fbpx

Mun on pitänyt jo kauan tehdä videopostauksia, nyt vihdoin sain sellaisen kunnolla aikaiseksi!

Joten tässä olkaa hyvät, videopostaus Dubaista, kaikkine kohelluksineen ja ilman sen kummempaa leikkausta. EDIT: Jostain syystä tuohon videoksi vaihtui tuo uusin lataamani Youtube -pätkä, mutta näet tähän postaukseen kuuluvan videon tuosta ”soittolista” valikosta tai tästä linkistä!

http://www.youtube.com/watch?v=tYxoJCaiLNk&index=2&list=UUOrQx6T1Ao0l6NVwiajz3Sw

Mitäs tykkäätte, pitäiskö tehdä näitä lisää? Hah.

<3

Eevsku

Total
16
Shares

4 kommenttia

 1. Hauska video! Välillä on näitäkin kiva katsoa. Tuo vaihtelua, ja vaikka kuvat kertovat joistain maisemista ja tapahtumista paljon, niin kyllähän video kertoo vielä enemmän. 🙂

  Laitoin asiallisen, mutta hieman kriittisen kommentin Sunday Motivation postaukseen, mutta et ikinä julkaissut sitä. Julkaisit ainoastaan yhden kehuvan kommentin toiselta kommentoijalta. Kommenttini oli mielestäni kohtelias, mainitsin ainoastaan nähneeni ko. postauksen kuvat monta monta kertaa ja pointtini oli, että on hassua että pyörität noita kuvia useissa postauksissa ja että se on mielestäni lukijoiden aliarviointia. En tiedä julkaisetko tätäkään kommenttia, jos kriittiset kommentit / ehdotukset eivät pääse seulasi läpi, mutta oli vielä pakko mainita, koska esim. tätä videota oli kiva katsoa, koska se oli jotakin uutta ja ajankohtaista! 🙂

  1. Moikka Anna!

   Julkaisen kyllä kaikki kommentit, paitsi loukkaavat tai negatiiviset. Rakentavaa palautetta saa siis antaa mielellään 🙂

   Kiitos kommentista ja kiva että tykkäsit, katsotaan jos saan näitä lisää aikaiseksi jossain vaiheessa! 🙂

   1. Kiva ku vastasit! 🙂 Viedoissa varmasti oma hommansa, leikkauksen, muokkauksen ym. juttujen kanssa, mutta kuten sanottu, hauskaa vaihtelua! Mukavaa uuden viikon alkua! 🙂

Kommentointi on suljettu.