fbpx

Vuosi alkoi edellisen vuoden kertaamisella kilpailujen näkökulmasta. Aloitin tammikuussa ohjailemaan Helsingissä, vaikka asuin vielä Vierumäellä ja tein töitä myös Lahdessa. Välillä kävin myös Spartan Gearilla. Näistä työkuvioistakin kirjoitin yhdessä tekstissä.

Helmikuun alussa asuinkin sitten jo Helsingissä. Mun muuttosuunnitelma oli tyyliin ”käyn vaan kattoo tätä yhtä asuntoa” ja sit seuraavana viikonloppuna asuin Helsingissä. Kävin myös Tampereella katsomassa Winter War -kilpailuja, joista sain pienen kipinän crossfitin testailuun. Alkuvuonna kävin myös Rööperin aamujoogassa ja joogaopettajan pitämässä raakaruokakurssilla. Treenasin vapaaohjelmaa varten taitoliikuntakeskuksessa, mursin varpaani ja fiilistelin myös Adidaksen kanssa aloiteltua yhteistyötä.

Tältä mää näytin Tampereella tammikuussa.
Tältä mää näytin Tampereella tammikuussa.
Kaiken säädön ohella valmistauduin myös kevään fitness -kilpailuihin, joihin en sitten mennytkään.
Kaiken säädön ohella valmistauduin myös kevään fitness -kilpailuihin, joihin en sitten mennytkään.

Maaliskuussa vedettiin ensimmäinen Spartan Bodyweight -ohjaajakoulutus Turussa. Kirjoitin oman tekstinsä myös ”Mitä on Bodyweight -harjoittelu”.

kuva4

Huhtikuun alussa ihanat kuvaukset järkättiin uusia nettisivujani ja brändiäni varten. Tajusin myös, että kisoihin olisi enää kaksi viikkoa. Kaikkeni annoin ja vähän enemmänkin, mutta olin kyllä myös tehnyt sataa muuta asiaa yhtä aikaa. Upeita muistoja kisavalmistautumisesta kuitenkin jäi, ja tiedän pystyväni aikamoisiin suorituksiin tarvittaessa. Suuresta työstä huolimatta en siis kisannut. Yksi vaikeimpia päätöksiä elämässäni, sillä luonteeni ei antaisi millään periksi. Tämä vaati paljon pohdintaa ja palauttelua.

Tavoitteet korkealle ja niitä tavoittelemaan.
Kuva Mikko Rasila.

Vappubrunssilla tapasin uuden tuttavan, joka ehdotti crossfit -treenin kokeilemista. Kävinkin heti kokeilemassa ja ihastuin. Se oli kaivattua vaihtelua ja teki hyvää hetki miettiä ja tehdä jotain ihan muuta, kuin fitnesstä. Ekat muscle upit meni heti ekassa tai tokassa treenissä ja olin ihan myyty. Turussa kävin kuvauksissa, sekä vetämässä Bodyweight -training seminaaria. Ohjasin myös Helsinki Core Trainersillä Adidaksen treeniaamussa ja minusta kuvattiin pätkä IL- tv:hen. Julkaisin helpon bansku -protskupannarin, sekä vihersmoothien -reseptin ja kerroin kehonhuollon tärkeydestä. Toukokuun lopussa pohdiskelin vielä sitä, onko kivempaa treenata yksin vai porukassa ja kerroin muutaman välipalavinkin.

Toukokuun postauksia kuvittivat mm nämä Mikko Rasilan ottamat kuvat.

kuva8

kuva7

Kesäkuu alkoi vuoden toisella Spartan Bodyweight training ohjaajakoulutuksella. Olin YleX aamussa haastattelussa ja tämä uusi blogini vihdoin avattiin (aiemmin kirjoittelin blogspotissa)! Kesäkuussa pääsin myös kurssille, jota olin odottanut jo melkein vuoden – Ido Portal X Movement ja julkaisin ensimmäisen osan ”Fitnesstä Eevskun silmin” -postauksista, jotka olivat tämän vuoden suosituimpien listalla.

Kesä 2014 kuva Mikko Rasila
Kesä 2014 kuva Mikko Rasila

Heinäkuussa fitness -teksteistä tuli osa kaksi . Lähdin ansaitulle lomalle Ranskan Biarriziin ja tajusin kuinka väsynyt olin keväällä ollut. Loman aikana kirjoitin vinkkejä lomaruokailuun. Lomakuvia laittelin loppukuusta, kun muuten aiheet ja bloginkirjoittaminen oli vähissä Suomen helteistä nauttiessa.

Biarriz oli kiva, suosittelen!
Biarriz oli kiva, suosittelen!

Elokuu alkoi fitness -tekstien viimeisellä osalla. Kesällä olinkin erittäin onnellinen crossfitin parissa ja olin onnellinen että löysin keväällä Crossfit Basementille. Aloin pikkuhiljaa kuitenkin palautua kevään pettymyksestä fitness -kilpailujen suhteen ja miettiä miksi palo lavalle alkoi hiljalleen palata. Kirjoitin suositun teksin unelmista ja niiden toteuttamisesta ja kerroin vinkkejä vedenjuonnin lisäämiseen. Kilpailin Suomen toiseksi suurimmassa crossfitin yksilökilpailussa Karjalan Kovimmassa 60 muun kovan naisurheilijan kanssa ja sijoitun lopulta sijalle 11. Elokuun lopulla kirjoitin ajatuksiani siitä, kenelle fitness -urheilu sopii ja sain tietää olevani finalistien joukossa A-lehtien Sport & Wellness Blog Awardseissa.

Kuva Mikko Rasila
Kuva Mikko Rasila

Syyskuun alussa ajatukset palasivat enemmänkin fitneksen pariin ja pohdin omaa kilpauraani lajin parissa. Turussa olin taas kouluttamassa ja mietin motivaation lähteitä. Kävin kisailemassa crosstraining -kilpailuissa Lahdessa ja kerroin vinkkejä siihen mitä pitäisi syödä. Kirjoitin myös hampaista ja viikkokoosteen. Loppukuusta kävin sukulaisten luona Saimaan rannalla.

Lokakuussa oli Nordic Fitness Expo ja olin menossa sinne töihin. Viikonlopun aikana kisakipinä syttyi, mutta en vielä myöntänyt ääneen mitään. Tein extempore työreissun Arabiemiraatteihin ja lähdin siellä käymään, sekä otin samalla hieman lomaa pikkusiskoni kanssa. Kirjoitin fitness -vapaaohjelmasta, sillä se on monelle aina suuri kysymysmerkki.

Kohta taas aurinkoa. Sillä aikaa voi ihailla vain kuvia. Tämä Dubaista Kite Beachiltä.

Marraskuun alussa tulin takaisin Suomeen ja huomasin kuinka paljon parin viikon aurinkokylpy tekee energiatasoille! Pohdiskelin, miten voi oppia uuden tavan ja kirjoitin ylivoimaisesti blogini tämän vuoden suosituimman tekstin, kun ilmoitin palaavani takaisin fitness -lavoille. Loppukuusta kirjoitin vielä ajatuksen voimasta.

Joulukuun 24 ensimmäistä päivää meni blogin joulukalenterin parissa ja joulu meni rauhallisesti rakkaiden ympäröimänä. Heti joulun jälkeen kirjoitin lenkkeilystä.

Tämä vuosi on ollut yksi oudoimmista, mutta opettavaisimmista. Takapakkeja ja vastoinkäymisiä on ollut paljon, mutta olen nauttinut elämästä täysillä. Yksi vuoden parhaista asioista on ollut Helsinkiin muuttaminen ja yrittäjyys, joiden kautta olen tavannut uskomattoman paljon ihania ihmisiä! Olen ollut aina hyvin itsenäinen ja kova tekemään töitä, mutta tänä vuonna oppinut näistä asioista entistä enemmän. Kasvanut paljon henkisesti ja oppinut itsestäni, sekä siitä mitä haluan elämässäni tehdä ja mitä on onnellisuus! Ensimmäinen vuosi kun asun täysin yksin ja nauttinut siitäkin todella paljon. Rakastan Helsinkiä ja rakastan sitä, että elämässä on mahdollisuus tehdä juuri sitä mitä haluaa, kun on vain valmis tekemään sen eteen töitä. Ensi vuosi on kisavuosi ja aion keskittyä tekemään elämästäni vieläkin enemmän sellaista kuin haluan sen olevan. Haluan kokea paljon uutta ja haastaa itseäni. Olla parempi urheilija ja kehittyä myös kaikilla muilla osa-alueilla. Treenata, matkustaa, blogata, tehdä mukavia töitä, nauttia hetkistä ja olla tärkeiden ihmisten parissa. Yksin tai jonkun kanssa. Tällä hetkellä nautin yksinolosta ja vapaudesta mennä omien aikataulujeni mukaan.

Kiitos, että olette jakaneet tämän vuoden kanssani ja toivottavasti jatkatte mukana myös ensi vuonna. Suuri kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistatte kilpaurheiluani, sekä tätä blogin toteuttamista.

Kiitos perheelleni ja ystävilleni <3 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE! Tehdään vuodesta 2015 mieletön!

Image-1

<3

Eevsku

Ps. Terveisiä Tampereelta, ja terveisiä Peetulle.

Total
57
Shares

8 kommenttia

 1. Draivi on mahtava tunne ja ihmiset mahtavia, ketkä elää sen mukaan. Susta tulee varmasti vielä jotain isoa samalla, kun se on myös helvetin siistiä ihan vaan tehdä sitä, mistä tykkää!

  Voin oppia sulta jotain (käsilläseisonnan ;)).

  T: johanpomppasfitness.blogspot.fi

  1. Joo draivi ja oman jutun löytäminen on kyllä parasta! Kiitos paljon kommentista ja tsemppiä uuteen vuoteen myös sinne 🙂 Ja eikun treenaamaan käsilläseisontaa!

 2. En malta odottaa sun lavalle paluuta, sillä sä osaat tehdä fitnesstä fiksusti! Parasta vuotta 2015 🙂

 3. Moikka!
  Osaisitko suositella Helsingistä pt:tä, jolla mahdollisesti olisi jonkunlaista fitness taustaa? Tein itselleni lupauksen päästä kesäkuntoon ja tarvitsisin siihen jonkun tsemppaamaan ja ohjeistamaan ruokavaliossa ja treeneissä.

 4. Apua, onpas jäätävän täydellinen neonkeltainen pusakka sulla tuossa 3. viimeisessä kuvassa! Minkäköhän merkin tuote on kyseessä? 🙂

Kommentointi on suljettu.