fbpx

Mä uskon ajatuksen voimaan. Ihan sama jos se on jonkun mielestä huuhaata. Mä olen itse huomannut sen toimivan niin monen asian kanssa, että ne ei todellakaan enää ole vain hyviä sattumia. ”Sulla on hyvä tuuri.” Tuohon en usko.

IMG_6804

Tätä ajatuksen voimaa voisi tietysti myös kutsua asenteeksi. Monesti se on niin paljon pelkästä asenteesta kiinni, miten lopputulos jonkun asian kanssa menee. Tottakai lopputulokseen vaikuttavat niin monet tekijät, ettei aina se pelkkä ajattelu tai oikea asenne auta. Kuitenkin haluan myös uskoa siihen, että jos jokin asia ei onnistunut, niin silläkin oli jokin tarkoitus. Ehkä se sai sinut tajuamaan jotain paljon suurempaa tai kasvatti ainakin henkisesti. Kaikkea kun ei voi eikä kannatakaan saada heti. Tuntuisiko ne asiat niin hienoilta, jos kaikki vain tippuisi taivaalta syliin?

IMG_5657
Kyse ei ole nyt pelkästään urheilusta ja urheilusaavutuksista, mutta uskon näidenkin tulleen oikeanlaisen ajattelumallin avulla. Toki siihen vaaditaan vähän muutakin kuin ajattelua, mutta väitän, että sillä pääsee jo hyvin pitkälle.

Jo pelkästään asioiden tiedostaminen auttaa viemään niitä paremmin eteenpäin. Tee lista asioista joiden haluat toteutuvan. Kun kirjoitat ne tai sanot ne ääneen, niin ne ovat jo hieman konkreettisempia. Pikkuhiljaa huomaat tekeväsi asioita, jotka vievät sinua tavoitteitasi kohti. Ja jos näin ei käy, niin ovatko ne tavoitteet oikeasti sinulle tärkeitä? Mitä oikeasti haluat? Oletko valmis tekemään asioita, jotta tavoitteesi toteutuvat?

Tällaistä kevyttä mietittävää näin sunnuntai-iltapäivään! Ja hei huomenna se alkaa – JOULUKALENTERI. Jos luulet, että unohdat seurata blogiani päivittäin jouluun saakka, niin käy tykkäämässä Facebook -sivuistani ja Instagramista @eevsku. Siellä muistuttelen päivittäin, mitä blogissa tapahtuu. Erittäin mukavia kilpailuja, aiheita ja lahjaideoita tiedossa!

Ja jos tämän tekstin aihe kiinnostaa sinua enemmän, niin kannattaa liittyä sivun oikeasta laidasta mukaan sähköpostilistalleni. Kerron illan uutiskirjeessä hieman lisää tästä ajattelumallistani ja miten itse voit kehittää omaa ajatteluasi.

<3 Eevsku

Total
47
Shares

4 kommenttia

  1. Minä olen monesti miettinyt samaa,ei se aina voi olla vaan tuurista kiinni. Pakostihhan siinä muutakin pitää olla 🙂 Hei ja aivan mahtava blogi!

Kommentointi on suljettu.