömän hyvin! 🙂
  Tempurin tuotteita testaisin kuitenkin erittäin mielelläni, koska niistä olen kuullut vain pelkästään hyvää.

 9. Ikivanha Tempur, ei kyllä haittais päivittää uudempaan 🙂

 10. Nykyistä tyynynyä voisi kuvalla sanoin säälittävä, vanha ja mytty 😀 Just tänään mietin, että kiropraktikkokäynnit voisi johtua jopa siitä.

 11. Tällä hetkellä käytössä joku surkea tyyny, josta täyte siirtyy aina yöllä. Joutuu käänteleen tyynyä usein yön aikana että sais hyvän asennon. Niskat on usein tosi jumissa, johtuukohan juuriki huonosta tyynystä 😀

 12. Nyt äskettäin ostin tempur sängyn ja aivan ihana on! Tyynyjä en ole vielä päivittänyt joten uusi tyyny kyllä kelpaisi 🙂 tällähetkellä käytössä vanhat tyynyt jossa joutuu aina välillä käännellä ja väännellä että löytää hyvän asennon 🙂

 13. Ikean tyyny 0,99€ ja joku tosi vanha jossa sisukset miten sattuu. Yövuoron jälkeen ei aina näillä viritelmillä uni tule.. Uusi kunnon tyyny tekis terää!

 14. Moikka,

  Pyysit kertomaan omasta tyynystä ja miten nukut sen kanssa.
  Tässä tulee totuus…

  Itselläni on todella vanha tyyny. Se on palvellut minua todella hyvin nyt kun mietin…
  Kuitenkin se on todella kärsinyt ja ”löllö” ? Tykkään tyynyistä kuitenkin siitä että se ei ole liian paksu. Siksi varmaan olenkin käyttänyt tätä luotto tyynyä, vaikka sängyssä on 4 muutakin tyynyä (jopa uusia kunnon tyynyjä).
  Olisi mahtavaa saada tämä uusi Tempur tyyny ja katsoa/kokea tulisiko siitä uusi luottotyynyni.

 15. En ole koskaan vielä omistanut/nukkunut Tempur-tyynyllä. Tällä hetkellä aika uusi tyyny sekä nukun enimmmäkseen selälläni ja tyynyä joutuu möyhimään nukkumaan mennessä sopivaksi jotta löytää oikean kohdan. Tyyny tulisi todellakin tarpeeseen… 😉

 16. Mulla on tällä hetkellä aika kova tyyny, joka muotoutuu toki pään mukaan. Se on ollut ihan hyvä, eipä hartiat ainakaan pääse nousemaan korviin yöllä mikä on mulle aika suuri ongelma. Tyyny alkaa tosin olla jo tosi vanha, joten uudelle olisi käyttöä! 🙂

 17. Nukun tällä hetkellä (melko kehnosti) kahdella tyynyllä; alla jokin ikivanha lapsuudenkodista mukana raahattu ja päällä Ikeasta ostettu. Olen kärsinyt todella pahoista niskaongelmista jo muutaman vuoden ajan ja aluksi uuden sängyn ostaminen auttoi hetkellisesti mutta nyt fysioterapeuttini suositteli vielä uuden tyynyn hankintaa (ja kehaisi erityisesti Tempur-tyynyjä). Tämä siis todella tulisi tarpeeseen!!! 🙂

 18. Itselläni ja poikaystävälläni on ihan tavalliset markettityynyt. Ja laadun kyllä huomaa. Tyynyn täyteläisyys ei kestä pitkään ja illalla odottaa lättänä tyyny 😀 Itse nukun yhtä tyynyä käyttäen. Pitäisi panostaa tyynyyn, ei sitä ajattele että silläkin voi olla vaikutusta uneen ja mm. hartioiden kipeytymiseen.

  Jos voittaisin tyynyn, lahjoittaisin sen poikaystävälleni.

 19. Tällä hetkellä mulla on Ikean muotoiltu tyyny, joka on tarkoitettu kyljellään nukkujille. Jos haluaa nukkua jossain muussa asennossa, niin tyyny on todella huono. Yleensä lainailenkin poikaystävän parempaa tyynyä.

 20. Hei Eve!

  Mulla on ollut paljon vaivoja löytää sopiva tyyny nukkumiseen. Tempurin tyynyt eivät ole koskaan oikein budjettiin (saamattomuuteen 😀 ) mahtuneet ja välillä ärsyttää kun ei saa kunnollista asentoa nukkua. Löysin kuitenkin IKEASTA ehkä 10€ maksavan lämmön ja painon mukaan muokkautuvan tyynyn jonka kanssa olen pystynyt nukkumaan jopa kyljelläni (kun normaalin tyynyn kanssa olkapää on aamulla kipeä jos nukun kyljelläni) ja unet on maittanu. Tommonen olisi mukava saada kokeiluun.
  Käynpä tykkäämässä sivustasi samalla! 🙂

  Tsemppiä

 21. Nukun tällä hetkellä tyynyllä, joka on arvoltaan lähes halvinta mitä kaupasta löytyy (toki suomalainen tyyny). Eipä mitää tietoa, että tyyny hengittäis tai tukis niskan ja hartian alueita. Joskus heräilen öisin ja lähes joka aamu mulla on täysin jumis hartiaseutu! Tiedostan, että pitäisi hommata kunnon tyyny…. jospa osuis onni kohdalle 😉

 22. Breeze-malli kuulostaa loistavalta! Itselläni on vuosia vanha Original sekä uudempana Symphony, johon en kuitenkaan ole tykästynyt. Tyyny vaihtelee sen mukaan, missä nukun, enkä selvästikään ole vielä löytänyt itselleni sopivinta mallia. Myös patjapuolella olisi päivitettävää…

  Onneksi aikoinaan pahasti vaivanneet uniongelmat on selätetty, mutta lennokkaana nukkujana varusteet pitää olla kunnossa. 😉

  PS. Itselläni on Tempurin originalista matkamalli, joka kulkee kätevästi reissuissa.

 23. Tällä hetkellä peitto+oma käsivarsi tyynynä, koska nykyinen tyyny on liian kova omaan makuun.. Joten välillä pistää paleltamaan ku peiton alle ei kunnolla pääse. 🙂

 24. Vaihtelen tyynyjä usein ja lisäksi käännän sen joka yö ns. viileä puoli ylöspäin. Usein ostan keskihintaisia pehmeitä tyynyjä, jossa niskalla olisi paras asento. Nukun 10h yössä, koska elämäni on aktiivista ja harrastan intohimoisesti Crossfittiä 🙂

 25. Avopuoliso on merimies ja näinollen aina 10 viikkoa poissa jolloin minulla on vaikeuksia saada unenpäästä kiinni! Minulla pään alla on tasapaksu allergiatyyny. Ei tosin allergia takia mutta siksi että se hieman edes pitää muottinsa nukutun yön jälkeen. Selinmakuulla yritän muokata tyynyä hartian ja niskan väliin tueksi, sitten kallistan päätä hieman oikealle ja siinä tulee toivottavasti Nukkumatti. Zzzzz!

 26. Mun lempparityyny homehtui. Ihmettelin puoli vuotta kun nenä oli aamusin tukossa, sitten vasta hoksasin, että vika saattaa olla yllättävän lähellä. Arvaus osui nappiin. Ostin ”väliaikaiseksi” tyynyksi Tokmannista viiden euron kuitutyynyn, jolla olen nyt nukkunut kesäkuusta asti. Kuidut ovat menneet jo tennispalloiksi, mutta illalla kun tyynyn mukiloi möyheäksi, niin siinä on ihan ok nukahtaa. Yön aikana sisältö palloutuu ja menee inhottavan kovaksi. Ehkäpä Tempur ei tee tätä? 🙂

 27. Mahdollisimman ohut tyyny on käytössä tällä hetkellä. Tosin tyynyvalikoiman päivitys on todella tarpeen. 🙂 Ehdottomasti haluan päästä kokeilemaan Tempurin tuotteita.

 28. Heippa!

  En olisi hankkimassa itselleni tyynyä vaan isälleni. Hänellä on ollut jo iäisyyden pahoja selkä- ja niskavaivoja ja yli puolet öistä menee unen etsimiseen. Olen kehottanut jo monta kertaa kokeileen Tempur -tuotesarjaa, mutta vielä ei ole syttynyt ajatukselle (hinnan vuoksi..). Nyt olen hankkimassa hänelle tyynyä joululahjaksi ja olisi huippua jos arpaonni olisi minulle suotuinen 🙂

 29. Tällä hetkellä on ihan tavallinen ikean tyyny, mikä toimii vielä ihan hyvin, mutta parempi tyyny ei olisi haitaksi 🙂

 30. Käytös neljä tyynyy ja kaikki erikokosii. Pysyy ain yks ainaki viileenä ku ikkuna vetää vähä. Hyvä tyyny olis kuiteki hyvä ni sais kauneusunist enemmä irti ja kehittyisin ihmisenä!

 31. Mulla on joku pykälää halvempi memoryfoam-tyylinen tyyny ollu nyt vuoden käytössä. Toisinaan niskat on kipeänä, useimmiten ei. Nukkunu oon aina hyvin, mutta useimmiten herään 6-7h unien jälkeen virkeänä..

 32. Mulla on ihan tarjoustalosta ostettu normi tyyny! 😀 Ikinä en oo omistanu mitään erikoistyynyjä, mut mummilt löytyy joku erikoistyyny niskallesuper hyvä, vähän semmoinen jämäkämpi.
  Ois kiva kokeilla miten tyyny vaikuttaa nukkumiseen!

 33. Laitoin äsken vahingossa näkyviin ton sähköpostin ja jäi vielä keskenkin se osoite, oli niin kiire osallistua, haha! 😀
  Laitetaan siis uudestaan. 🙂

  Mulla on ihan tarjoustalosta ostettu normi tyyny! 😀 Ikinä en oo omistanu mitään erikoistyynyjä, mut mummilt löytyy joku erikoistyyny niskallesuper hyvä, vähän semmoinen jämäkämpi.
  Ois kiva kokeilla miten tyyny vaikuttaa nukkumiseen!

 34. Itse olen myös aina ollut hyvä nukkumaan, mutta hetki sitten hankittuani hyvän patjan, olen tajunnut hyvän unenlaadun riippuvan ”lahjojeni” lisäksi myös välineistä. Tyynynä toimii tällä hetkellä jo ajan saatossa litistynyt yksilö, jonka optimaaliseen asettelemiseen joudun joka ilta käyttämään liikaa aikaa. Nyt oliskin aika saada myös tyyny patjan korkealle tasolle!

 35. Mulla on joku merkitön tyyny… Mutta se on ihan hyvä 🙂 Anoppi osti 🙂

 36. Valikoimassani on kolme tyynyä, joita vaihtelen tarpeen mukaan: kaksi erilaista kehonlämmön mukaan muovautuvaa ja yksi ihan tavallinen halppistyyny. Tällä hetkellä parhaan tuen saan sillä tuikitavallisella, jota pystyy myttäämään pään alle sopivasti. Tyynyn ei saa olla liian pehmeä. Nukahdan helposti ja nukun hyvin oikeastaan missä olosuhteissa hyvänsä. Tempureita olen aina halunnut kokeilla, mutta hinta hirvittää — tiedetään, uni on tärkeää ja sängyssä vietetään suuri osa elämästä, mutku…

 37. Tyynyni on varmaan sata vuotta vanha, no ei ihan, mutta melkeen! Lyttänä ja lättänä eikä hengittävyydestä tietoakaan, ei mikään ihme että hartiat ja niska aina ihan jumissa…
  tykkäsin fbsivusta!

 38. Sängystä löytyy aivan perus tyyny, joka on ollut käytössä jo monen monta vuotta. Nukahdan helpoiten selällään, mutta usein yö menee asentoa useasti vaihdellen. Vierestä poikakamulta löytyy Tempur-tyyny, josta olen hieman kade ja jota käytän heti tilaisuuden tullen. Olisikin mukava saada oma Tempur 🙂

 39. Tällä hetkellä käytössä on Tempur Millenium tyyny. ollut käytössä muutaman vuoden. Nukun ihan hyvin, mutta toisinaan kaipaan ”perinteisempää” mallia. Tuo uusi breeze vaikuttaa oivalta vaihtoehdolta. Tyynyn merkitys unenlaadulle on paljon merkityksellisempi kuin peiton. Tosin patjasta kaikki lähtee liikkeelle. Paljon matkustavana joudun usein hotelleissa tilanteisiin, joissa nimenomaan tyynyistä johtuen ei löydy hvyää asentoa millään. Tsemppiä Eveliina urheilijan polulle ja erinomaista viikonloppua!

 40. Mulla on h&m:stä nuorena ostettuja kimalle tyynyjä 😀 niin, näin urheilijana olisi hyvä saada parempaa kuin vain ulkonäköä….. Opiskelija ja opiskelijan rahat tulevat vain vastaan.

 41. Hävettää myöntää, mutta mulla on ihan Ikeasta ostettu perustyyny. Nukun sen kanssa hyvin (mikäli vauva antaa nukkua), mutta niska-hartiasärky vaivaa satunnaisesti.

 42. Nukun tällä hetkellä kahdella Ikean untuvatyynyllä ja niskat ovat usein jumissa ja uni on kevyttä. Parempi tyyny kelpaisi ja tulisi tarpeeseen ja toivottavasti unenlaatu paranisi.

 43. minulla on joku muka hyvä tyyny.. maksoi melkeen 100€ ja meni hetkessä ihan huonoksi!! nukun hyvin mutta niskat on usein jumissa..

 44. Nukun Tempurin Millenium-mallin tyynyllä. Ikinä en enää Tempuria vaihda, se on vaan paras. Koko yön voi nukkua levollisesti eikä tarvitse heräillä mylläämään tyynyä parempaan asentoon. Nykyinen tyyny on jo vanha ja kulunut ja pitäisi päivittää uuteen.

 45. Mulla on nyt käytössä joku joululahjaksi saatu perustyyny. Mulle on tärkeää, että tyyny on allergiaystävällinen ja riittävän muhkea. Vihaan liian ohuita tyynyjä.

 46. Tällä hetkellä on käytössä sellainen tyyny, jota täytyy mytätä kaksinkertaiseksi ja möyhiä että tukisi päätä. Sillä seurauksella että aamuisin herätessä on aina niska jäykkänä.. Nukun silti pääosin hyvin. Jos yöllä kuitenkin herään, alkaa taas tyynyn myttääminen ja möyhiminen että saisi uudestaan unta. Uuden tyynyn hankinta on ollut suunnitteilla, ja ajattelinkin viimeistään joululahjaksi itselleni hyvän tyynyn ostaa..ellei nyt arpaonni osu kohdalle 🙂

 47. Mulla on tällä hetkellä käytössä kolme jotain ihan halpistyynyä, kaksi pään alla ja yksi kainalossa. Kunnon tyyny kyllä tulisi tarpeeseen kun aina saa asetella tyynyjä koko ajan että löytää hyvän asennon.

 48. Tämän hetkinen tyyny on joku todella vanha, jossa täytteet pakkautuu yhteen reunaan yön aikana. Tempurista olen alkanut viime aikoina unelmoimaan ja täytyy nyt odotella sopivaa tarjousta tai arpaonnea

 49. Mulla käytössä Ikean 34,90e maksanut höyhentyyny. Opiskelijabudjetilla mennään! Ei kuitenkaan halvin vaihtoehto. Tempurista haaveilen!

 50. Tällä hetkellä käytössä on kaksi halpistyynyä, ja sen kyllä tuntee heräillessä pitkin yötä kipeytyneen niskan takia! Tempur-tyyny on ollut hankintalistalla, mutta en jostain syystä ole saanut aikaiseksi, ja aina on joku ”tärkeämpi” hankinta edellä..

 51. Mulla on sellainen lidlin kova wnb niskatyyny, koska oon kärsinyt todella pitkään niska ja hartiakivuista.. Kaikki lähti 2010 vuonna huonon työergonomian johdosta ja hierojalle ei ole varaa mennä tällähetkellä ainakaan, mutta kaikenlaisia mömmöjä käytän ja venyttelen. Tää olis ihana voittaa :3 Tykkäsin fb-sivustasi.

 52. Tyyny, jota käytän, on erittäin kuhmuinen ja epämukava nukkua. Tiedän, että tarvitsisin paremman tyynyn, koska niskani on myös jumissa epämukavan tyynyn takia. Laadukas uni olisi hyvin tärkeää, ja sehän on kaiken lähtökohta. Erityisesti mielenterveyden ja hyvinvoinnin vuoksi, sekä tavoitteellisessa urheilussa. Näitä tavoitellessani pyrin nukkumaan tarvitsemani määrän ja toivoisin sen ajan olevan mahd. laadukasta. Siksi kaipaisinkin tällaista laadukasta tyynyä! 🙂

 53. Nukun tempurin esiasteella, mistä ovat pehmusteet kuluneet ja joka muistuttaa jo enemmän vanhaa kylmälaukun kantta styroksimaisella olemuksellaan. Elinikää tyynyllä lie jo enemmän kuin mitä itsellä… 🙂

 54. Ostin juuri kesällä uuden tyynyn (Univisio), koska hyvän unen merkitys on minulle erittäin tärkeää jaksamisen ja urheilun vuoksi. Tämä uusi tyynyni ei kuitenkaan täytä vaatimuksiani, mutta omaan tällä hetkellä opiskelijan rajallisen budjetin. Toivon kuitenkin, että tämä ”väliaikatyyny” pääsee varaston hyllylle viimeistään kun valmistun ja ensimmäinen kuukausipalkka kilahtaa tilille!

 55. Tyynyni on sveitsistä ostettu, melko löysä ja liian pehmeä 🙂 tykkäisin vähän tukevammasta tyynystä.

 56. Ohhooi tämä arvonta tulee kuin tilauksesta! Oma (ja myös tuon vieruskaverin) tyyny on mallia Ikea -opiskelijan oma Vepsäläinen. Tuo muistaakseni seitsemän euron möykky kyllä tietenkin ajaa asiansa yökuolan kerääjänä ja siinä että pää pysyy iri patjasta mutta ei sen voi kyllä hyvällä tahdollakaan kehua unta parantavan, päinvastoin. No anyway, itse sillä möykyllä pärjäilen mutta tarkoituksena on ollut hankkia tuolle köriläälle juurikin tuollainen kunnon Tempur-tyyny josko vaikka päästäisiin niistä viulunkieliä muistuttavista niskalihaksista, joihin ei hierojan murjontakaan enää tunnu auttavan.

 57. Nukun huonolla tyynyllä, koska usein aamuisin on niskat kipeät. Toinen tyyny on halityynynä ja toinen pään alla. Tempur-tyynyn olen ajatellut ostaa, mutta korkean hinnan vuoksi se on jäänyt vielä kauppaan.

 58. En ole aiemmin kauheasti miettinytkään, kuinka tärkeä rooli hyvällä tyynyllä on niska- ja hartiavaivojen ehkäisijänä. Ikää tullessa lisää ja työn muuttuessa näyttöpäätetyöksi tyynyn rooli korostuu. Toistaiseksi en ole saanut ostetuksi hyvää tyynyä. Nukun vanhalla, kulahtaneella halpis tyynyllä, jonka opiskeluaikoinani ostin.

 59. Mulla on opiskelijabudjetilla ostettu jyskin 10e tyyny ; D välillä on ollut nukkumisvaikeuksia, mutta en ole tullut ajatelleeksi, että se voisi johtua huonosta tyynystä …

 60. Tällä hetkellä käytössä on peräti kolme tyynyä jotka joka yö pöyhin ja kokoan kasaksi pään alle 😀 uusi tyyny olisi siis enemmän kuin tervetullut.. Ikinä en ole Tempur tuotteita kokeillut mutta kuulemani perusteella ajavat todella asiansa!

 61. Minulla on joku halpistyyny, merkkiä en edes tiedä. Olen seitsemänlapsisen perheen lapsi, asun vielä kotona eikä töitä ole, kunnon tyynyyn ei oikeen ole varaa. Herään yöllä monta kertaa, yleensä vieraissa paikoissa nukun paremmin. Myöskään illalla en saa unta kovin hyvin.

 62. Miulla on sellane tyyny kun duqem siihen saa laitettua itse lisää täytettä..ja siinä on 4 eri osaa/taskua johon voi tarpeen mukaan lisätä täytettä! Mutta halaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan myös Tempur tyynyä.. 🙂

 63. Ostin pari vuotta sitten uuden tyynyn, kun vanha oli jo litteä ja paakkuinen. Mutta uusikin on halpa markettityyny, täytteet paakkuuntuvat reunoille ja keskelle jää kuoppa. En juuri koskaan heräile öisin, mutta unen laatu on muuten heikkoa juuri huonon tyynyn, petauspatjan ja sängyn takia. Pitäisi laittaa uusiksi koko setti!

 64. Kieltämättä uusi tyyny olisi voisi olla paikallaan; kahta, jopa kolmea tyynyä asettelen sopivaksi päänaluseksi…

 65. Olen parhaillani raskaana, ja itse asiassa nukun tällä hetkellä äidiltä lainassa olevalla Tempur-tyynyllä. Tässä tilanteessa on tosi vaikea löytää hyvä nukkuma-asento, joten niitä tyynyjä on pään alla olevan lisäksi ympäri kehoa muutama lisääkin, jotta niitä voi tarpeen tullen tunkea tukemaan jotain särkevää kehonosaa.

 66. Moi! tämän hetkinen tyyny on joku plättänä ikean halpis ja nukun sillä miten sattuu. Yleensä tyyny lintassa.

 67. Luvattoman huono tyyny ainakin Tempuriin verattuna. Jokin melko perus ikean tyyny.

 68. Wau mikä arvonta, kuin tilauksesta. Tällä hetkellä nukun säälittävällä littanalla, tuntuu että koko ajan saa olla tyynykaupoilla, kun kaikki menettävät muotonsa heti. Opintotuki ei vaan anna myöden hankkia haaveilemaani tempuria. Josko joulupukki kuulis toiveeni, ellei täältä tärppää

 69. Tämän hetkinen tyynyni on tullut äidiltäni ja on vanha kuin mikä. Liian pehmeä ja pumpulinen,mutta hyvää asentoa on vaikea löytää ja niskat on kyllä jumissa joka hiivatin aamu. Uusi ja laadukas tyyny tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen.

 70. Käytössä Finlaysonin perus tyyny. Se on ihan perus hyvä, mutta Tempurin tyynyä olen katsellut jo pidemmän aikaa. Pitäisi vaan osata päättää minkä mallin valitsee. Tämä uutuus vaikuttaa hyvältä viahtoehdolta.

 71. Muotoutuva tyyny paljon selällään ja kyljellään nukkuvalle. En ole ehkä kuitenkaan täysin tyytyväinen, hartiaseutu on jumissa usein, joten pitäisi satsata rohkeasti eikä enää kokeilla halvimpia.

 72. Just viime yönä kirosin kun uni ei tullut, tyyny oli huonosti ja mietin, että olisi todellakin aika jo lähteä sinne tyynykaupaan. Mulla on kaks tyynyä sängyssä, eikä kumpikaan toimi, ei edes päällekkäin. Olis ihan huippua voittaa uus tyyny ja nukkua paremmin ! 🙂
  ps. Facebook-sivuasi peukutettu jo kauan ! 😉

 73. Nykyinen tyyny on untuvatyyny, jota täytyy pöyhiä ennen nukkumaanmenoa ja välillä myös taittaa pään alle. Niskat on nyt jumittanut lähes vuoden, joten aika olisi tyyny päivittää.

 74. Valitettavasti tällähetkellä tyynyn virkaa toimittaa kääritty viltti 😀 Oma rakas 1v. bokseri vauvamme päätti että nyt hommataan mulle uusi tyyny ja räjäytti ikeasta ostetun muhkean ja pehmoisen tyynyni, joten kyllä, uusi tulisi tarpeeseen 😀

 75. Jostain syystä kaikki tähän mennessä omistamani tyynyt, nykyinen mukaan lukien, ovat lupauksien ja alkuhuuman vastaisesti semmoisia pumpulihöttöpaakkuisia ja muodottomia 😉 Kummasti sitä nuukailee ihan vääristä asioista!
  Pirteää syksyä sinulle!

 76. Pehmeä ja paksu, joku halpis kylläkin. Nukun yleensä kyljellä tai selälläni. Joskus kahden tyynyn kanssa.

 77. Tyynyni on halpa Ikean tyyny ja sen verran ryhditön, että nukun aina käsi tyynyn alla saadakseni siihen ryhtiä! :/

 78. Joku hirveä halpistyyny se on. Kyljellään nukkuessa korva puutuu. Voitto tulisi siis tarpeeseen, yhdellä arvalla mukana.

 79. Itselläni kaksi tyynyä, toinen vähän kovempi ja toinen vuosien varrella muotonsa menettänyt tyyny jonka yleensä myttään käsien väliin ja nukun siis kyljellä tai mahalla kädet tyynyn alla. Uusi tyyny voisi kyllä olla yksi ratkaisu aina jumissa oleville niskoille.

 80. Ah, päivän polttava puheenaihe! Unen laadun merkitys ja siihen vaikuttavat tekijät on taloudessamme tiedostettu jo vuosia, mutta toteutus (niin tyynyn kuin patjan) suhteen vielä vaiheessa. Josko nyt tärppäis.

 81. Just sanoin miehelle että uusi tyyny on tarpeen! Niska on jatkuvassa jumissa nyt kolmatta viikkoa, eikä meinaa kiropraktikon eikä venyttelyn ja akupunktionkaan avulla aueta. Muut perinteisetkin keinot käytössä. Epäilen tyynyä ja nukkuma-asentoa..! :/

 82. Kunnollinen tyyny kuulosaa lähes noituudelta. Mitä sellainen on? Tämänhetkinen tyynyni on jokin Lidlistä ostettu muototyyny, jolla en osaa nukkua oikein mitenkään päin. Mutta köyhällä opiskelijalla ei ole varaa hankkia uuttakaan, joten mennään sillä mitä on. Niska-hartiaseutu on ihan syystäkin aina ihan jumissa. Mahtaa tulla minustakin hyvä työntekijä sitten isona, jos san jo tämän ikäisenä itseni kestojumiin. Joten ehdottomasti tyny-arvonnassa mukana! Kahdella arvalla. 🙂

 83. Tällä hetkellä nukun erittäin huonosti ja kärsin yläsekä-niskaseudun kivuista, luultavasti huonon tyynyn takia. Olenkin miettinyt Tempurin tyynyä ja sitä on minulle myös suositeltu, mutta hinta on niin korkea, että tyyny on jäänyt vielä kauppaan. Tykkään matalasta tyynystä, ja haluaisin olla varma, että tyyny olisi rahojeni sijoituksen arvoinen.

 84. Nukun Tempur Original tyynyllä ja sen lisäksi on vielä Tempurin unimaski. Tällä yhdistelmällä hyvät unet on taattu.
  Ei ole enää niskavaivoja, kuten entisellä tavallisella tyynyllä ja valoisuuskaan ei haittaa, kun maski on silmillä.
  Olen aamuisin huono lähtemään liikkeelle ja joskus myöhästyessä pitää löytää aina joku hyvä syy miksi en ole ajoissa -näissä tapauksissa syy kallistuu sinuun, koska erään Tikkurilan illan jälkeen missä olit kehumassa avaruuspeittoasi, hankin nuo Tempurin tuotteet. Että kiitos vaan, rakastan entistä enemmän nukkumista, koska siitä on tullut niin mukavaa!

 85. Oma tyynyni on joku halvin mahdollinen, ostettu joskus ajat sitten. Olisi varmaan aika alkaa kiinnittää huomiota tyynyyn ja peittoihin. Parantuisi virkeystila päivällä!

 86. Tänäkin aamuna heräsin niska vinossa ja aamun saa taas aloittaa särkylääkkeellä :/ Takana on toki jumeja muistakin syistä, mutta on se kummallista kun joka aamu alkaa nykyään näin … Ikean tyynyillä mennään ja taas Ikea käynnillä raahasin kotiin uuden taas hieman kalliimman version, mutta en koe muutosta. En ole perehtynyt Tempureihin tai siihen paljon ne kustantavat?

 87. Mä oon unelmoinut hyvästä tyynystä jo vaikka kuinka pitkään, mutta en ole ottanut selvää mikä olisi paras. Tän hetkinen tyyny on luultavasti aivan liian pehmeä ja tuntuu, että se saa selänkin jumiin. Breeze kuulostaa kyllä hyvältä.

 88. Nukun Ikean tyynyllä :O Ei paras mahdollinen, mutta on toiminut kiitettävästi jo muutaman vuoden. Tämä Tempur Breeze olisi kyllä oikein tervetullut 🙂

 89. Tällä hetkellä nukun hyvin perinteisellä markettityynyllä, joka lienee nähnyt jo parhaat päivänsä. Tämä tyyny olisi kyllä mieleeni! 🙂

 90. Minulla on matala tyyny ja nukun sillä kyllä ihan hyvin. Se vaan alkaa olla vähän turhan vanha =).

 91. Moi.
  Mää nukun neljällä Ikean tyynyllä 😀 Siitä on tullut jo avomieheni kanssa vitsi, että joka kerta kun Ikeaan mennään niin täytyy ostaa uusi tyyny kun vanhat ei ole enää tarpeeksi korkeita ja muhkeita. Lisäksi niistä ei ikinä uskoisi että ne on joskus olleet valkoisia, sen verran pinttynyt hikikerros niissä on… Hyi. Uusi tarpeeksi muhkea ja hengittävä tyyny olisi poikaa!!

 92. Mulla on käytössä joku ikivanha untuvatyyny. Ihan hyvin on ajanut asiansa, mutta Tempurista olen haaveillut pitkään – etenkin, kun toisinaan tulee koviakin hartia-/niskajumeja. Oon myös ihan opetellut nukkumaan selälläni tai kyljelläni, eli poisopetellut mahallaan nukkumisesta. Se kun ei tehnyt yhtään hyvää!

 93. Kaksi arpaa. Minulla on muotoiltu tyyny, mutta se on jo aika vanha. Olen saanut tyynyn lahjaksi.

 94. Kolme tyynyä joista kaksi on vierekkäin ja pääni on niiden välissä 😀 kolmas on rutistettuna kainaloon 🙂

 95. Mulla jokin ihan perustyyny, jolla nukun kohtuullisesti. Toki nyt kun imetän saan heräillä ja hakea asentoa tyynynkin kanssa vähän väliä. Ei haittaa vaikka tyyny lähtisi vaihtoon 🙂

 96. Minulla on kaksi ankanhöyhentyynyä jotka on aleesta ostettu varmaan 10v sitten jotka molemmat päänalla sillä pidän siitä että pää on korkeassa asennossa. Valitettavasti pitäisi ostaa uudet mutta vähän ne on kallit (nykyiset sain varmaan 5 euroa kpl hintaan loppuunmyynnissä mutta yleensä ne maksaakin maltaita johon ei siis varaa). Tempurtyynyjä en koskaan ole kokeillut joten olisi kiitollinen uudesta tyynystä. Osallistun siis arvontaan.

 97. Myttään ja sylttään liian pehmeän tyynyn tai kaksikin seinän ja hartioiden väliin. Nukun kyljellän, hikoilen ja hampaat painuvat yhteen nirsk narsk. Uusi tyyny olisi erittäin suuresti tarpeen. 🙂

 98. Moikka! Loistava arvonta! Olen todellakin huomannut iän karttuessa, treenauksen lisääntyessä sekä ruokavalion parantuessa hyvien yöunien merkityksen. Ei sitä pyhää kolminaisuutta (liikunta, ravinto, LEPO) turhaan julisteta 🙂 Olen pitkään miettinyt Tempur- tyynyyn satsaamista mutta opiskelijabudjetilla kolikot on aina löytänyt ”paremman” possun mihin ne ovat hulahtaneet. Olen kokeillut myös arvokkaampaa untuvatyynyä (lahja) mutta palannut normivanutyynyyn todetakseni untuvatyynyn epäsopivuuden koska untuvat tuppaavat karkaamaan niskan alta. Toivottavasti arpaonni suosii ja ihanaa talven odotusta Eveliinalle!

 99. Tällä hetkellä on käytössä ihan perustyyny, mikä pari vuotta sitten ostetty jostain tarjouskorista. Uusi Tempurin malli vaikuttaa aika hienolta! Olisi kiva päästä sitä testaamaan.

 100. Nyt taitaa olla ikean tyyny. Ihan hyvin nukuttu. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan luxustyynyä.

 101. Olisikohan familon,sen verran vanha,ettei muista. Paremminkin voisi nukkua,eli innolla mukana arvonnassa.

 102. Tämän hetkinen tyyny on erään ruotsalais-jätin lämmöstä muokauutuva tyyny joka on nukkumaan mennessä pään alla ja löytyy heti kohta kainalosta 🙂 Mulla on aina ollut kaikkien tyynyjen kanssa sama ongelma, tyyny ei tunnu pään alla hyvältä ja löytyy aina jostain muualta kuin pään alta. Samaan aikaan tosin mun hartiat on niin jumissa että en sitä edes tunne vaan on pikemminkin normaali olotila aina nukkumisen jälkeen. Treenit, avaavat liikkeet, hieroja ei tähän vaivaan auta, innolla kokeilisin Tempurin tuotteita jos siitä suunnasta lähtisi tämä mun vaiva korjaantumaan.

 103. Tämän hetkinen tyyny on Citymarketin viitisen vuotta vanha retale, josta taitaa tätä nykyä olla enemmän harmia kuin hyötyä. Uusi tyyny voisi siis tulla tarpeeseen, mutta ihminenhän on juurikin niin tyhmä, että säästää aina sieltä pahimmasta päästä 😉

  Mukavaa loppu syksyä sinulle! 🙂

 104. Tällä hetkellä nukun vanhalla muhkuraisella tyynyllä, jonka aina väännän jotenkin moninkerroin ja joudun muotoilemaan sitä kymmeniä kertoja joka ilta, että hyvä muoto löytyy. Olisi ihanaa saada oikeasti hyvä tyyny, sillä kärsin aika paljon uniongelmista, nukahtamisongelmista ja öisistä heräämisistä, joiden jälkeen on tosi vaikea nukahtaa uudestaan.

  Tykkäsin myös sun fb-sivusta:)

 105. nukun hyvin ja usein oikealla kyljellä!!! ja tyynynä palvelee ikean tyyny!
  ihan hyvin on palvellu,tai sitten en paremmasta tiedä!=)
  yksi arpa!

 106. nukun halppis tyytnyllä !niskat on usein jäykät ,mutta en tiedä johtuuko tyynystä!

 107. yksi arpa! nukun kaksi tyynyä päällekkäin! jotka muljuu edes takas toisten päältä!
  eivät ole kumpikaan merkki tyynyjä!

 108. Moi Eveliina! Tämän hetkinen tyynyni on tullut tiensä päähän, tosi huono ja muhkurainen.( liian pehmeä tyyny). Aamulla tulee joskus herättyä siihen että niskat on jumissa. Nyt varsinkin hyvälle tyynylle olisi tarvetta kun jalka on paketissa vielä 3 viikkoa. Urheilija ei tervettä päivää näe :/ (salilla meni jalka.) Uudella tyynyllä saisi nukuttua yöt paremmin eikä olisi niskat jumissa aamulla. 🙂

 109. Nukun Ikean tyynyllä joka pitää vaihtaa alle puolen vuoden välein kun ei vaan sellaset halpistyynyt kestä ainakaan ittelläni 😀 Nukun sillä vähän niin ja näin. Tyyny on eri kohdista paksumpi ja sen kanssa pitää aina säätää että sais nukuttua :/

 110. Mulla on tällä hetkellä joku ihan perustyyny jossa on sisällä jonkunlaista vanua. Ehkä puol vuotta sitten ostettu ja nyt jo painunut sen verran kasaan että alkaa olla vaikeuksia löytää hyvää asentoa. Opiskelijabudjetti ei oo vielä antanu myöten ostaa mitään parempaa (tai siis ei oo tullu priorisoitua siihen ;)) mutta ihanaa olis saada kunnon tyyny pään alle!

 111. Sain joululahjaksi vuosia sitten ihan kelpo tyynyn. Olen ”hyvä” nukkumaan ja nukahdan yleensä heti. Muualla kuin kotona nukkuessa esim. hotellissa nukun kuitenkin jotenkin huonosti, ja olen tullut siihen tulokseen että oma sänky on paras. Siihen vaikuttaa nimenomaan ainakin itsellä hyvä oikeanlainen tyyny.

 112. Nukun perintötyynyllä JA huonosti. Haluaisin mielelläni sanoa hyvästit huonolle tyynylleni!!

 113. Joku normaali tyyny on tällä hetkellä käytössä. 😀 Se on ihan litistyny, joten uudelle olisi tarvetta 🙁 Nukkumistyylit vaihtelee kyllä niin paljon että en osaa vastata tähän kysymykseen : D

 114. Joku perus Ikean tyyny on tällä hetkellä käytettävissä ja täytyy sanoa, että se on kyllä jo parhaimmat aikansa elänyt. Aina välillä herään niskat jumissa ja olen alkanut epäillä tyynyä osasyylliseksi tähän. :/

 115. Voi kuinka ihana olisikin saada tuollainen tyyny! Minulla on ollut ihan hyvä Unikulman niskatyyny, mutta se on jo niin monta vuotta vanha, että alkaa olla litistynyt ja on vaihdon tarpeessa.

 116. Nukun muhkuraisella ja ohuella tyynyllä, uuden ostaminen onkin ollut pitkään harkinnassa! Nukun selälläni tai kyljelläni.

 117. Nukun Tempurin original -tyynyllä, mutta se ei ole ihan optimaalinen minulle. Niskat tuntuvat menevän jumiin koska nukun usein vatsallaan ja pää on liian ylhäällä. Tuo uudempi malli kuulostaisi paljon paremmalta.

 118. Minulla on käytössä aika perinteinen tyyny. Ei mikään halvin mahdollinen, mutta ei myöskään sieltä kalleimmasta päästä. Minä olen aika nirso tyynyjen kanssa eli ihan millä tahansa virttyneellä ja paakkuuntuneella pään alusella en suostu öitäni nukkumana. Eikä siitä nukkumisesta mitään tulisikaan. Tyynyllä on kuitenkin erittäin tärkeä rooli virkistävissä yöunissa, jonka vuoksi olenkin aina haaveillut pääseväni kokeilemaan kunnollista luxustyynyä.

 119. Minulla on yksi ja sama tyyny ollut vuoden käytössä. Se on ns allergiatyyny ja ihan mukava nukkua. Yöllä mihinkään ei koske, toinen juttu sitten päivällä. Hartiat ja niska ovat todella jumissa ja aiheuttaa päänsärkyä, joten uusi tasokas tyyny olisi tervetullut! 🙂

 120. Mulla on poikaystävän luona kai jonkinllaien tempurtyyny, kotona joku ”löysä” tyyny ja sen muodoillen silloin tällöin:)

 121. Tällä hetkellä sängystäni löytyy syntymäpäivälahjaksi saatu rivitavaratyyny. Suunnitelmissani oli toivoa vanhemmiltani uutta tyynyä joululahjaksi, sillä olen kärsinyt niska-ja hartiakivuista, ja lääkäri suositteli tyynyn vaihtoa.
  Tempurista olen kuullut vain hyvää, mutta en koskaan ole kokeillut tällaisia ns. parempia tyynyjä.

  Nukun aika levottomaati ja pyörin öisin aika lailla, mutta nukkumaan mennessä vannon kylkiasennon nimeen.

  Blogisi on uusin löytöni, kiitos postauksistasi 🙂

 122. Mun tyyny on jo hieman vanha ja siksi aika huono. Tempurin tyyny on ollut haavelistalla jo pitkään!

 123. Tyyny taisi olla tempur tyyny, sen kanssa on miellyttävän hyvä nukkua! Valitettavasti alesta on ostettu vain yksi tyyny ja olisi kiva jos poikaystävän kanssa nukkuessa molemmilla olisi hyvät tyynyt! 😀 Me molemmat kärsimme helposti niskajumeista pitkien yöunien rakastajina ilman laadukkaita tyynyjä! Uudenlainen tyyny voisi ehkä auttaa syvemmän unen saamisessa! B-)

 124. Nukun Ikean tyynyllä, koska opiskelijabudjetti rajoittaa melkoisesti. Tyyny on ulkomuodoltaan muhkean näköinen, mutta tosiasiassa sillä ei voi nukkua ilman pään alla olevan käden tuomaa lisäkorkeutta. Yöllä saakin sitten aina herätä jumissa olevan niska-hartiaseudun pahentamaan käden puutumiseen. Hyvälle tyynylle olisi siis ehdottomasti tarvetta! 🙂

 125. Nykyisen tyynyni piti olla vastaus niskakipuongelmiini, koska se oikein muovautuu lämmön vaikutuksesta ergonomiseksi ja oli hirmuisen hintainen ennen kuin oli Groupon-tarjouksessa! Not. Olen opiskelija, joten uuteen hyvään ei ole varaa.

 126. Noh nukun tuollaisella vanhahkolla tyynyn rähjällä.. Välillä paremmin ja toisinaan kuten tänä yönä näpyttelen padiä kun ei uni tule. Nukun usein käsi tyynyn alla jotta se ei olisi niin liiska. Tämän herkisellä budjetilla uuden tyynyn tai varsinkaan tempur tyynyn ostaminen ei ole mahdollista.

 127. Olen pitemmän ajan haaveillut jo tempur tyynystä. Omistan kyllä tälläkin hetkellä oikein mukavan pehmoisen tyynyn mutta tuollaisen tempur- breezen minä haluaisin kyllä:)

 128. Meillä tällä hetkellä nukkumistyynyinä Cittarista ostetut halpistyynyt, jotka jo ensimmäisen niiden kanssa nukutun yön jälkeen lätsähtivät totaalisesti, eikä niistä paljon iloa sen jälkeen ole ollut… Silti niiden kanssa on ketkuteltu jo pitemmän aikaa ja valiteltu aamuisin päänsärkyä ja niskojen jumissa olemista, kun tuo uusien tyynyjen ostaminen tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikealta! Ainut joka meidän tyynyistä tykkää on meidän koira, hänen untaan ei näytä lässähtäneet tyynyt haittaavan. 🙂

 129. Multa löytyy jotkut halppis tyynyt, jotka on ostettu samasta paikasta kuin sänkykin 😀
  Olisi mahtavaa saada kunnon tyyny, jos ne unetkin maittaisivat paremmin 🙂

 130. Minulla on noin vuosi sitten ostettu tyyny, jonka piti olla laadukas. No eipä ollut, täytteet ovat nyt jo aivan puurona, ja tyyny on niin pehmeä, että pää uppoaa sinne. Saa taitella kaksin kerroin 🙁 Uusi tyyny tulisi tarpeeseen.

 131. Mulla on käytössä joku halpa tyyny, joka on tosi pehmeä ja löysä. Niskakivuista olen välillä kärsinyt. Opiskelijabudjetilla ei raski vielä panostaa kunnon tyynyihin, joten olisi mahtavaa voittaa tämä tyyny 🙂

 132. Nukun kahdella tyynyllä mitkä on olleet miula varmaan koko ikäni. Tiedän että kun panostaisi yhteen hyvään tyynyyn voisin luopua tavastani nukkua kahdella tyynyllä mutta jotenkin se on semmoinen mihin ei tule panostettua vaikka haluaisin.

 133. Tällä hetkellä nukun vanhalla IKEA tyynyllä joka oli alkuun ihan hyvä, mutta valitettavasti ei tue enää niskaani kovinkaan hyvin.

  Käyn säännöllisin välein kiropraktikon luona (niska/selkävaivojen takia) ja hän on jo monta vuotta kehunut tempur tuotteita ja suositellut niitä lämpimästi minulle. Valitettavasti opiskelijana ja nyt uutena kauneusalan yrittäjänä budjetti ei ole tempur ostosta sallinut, mutta tällaisella tyynyllä olisi varmasti hyvä aloittaa. 🙂

 134. Mulla oli (liian?) pitkään sama tempur-tyyny ja nukuin sillä todella hyvin. Vähän aikaa sitten kuitenkin luovuin tuosta ihanuudesta ja hankin uuden samantyylisen tyynyn, joka ei ehkä ole ihan optimaalinen itselleni. Viilentävä tyyny kuulostaa mahtavalta ja olisi kiva kotiuttaa tuollainen!

 135. Tämän hetkinen tyynyni on hankittu pari vuotta sitten Jyskistä. Hintaa tyynyllä oli parisenkymmentä euroa. Tyyny on kadottanut muotonsa ja muhkeutensa täysin. Nukun sillä joko mahalleen, jolloin käteni on tyynyn alla tuomassa korkeutta ja muotoa. Jos taas nukun kylellään niin tyynyn olemassa oloa ei oikein edes huomaa littanan olemuksensa takia. Uuden tyynyn tarve on suuri!

 136. Meillä on käytössä (ennen muhkeat) tarjoustalosta ostetut perustyynyt joiden sisältö on tässä ajan saatossa ”hiukan” paakkuuntunut. Eli toisin sanoen tilanne voisi olla hiukan parempi. Nukun vieläpä usein vatsamakuulla, jolloin naamani on melkeinpä muhkuroilla tyynyt paakkuisuudesta johtuen

 137. Puoliso kokeillut kaikenlaisia markettityynyistä aina hienoihin höyhenunelmiin asti. Hetken on hyvä mutta aina ne hartiat ja niska jumiutuu hetken päästä. Olisi hienoa jos kolmen lapsen äiti saisi akkunsa ladattua edes silloin kun on siihen mahdollisuus 🙂

 138. Oma tyyny on kyllä päässyt aika huonoon kuntoon, eikä oo kyllä siitä parhaimmasta päästä, mistä kertoo jo se, että useimmiten nukun toinen käsi tyynynalla…uudelle olisi todella kyllä tarvetta!:D

 139. Nukun vanhalla pehmeällä luotto tyynylläni, tyyny on jo sen verran vanha, että uusi olisi kyllä tarpeen 😀 olen aika hyvä uninen mutta ajoittain on ollut niskakipuja.

 140. Nukun kahden ohuen untuvatyynyn kanssa. Aamulla on usein niskat jumissa, sillä nukun välillä vatsallani. Lääkäri suositteli tempur-tyynyä, joten kai se täytyy hankkia 🙂

 141. Täällä nukutaan tällä hetkellä 5 euron tyynyllä, ja kuten arvata saattaa eihän sillä kovin hyvin nukuta! Niskavaivoista lähes koko ikäni kärsineenä, olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tätä Tempur-tyynyä, jota tuskin itse raaskisin koskaan ostaa! Sillä näiden nykyisten halppistyynyjen ja vähän hintavimpien tyynyjen välillä en ole huomannut mitään eroa :/

 142. Familonin tyyny, uutena oli hyvä, mutta alkaa olla jo aikansa elänyt. Nukun aika huonosti…pyörin ja heräilen. Olenkin miettinyt, että voisiko tyynyllä olla osuutta.

 143. Halpaversio erikoistyynystä ompi mulla. Tempur houkuttaisi, sillä unenlaatu on varsin huono!

 144. Multa löytyy kaksi Ikean korkeaa tyynyä ihan perustäytteellä ei mitää untuvaa. Toinen päänalta ja toinen kainalosta 🙂

 145. Nukun untuvatyynyllä, jolla on jo ikää ja se alkaa olla melkoisen luttaantunut. Nukun yleensä kyljelläni ja tuntuu ettei se enää tue tarpeeksi. Tyynyn päivitys olisi paikallaan!

 146. Tämän hetkinen tyynyt lutataan yhteen tiiviiseen läjään illalla ja aamulla se löytyy ties mistäpäin sänkyä tai lattialta 🙂

 147. Nukun tällä hetkellä kolmen eri tyynyn kanssa – yksi on muotoillumpi, yksi untuvatyyny ja kolmas ihan normaali ”pumpulityyny”.
  Facebooksivusta tykätty!

 148. Mulla on joku perus Finlaysonin tyyny ja sen alla käytän toista tyynyä, se kanssa joku perus halpis tyyny. Kaks tyynyä on mulla ihan ehdoton aina, muuten tulee niska kipeeksi. Nukun useimmiten puoliksi mahallaan tai kyljellään niin et käsi on tyynyn alla.. eli kaipa noi kertoo, että ergonomiassa ois parantamisen varaa!

 149. Tällä hetkellä mulla on Ikeasta ostettu ihan ok tyyny. Kyllä sillä siis nukkuu, mutta parempikaan ei olisi pahitteeksi 🙂 Olen pitkään miettinyt tempur patjan ja tyynyn ostamista, mutta ne on niin hitsin kalliita, ettei ole ollut varaa. Iskälläni on tempur-patja, ja aina kotona käydessä käyn siinä makoilemassa, se on niin hyvä!! 😀

  Ja tykkään facebook-sivustasi, eli mahdollisuudet tuplattu!

 150. Osallistun arvontaan! 🙂 fb sivuista tykätty! 🙂
  Tällä hetkellä joutsen untavatyynyt.. vähän turhan pehmoiset on, niin ajoittain saa ostaa kaupasta halpis tyynyjä 😀
  eli kunnon tyynylle olis tarvetta niin vois hävitä niska, hartia ja pääkivut.. !

  terkuin, johanna
  ps. ihana blogi!

 151. Tyynyt ja patjat tuki muutama vuosi sitten vaihdettua Tempuriin eikä sitä satsausta ole tullut kaduttua. Oma original tyynyni on kuitenkin ehkä liian matala joten uusi olisi enemmän kuin tarpeen, varsinkin sellainen joka säätelee lämpötilaa.

 152. Tällä hetkellä minulla on ohut untuva tyyny. Nukun kyllä hyvin suuriltaosin, tyynyissä on yleensä vaa se ongelma että menee niskat jumiin. Nyt nykyisessä tyynyssä ei ole ollut sitä ongelma. Olen joskus testannut tempur tyynyä ja oisi kiva saada itselle semmoinen 🙂

 153. Minulla on tällä hetkellä käytössä joku halppis tyyny, joka ei kyllä tue päätäni tarpeeksi. Niskoja särkee todella usein aamulla herätessä vaikka olen yrittäny tyynyn asentoa monesti korjailla ja laittaa kättä alle tukemaan lisää, muta littana mikä littana! Uuden tyynyn hankinta olisi siis aiheellista, mutta hyvästä saa maksaa aika paljon eikä sitä rahaa oikein ylimääräistä tuppaa olemaan… Unen laatu olisi kohdallani myös erityisen tärkeää, koska harrastan kilpaurheilua. Sen takia voiton osuminen kohdalleni olisi todella mahtava juttu ja tyyny tulisi ehdottomasti tarpeeseen! :–)

  Fb-sivuistasi tykätty!

 154. Tällä hetkellä multa löytyy pari Familonin tyynyä, jotka molemmat on valitettavasti menny vähän muhkuraisiksi :/ Nukun yleensä aika hyvin yöni, mutta niskajumit vaivaa välillä. Uusien tyynyjen hankinta on siis edessä aika pian!

 155. Moikka,

  Minun (ja myös puolisoni) tyynyt on ostettu 2013 kesällä pikaisesti s-marketin hyllystä. Ei siis mitään laatu kamaa. Tuolloisena kesänä olimme olleet reissussa, minne ne edelliset tyynyt sitten hukkuivat ja oli aika ostaa uudet. Ajattelin, että ostan äkkiä vaan kauppareissulla uudet ja parin viikon päästä kun työputki hellittää, niin käyn ostamassa kunnon tyynyt. Kuinka siinä sitte kävikään.. Noh edelleenkin on samat tyynyt pään alla öisin.

  Öisin nukuttaa huonosti koska tyynyn asentoa joutuu korjailemaan ja niska puutuu. Muutenkin työstä johtuva rasitus niskalle jatkuu öisin kun nukkumisasento ei ole ergonominen. Haluaisin jonain päivänä herätä siihen aamun, jolloin miettisin että tänä yönä ei tarvinnut rutata tyynyä moneen kertaan eikä niskakaan enää ole jumissa!
  Mukavia päiviä sinne!

 156. Uih, tämä olisi ihana! Sänkykin pitäisi uusia, tyynystä olisi hyvä aloittaa. 🙂

 157. Parempien aamujen toivossa… Olisi ihana herätä ettei niskat olisi puutuneet tai olo voimaton. 😛

 158. Mulla on käytössä Finlayson ”hotellilaatu”-termillä markkinoitu tyyny. Alkuun oli aivan ihana, mutta nyt useamman vuoden käytön jälkeen nukkumaanmenorutiineihin kuuluu jo tyynyn kääntely ja pöyhintä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman nukkumisystävällinen… Viime aikoina olen nukkunut ylipäätään todella huonosti, heräilen jatkuvasti ja ilta-ajat menee väsymyskoomassa (enkä kuitenkaan nukahda, kun aika koittaa). Tiedä sitten, johtuuko tyynystä vai mistä tämä ongelma.

  (FB-sivu on ollut tykättynä jo hyvän tovin myös.)

 159. Oma tyynyni on jo parhaat päivänsä nähnyt. Se on litistynyt ja epämuodostunut – edes pöyhiminen ei enää auta. Haluaisin panostaa uuteen ensiluokkaiseen tyynyyn niska- ja hartiavaivojeni vuoksi, mutta opiskelijabudjetti huutaa hoosiannaa.

 160. Sain viime jouluna lahjaksi untuvatyynyn vanhan mytyn tilalle. Reilun puoli vuotta nukuinkin makoisasti uudella hyvin mukautuvalla tyynyllä. Syksyllä kuitenkin alkoi allerginen nuha, ja jouduin luopumaan untuvaisesta ystävästäni epäillessäni sitä yhdeksi aiheuttajaksi. . Tällä hetkellä siis jälleen vanha mytty käytössä, uni maistuu hyvin mutta ero laadukkaaseen tyynyyn on valtava..

 161. Yleensä nukun todella hyvin, mutta nyt raskauden loppupuolella heräilen parin tunnin välein vessaan ja kolmesta eteenpäin ei vain enää uni riitä…aamulla sitten ”yllättäen” väsyttää. Huono Ikean tyyny ei varmastikaan auta asiaa. En tiedä miksi en saa aikaiseksi ostaa kunnon tyynyä, toivottavasti onni potkaisee arvonnassa tai muuten ”joudun” marssimaan tyynyostoksille 🙂

 162. Tällä hetkessä on käytössä vanhat ikeasta ostetut tyynyt. Olisi uusi kunnollinen tyyny kyllä tarpeen!

 163. Osallistun yhdellä arvalla. Nykyiset tyynymme ovat Familonin, ja vaikka hinta-laatu-suhde onkin ollut aivan loistava, herään varsinkin talviaikaan melkein joka aamu hiestä märkänä, kun olen unissani vetänyt pään peiton alle ja hikoillut sitten paksun peitteen alla koko yön. Olen jo pitkään tutkaillut näitä älypeittoja ja -tyynyjä (eikö niitä sillä nimellä kutsuta?), sillä kiireisinä aamuina ei ole kiva huomata, että tukka on muuttunut yön aikana kiharaiseksi takkupalloksi…

 164. Tempurin yhtä muotoiltua mallia tuli käytettyä aikoinaan, mutta tuo Breeze-malli tuntuisi sopivammalta.

 165. Nukun kahdella vuosikausia käytössä olleella untuvatyynyllä, yleensä kyljellään. Uusi tyyny tekisi terää!

 166. mahallaan ja kyljellään nukkuvana tyynyn hankinta on aina haaste , niskat aina juntturassa kun tyynyänsä myttäilee ja yrittää löytää sopivaan asentoon , olisikin ihana voittaa kyseinen tyyny , kun ei raaski muutoin itse ostaa 🙂

 167. Tällä hetkellä jo muotoiltu kohta 3 vuottavanha tyyny.Aamuisin niskat jumissa…eli tyynyn vaihto kyllä edessä.Hyvät tyynyt kylläkin maksaa ja tällä hetkellä budjetti ei anna periksi.Eli uusi tyyny olisi loistava joululahja….

 168. Minulla on melkein joka aamu niskat jumissa ja tiedän että syy on nukkuma ergonomia. Tämä artikkeli oli hyvä muistutus siitä että on hyvä tarkistaa myös muut asiat ennen kuin syyttää pelkkää tyynyä. Niskajumit hieman vähenivät kun ostin Tempurin tyynyn, mutta patja olisi vielä syytä vaihtaa.. kipu ylitti eilen sietorajan ja hain kipupiikkejä päivystyksestä…josko sitä vaihtaisi kohta puoliin uuteen patjaan..?

 169. Nukuin ennen tempurin tyynyllä, mutta harmikseni se jäi hyttiin laivalle eikä lukemattomista soitoista ja etsinnöistä huolimatta löytynyt koskaan. Uutta en ole raaskinut ostaa, joten olen sen jälkeen nukkunut ns. tavallisella tyynyllä ja herään niska-hartia kipuihin usein. Toivottavasti onni potkaisee minulle uuden tyynyn ja pääsen jumituksista eroon 🙂

 170. nukun pehmeällä pumpulityynyllä 🙂 huonosti uni tulee, mut kun tulee niin iha ok :sti saa nukuttua… osallistun arvontaan arvalla!

 171. Olen tule-vaivainen, minulla on kaularanka suoristunut eli yläselkä on lautasuora. Olen ostanut kymmeniä tyynyjä elämäni aikana eikä mikään ole ollut hyvä, myös Tempur Millenium on tullut koettua, liian kova. Nyt ostin tyynyn, josta voi itse säätää pois vanua, menettelee jotenkuten. Jos saisin vielä elämässä hyvän tyynyn, ihme olisi tapahtunut.

 172. Tyyny on joku halpa markettityyny. Kulutan monta tyynyä vuodessa koska myllään tyynyä koska hyvää asentoa on vaikea saada. Haluaisin kunnon tyynyn jotta yöunet paranisivat.

 173. Omassa kodissa nukkumiseen liittyvät asiat on kunnossa. Muutama vuosi sitten panostettiin vähän sänkyyn ja petariin sekä ostettiin Tempur-tyynyt. Ollaan kuitenkin myös paljon mökillä, jossa on joku ikivanha runkopatja ja surkea tyyny. Olenkin päätynyt kantamaan omaa tyynyäni sinne aina mukana :).

 174. Niin on taidettu tyynyt nukkua kuhmuraisiksi, että. Aikoinaan kihlajaislahjaksi saadut tyynyt ois kyllä syytä laittaa vaihtoon. Ei tiedä enää miten niitä ryttäisi, että niska ei juilisi aamulla!

 175. Heissan hei!
  Olen niin onnellinen, koska minulla on tälläkin hetkellä Tempur. Ombracio- mallia. Se on todellakin parantanut nukkumismukavuutta, mutta….. Tyyny ei pysy pitkään viileänä 🙁 Josko Breeze olisi parempi sen suhteen…? 🙂

 176. Taitaa olla Hemtexin tyyny, mukavan muhkea nukkumisen alkuvaiheessa mutta aamulla lytyssä ja niskat kipeinä.

 177. Onneton Ikea-tyyny, jonka ostin ehkä pari kk sitten ja on jo nyt aivan myttynä. Monesti huomaan viimeistään nukahtamisvaiheessa meneväni kylkiasentoon ja käsi puutumaan tyynyn alle. Kaikki mahdolliset temput olen tehnyt yöunien parantamiseksi, mutta näin laadukkaasta tyynystä en ole voinut muuta kuin haaveilla. 🙂

Kommentointi on suljettu.