fbpx

 

Viikonloppu meni huidellessa edestakaisin Helsingissä, ja nyt kirjoittelen tätä tekstiä Arabiemiraateista. Kyllä! Tämä reissu tuli tuossa pari viikkoa sitten hieman extempore, mutta olenkin tunnettu siitä, että olen hyvin spontaanisti valmis kaikenlaisiin seikkailuihin. Tarkoitus on hoitaa hieman duunijuttuja ja treenata, mutta varsinkin toisen viikon ajan lomailla pikkusiskoni kanssa ja nauttia auringosta! Kerron tästä lisää varmasti myöhemmin ja mahdollisesti jo näiden parin viikon aikana.

Kun elämä tarjoaa tilaisuuksia, tartu niihin!
Kun elämä tarjoaa tilaisuuksia, tartu niihin!

Perjantai-iltana oltiin katsomassa tyttöporukassa Jokereiden peliä Hartwall -areenalla ja oli kyllä mukavaa pitkästä aikaa! Varsinkin kun tuntui, että tunnelma ja kannustus Jokereille oli aivan eri luokkaa, kun usein SM-liigan peleissä.

Blondijengi!
Blondijengi!

Lauantai menikin pitkälti I Love Me -messuilla. Ensin kävin katsomassa Blog Awards:it ja sen jälkeen kiersin messut ja menin muutamaksi tunniksi Northforcen ständille. Oli kyllä kiva nähdä paljon tuttuja ja höpistä niitänäitä. Onnittelut Awards -voittajille, oma blogi ei tällä kertaa voittoon yltänyt! Upeita naisia ja upeita blogeja. Oli myös aivan ihanaa höpötellä Eevin kanssa ja huomattiin, että meillä synkkasi loistavasti yhteen! Paljon samanlaista ajatusmaailmaa niin urheilun, kuin yleisesti elämän suhteen.

Lähdössä messuilemaan! Eväät check, uusi ihana Adidas Originals -malliston Parka takki check. Hymy check.
Lähdössä messuilemaan! Eväät check, uusi ihana Adidas Originals -malliston Parka takki check. Hymy check.

Messupäivän jäljiltä olinkin aika puhki, ja lauantai-ilta meni kotona levätessä. Sunnuntaina menin vielä käymään messuilla, kun vein pikkusiskolle liput ja samalla moikkasin vielä muutamat tutut!

Kävin relaamassa Four Sigma Foodsin pisteellä. Jesse pisti mulle musat korville ja anto XOCO -shotin maisteltavaksi. Kyllä kelpas!
Kävin relaamassa Four Sigma Foodsin pisteellä. Jesse pisti mulle musat korville ja anto XOCO -shotin maisteltavaksi. Kyllä kelpas!

Pyrin lähtemään messuilta pikaisesti, sillä halusin mennä vielä treenaamaan ennenkuin oli pakko viimeistellä maanantaiaamun lähtöä. Kyllähän siinä sitten menikin aikaa, kun passia sai mm. vähän metsästää ja lisäksi yritin siivoilla kämppää samalla kun pakkasin laukkua. Ensin laukku näytti kyllä siltä, ettei mene kiinni, mutta loppuhyvinkaikkihyvin.

kuva 3

Nyt kuitenkin perillä 6h lennon jälkeen HKI-Dubai ja pääsin lähes suoraan hotellille relaamaan! Aamulla heti treenaamaan ja sitten menen katsomaan sitä keltaista möllykkää eli aurinkoa. Jes!

<3 Eevsku