fbpx

Eilinen meni matkustaessa ja tänään heti aamusta sai palata töiden pariin! Yksi ohjaus takana ja muuten olen hoidellut toimistotöitä. Kohta lähden tapaamaan yhden ystävän, jonka jälkeen olisi vielä ohjaukset Supercellille (crossfittiä ja kehonhuoltoa).

 

kuva 1 (3)
Pikkusiskon kanssa koneeseen menossa. 6,5h meni yllättävän nopeasti lukiessa kirjaa, tehdessä muistiinpanoja, nukkuessa ja vierustovereiden kanssa jutellessa!
kuva 2 (2)
Hieman oli ongelmia saada matkalaukku kiinni, mutta hyvin se lopulta sulkeutui! Eikä painanut kuin 20kg. Hyvä minä!

Voisi kuvitella, että kahden viikon täydellisten kelien jälkeen tämä Suomen vesisade ja synkkyys masentaisi, mutta ei! Olin ihan innoissani jo eilen yöllä kotiin tullessani, sillä eihän täällä edes ollut kylmä. Okei tämä Helsingin lähes +10 astetta on toki varmasti hieman lempeämpi kuin niille, jotka menivät vaikkapa Kuusamoon saakka. Mutta ilma on raikas ja kylmyys ja sade ovat pukeutumiskysymyksiä (myös asenne ratkaisee). Tässä juuri mietin mitä puen päälle, kun päätin liikkua pyörällä vielä kun tiet ovat sulat. Vettä sataa, mutta ei anneta sen estää. Sateenkestävät housuni ovat kateissa, mutta onneksi tilasin juuri uudet Adidakselta. Toivottavasti tulisivat nopeasti!

Joo onhan tää kivannäköistä, ja aurinkokylpy teki hyvää, mutta on tämä Suomikin kiva paikka! Eikö?
Joo onhan tää kivannäköistä, ja aurinkokylpy teki hyvää, mutta on tämä Suomikin kiva paikka! Eikö?

Nyt jatkan töiden tekoa ja koitan saada myös purettua tänään matkalaukkuja, sekä siivottua kotona. Olisi kiva pestä pyykkiä, mutta mun pyykinpesukone sanoo itseään todenteolla irti.. Apuaaa. Koitan tilata huollon, mutta harkitsen myös vain vakavasti uuden tilaamista, sillä mä todellakin tarvitsen pyykinpesukonetta. Nimimerkillä treenivaatteita kuluu aika paljon viikossa.

Kuullaan pian taas!

<3

Eevsku

PS. Huomasitteko jo tuon uuden ominaisuuden blogissani; tekstien alareunaan tulee suosituksia muista samankaltaisista tai suosituista teksteistä? Kannattaa tsekata läpi!

Total
16
Shares