fbpx

Aikamoinen viikko on takana! En ole hirveästi ehtinyt pysähtymään, mutta nyt on vähän enemmän tekemistä ennen joulua, sillä sillon tulee kaikkeen ainakin pieni tauko. Viimeiset valmennushommat teen ensi viikon aikana ja sen jälkeen enää koneella tehtäviä töitä. Jouluksi menen perheeni luo Lahteen. Välipäivinä teen mahdollisesti hieman töitä, mutta haaveena olisi myös tehdä jotain kotimaan matkailua. Tällä viikolla tein myös investoinnin omaan hyvinvointiini ja energisyyteen – liput Thaimaan lomalle varattu. Tammikuussa 2 vkoa auringossa, jes. Dubaista saatu rusketus alkoikin jo hiipumaan!

Kohta taas aurinkoa. Sillä aikaa voi ihailla vain kuvia. Tämä Dubaista Kite Beachiltä.
Kohta taas aurinkoa. Sillä aikaa voi ihailla vain kuvia. Tämä Dubaista Kite Beachiltä.

Havahdun nykyään usein siihen, kuinka mahtavia juttuja saan tehdä ja joissa olen mukana! Tuntuu että koko ajan niitä tulee myös lisää. Kova duuni ja itseensä uskominen palkitsee todellakin! Huonoina hetkinä pitää muistaa, että se onnistuminen on varmasti taas aivan kulman takana, kunhan hetken vielä ponnistelee. Eilenkin oli kaksi aivan upeaa tapaamista, toinen liittyen videoiden tekemiseen ja toinen musiikkiyhteistyöhön. Videomateriaalia olen halunnut tuottaa jo pitkään, mutta nyt pikkuhiljaa sekin alkaa toteutumaan. Ensi vuonna aion panostaa siihen vielä enemmän. Mahdollisista musiikkiyhteistyö -kuvioista olen myös enemmän kuin innoissani, sillä vaikka en ole sitä älyttömästi tuonut esille, niin musiikki on erittäin tärkeässä roolissa elämässäni. Tästä lisää jatkossa! Eilen pääsin nauttimaan livemusiikista Hartwall Arenalla, kun Enrique Iglesias pisti naisten päät sekaisin. Kerron tuosta konsertistakin vielä omana postauksenaan, niin pääsette mukaan fiilikseen!

Välillä saatan jopa esiintyä muissakin kuin treenivaatteissa.
Välillä saatan jopa esiintyä muissakin kuin treenivaatteissa.

Nyt sitten tämän päivän joulukalenteriluukkuun. Olen ollut CocoVin urheilijatiimissä pian kolme vuotta ja päässyt hyödyntämään heidän loistavia tuotteitaan, sekä urheilijatiimille järjestettyjä treeni- ja luentopäiviä. Olen oppinut ja saanut tästä yhteistyöstä paljon enemmän, kuin hyviä ja ravintorikkaita tuotteita käyttööni ja jakanut näitä tiimipäiviä ja ravintoasioita myös teille lukijoille blogin ja instagramin välityksellä.

kuva 2 (3)

Oletko sinä löytänyt omia lempituotteita superfoodeista ja onko jotain mistä olet huomannut selvää hyötyä? Omat lempituotteeni ovat raakasuklaa, supersnacksit (varsinkin uusi lime-spirulina) MSM -jauhe ja viherjauheet. Raakasuklaata CocoVilta löytyy sekä valmiina, että raakasuklaa valmistuspakkauksena, jossa voi kokeilla itse raakasuklaan tekmistä. Lisäksi nyt löysin uuden kivan tuotteen, supermixin, joka kuulemma on hyvää suoraan purkistakin syötynä. En tiedä onko totta…

kuva 1

Vastaa tuohon ylläolevaan kysymykseen kommenttiboksissa, instagramissa tai facebookissa ja osallistut kilpailuun, jossa voit voittaa CocoVin 100e tuotepaketin!

EDIT: Kiitos kaikille osallistuneille, kilpailu on nyt päättynyt! Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä 🙂 Onnea Sennille!

Terkkuja Tallinnasta.

#miniloma
#miniloma

<3

Eevsku

Yhteistyössä CocoVi

Total
21
Shares

154 kommenttia

 1. Maca on ihan ehdoton nro 1 🙂 Aamupuurossa, välipalarahkassa, kahvissa, smoothieissa… Jo tuoksu kun pussin avaa, saa veden herahtamaan kielelle 🙂

 2. Ehdoton hyöty viherjauheista aineenvaihduntaan ja jaksamiseen. Kierrättämällä vielä tehostuu. Pois en vaihtaisi, sitä paitsi maustavat ihanasti eri ruokia 🙂

 3. Tykkään valmiista raakasuklaa paketista ja saahan sillä hyvän mielen aikaiseksi jos ei muita terveysvaikutuksia huomaa 🙂 maca-jauhetta olen käyttänyt smoothiessa ja erityisen hyvänä olen kokenut cocovin kalaharinsuolan, suosittelen!

 4. Olen käyttänyt superfoodeja vasta suht vähän aikaa ja ne ovat itselleni melko uusi tuttavuus. en osaa vielä sanoa olisiko jostain ollut selvää hyötyä. Päivittäisessä käytössä minulla on nyt virherjauheet ja msm, mutta ehdoton suosikkini on itse tehty raakasuklaa 🙂 nam!

 5. Mun lemppari on ehdottomasti Opti MSM-jauhe. Huomasin selvästi kuinka kynnet vahvistui ja kasvoi pikavauhtia! Tuntuu että hiuksetkin on pidemmällä aikavälillä myös tuuhentuneet. Ostin sitä äidilleni myös ja nyt hänkin on jäänyt ihan koukkuun 😀

 6. Omia lemppareita ovat chia-siemenet, mulperit ja Clipperin teet 😛

 7. Raakasuklaa on kyllä ehdoton herkku. Superfoodeja tulee käytettyä säännöllisen epäsäännöllisesti, eikä niiden terveyshyötyjä tule aina edes miettineeksi. Nyt vähän aikaa sitten havaitsin kuitenkin, että hiuksia tuntuu lähtevän normaalia enemmän, mikä kummastutti. Pian tajusin että msm oli ollut jo jonkin aikaa loppu. Täytyisikin saada aikaseksi käydä hakemassa lisää, jotta voin testata löytyykö syy oikeasti tästä jauheesta, kuten veikkaan.

 8. Raakasuklaa on ehdoton lemppari, piristyminen ja hyvä mieli taattu!
  Myös mulperimarjoja laitan itsetehdyn myslin joukkoon.

 9. Suosikkejani superfoodeista ovat raakasuklaa, mulperit ja kookosöljy. Niillä lähtee hyvin huonompikin päivä käyntiin.:) Maistuvat hyviltä ja piristävät.

 10. raakasuklas on mum suosikki nykyään. Makeanhimo lähtee, vain pieni määrä riittää ja se on jopa terveellistä 🙂

 11. CocoVin smoothie mixiä oon lisäilly smoothieihin ja se tuo sekä uskomattoman hyvää lisämakua niin myös tietysti terveellisyyttä ja lisäproteiinia vaikka aamusmoothieen. Siihen tuotteeseen oon aivan koukussa! 🙂

 12. Msm on huikea!! Oikeesti huomaa että kynnet on vahvistunu ja hiukset kasvaa nopeammin!

 13. En ole vielä hirveästi perehtynyt kaikkiin superfoodeihin, mutta chiavanukkaasta olen löytänyt uuden välipalan ainaisen rahkan tilalle 🙂 Tuollainen setti olisikin hyvä tapa löytää uusia lemppareita, kun kalliin hinnan takia noita ei viitsi ostaan opiskelijana pelkästään testattavaksi 🙂

 14. Chia-siemenet, msm ja maca ovat ihan suosikit! Jotain energisoivaa kyllä näin pimeään aikaan kaipaisi myös!

 15. Spirulina, pakurijauhe sekä raakasuklaa ovat tällä hetkellä top 3ssa sekä hyötyjen että maun puolesta 🙂

 16. Omia lemppareita ovat raakasuklaa, lucuma ja erilaiset marjat.

 17. Ite en oo vielä ihan kauheesti päässyt suoerfoodeihin tutustumaan sillä opiskelija budjetilla ne on hieman tyyriitä.. Joululahjaks hommasin raakasuklaan valmistuspaketin mutta odottelen kumminkin tonne aattoon asti hih 😉 punnitse ja säästästä olen kaakao nibsejä sekä kookoshiutaleita ostanut, ne on ihana lisä puuroon sekä smoothieisiin ❤️ Samoin chia siemeniin oon tykästynyt

 18. Cocovilta kookosöljy on ainut mikä on jatkuvassa käytössä. MSM pitäs taas alottaa uudestaan ku se vähä unohtu alun kokeilun jälkeen 😀

 19. Näitä superfoodeja en ole kokeillut. Mutta joskus aikoinaan tuli ostettua sellaista savijauhetta ja myyjä sanoi että kun tätä käyttää niin hiukset tuuheutuvat ja iho paranee. No mä en sitten lukenut käyttöohjeita, kaadoin desin sitä jauhetta veteen ja sekoitin ja vedin huiviin. Ajattelin että olipa oudon makuista kun se savi narskui hampaissa. Käytin sitä kuitenkin pari viikkoa kunnes tajusin lukea sen käyttöohjeen, ja siinä luki: Hiero päänahkaan kerran päivässä.

 20. valitettavasti en oo vielä oikein päässyt sisään superfoodien maailmaan muutakuin pari kertaa raakasuklaata maistamalla! Kaapista löytyy chia-siemeniä ja niistä olen tykännyt tehdä vanukasta 😀

  Mms:ää haluaisin kokeilla.

 21. Hahhaaa, just tänään ostin CocoVin raakasuklaavärkit. Pakastimessa on just tuloillaan, saa nähä miltä maistuu. Ei maistunu ainakaan litkuna maistunu hyvälle se. 😀
  Psylliumjauheesta oon saanu apua ummetukseen. Aamusin laitan sitä puuron sekaan ja joskus iltaisin sekoitan vaa veteen ja litkin sen alas. Veden kans menee yökkimällä alas, ihan kauhee se koostumus!!! 😀
  Tää ois kyllä huikee voittaa, ei hirveesti tuu ostettua noita eri jauheita ja mössöjä ku aika hintavia on opiskelijabudjetilla. 🙂

 22. Olen kokeillut jos jonkinlaista superfoodia, mutta jatkuvaan käyttöön ovat jääneet lähinnä kookosöljy, MSM, viherjauheet ja raakasuklaa. En tiedä onko noista muista varsinaisesti hyötyä, mutta MSM:n aloitettuani nivelkivut ovat vähentyneet.

 23. Cocovin raakasuklaat on ihan hillittömän hyviä! Kahvi ja minttu on mun lemppareita. Lisäksi tota SuperMixiä saatan tosiaan kauhaista lusikalla suoraan suuhun 😀

 24. Raakasuklaa on parasta! Vaikka sitä ei tuu hinnan takia usein syötyä :/

 25. Omat lempparit ovat mehiläisen siitepöly ja raakakaakaojauhe:)ja msm paransi polvikivun 🙂

 26. En ole paljoa superfoodeja päässyt käyttämään vaikka ne kovasti kiinnostavatkin! Ehkä osasyy löytyy opiskelijabudjetista 😀 mutta kookosöljyä käytän kahvin seassa ja kesällä aurinkovoiteena – viime kesä oli ensimmäinen kesä kun en palanut ja käytin ainoastaan kookosrasvaa 🙂

 27. Tykkään tosi monista superfoodeista ja monia mitä haluisin päästä vielä testaamaan! Mut kookosöljy, kalaharin suola, raakasuklaa, maca, chia-siemenet, siinä nyt vaikka muutamia hyväksi havaittuja! 😀 Raakasuklaata oon ostanu vaan valmiina, pitäis viel opetella tekemään ite 🙂 Superfoodit auttaa hyvin jaksamiseen ja omaan pirteyteen, jos väsyttää niin eikun superfoodeja vaikka smoothien joukkoon! 🙂

 28. Monia superfoodeja tulee käytettyä ja erityisesti Maca-jauhetta oon käyttänyt ihan päivittäin ja oon tuntenu olon pirteemmäks kun sitä aloin säännöllisesti syömään. Muutenkin oon vähä tällänen ihminen että on taipumusta stressiin ja alakulosuuteen niin päätin ottaa kaikki keinot käyttöön ja hyvä niin 🙂 MSM-jauhe on kans toimiva tuote 🙂

 29. Nyt kun kylille tuli ihan oma luomukauppa, niin sieltä saa kaikkea superfoodeja ja muita terveellisiä tuotteita. Mutta itse olen innostunut siemennäkkäristä, kun tekee mieli hyvää leipää. Laitan tähän ohjeen helppo tehdä ja maistuvaa: 4 kananmunaa, 20 rkl mysliä, 3 rkl kaurahiutaleita, 3 rkl pellavasiemenrouhetta, 4 rkl mantelijauhoa ja 1 tl suolaa…ja sekoita kaikki
  levitä pellille ohut levy ja paista uunissa n. 20 min. (n.200 astetta
  Leikkaa sen jälkeen esim pizzaleikkurilla….
  Myslin ja kaurahiutaleiiden tilalle voi laittaa myös muita siemeniä, mutta tuli kivan makuista noinkin kun nuo sattui just kaapista löytymään;)

 30. Olen kokeillut ainoastaan MSM:ää, ja siitä olen kyllä tykännyt (:

 31. Olen ainoastaan ostanut macia jauhetta mutta se on jäänyt makunsa takia syömättä :/ raakaauklaata maistanut kaverilta ja suurta herkkua oli! Olisi hienoa kokeilla enempi mutta kalliita jos ei maistukkaan :/

 32. En ole vielä kovin paljon tutustunut superfoodeihin, vaikka niiden hyödyistä olenkin kiinnostunut! Eniten kiinnostaa tuo opti-msm, sen kun saisi kokeiluun.. 🙂 hyvinä välipaloina olen kokenut cocovin snacksit, ihanan erilaisia ja auttavat todellakin jaksamaan!

 33. Lempparini on ehdottomasti cocovin minttu-raakasuklaa! Se on parasta suklaata mitä on! Namm!
  Hyvää joulua!

 34. Käytössä on msm-jauhe jolla toivon hiusteni paksuuntuvan 🙂
  Välillä tulee myös syötyä raakasuklaata ja smoothien sekaan spirulinaa ja macaa. Hyödyistä en tiedä vielä, uusi juttu tämä superfoodien maailma 🙂

 35. Kookosöljy on käytössä sekä sisäisesti, että ulkoisesti 🙂 Chia siemeniin olen myös ihastunut, kun en syö enää leipää niin sillä saa hyvin korvattua välipaloja! Uutena haluaisin kokeilla tuota kaikkien kehumaa MSM:ää.

 36. Superfood trailmix on mun lemppari! Helppo ottaa mukaan, hyvä pikaenergia ja sopii hyvin kaurapuuron tai banaanilettujen päälle. Cocovin macaa oon käyttänyt kahvissa ja aika lailla tottunut jo siihen makuun – syksy on mennyt poikkeuksellisen pirteesti, en tiiä onko sillä sitten ollut jotain vaikutusta 🙂

 37. Ihana lomasuunnitelma! 🙂 Itellä on chian siemenet kovassa käytössä,ja oon huomannu eroja,esimerkiksi että maha on ruennut käyttäytymään paremmin myös goji marjoja on tullu maistettua ja kaikista paras RAAKASUKLAA<3!

 38. Raakasuklaata olen valmistanut silloin tällöin, jo pienikin määrä vie makeanhimon pois. Myös goji-marjoja ja mulpereita on tullut välillä ostettua makeanhimon iskiessä.

 39. Chia siemenet on niin hyviä! Sekä tykkään raakasuklaasta, antaa kivasti boostia ennen treeniä!

 40. Superfoodeista mulperimarjat, raakasuklaa ja chiasiemenet ovat ihan ehdottomia lemppareita! 🙂

 41. Aika vähän olen vasta superfoodeja kerennyt testaamaan, mutta suosikeiksi ovat nousseet raakasuklaa, maca ja kookosöljy. Raakasuklaa on ihanaa herkutteluun ja maca sekä kookosöljy puuroon sekoitettuna 😛 Terveyshyödyistä vaikea sanoa epääsäännöllisen säännöllisen käytön perusteella.

 42. Säännöllisessä käytössä on maca, msm, kookosöljy, chiasiemenet, gojit, lucuma, mct.. raakasuklaatakin tulee tehtyä melkein joka viikko itelle ja muille,joten siihenkin noita useimpia tulee myös heitettyä 🙂 kaakaonibsejä ja kookosjauhoa unohtamatta!

 43. Oiiii tää on pakko voittaa! Mä tykkään cocovin raakasuklaantekopaketista, msm-jauheesta, mulpereista, kookosöljystä ja listaa voisi jatkaa loputtomiin 🙂

 44. Kookosöljy ja raakasuklaa on ne tuotteet joita itse käytän eniten. Kookosöljyä tulee käytettyä kyllä todella moneen käyttötarkoitukseen! Raakasuklaasta tulee aina hyvä mieli ja makean himo loppuu jo yhden napin jälkeen. Raakasuklaa ei siis koukuta ahmimaan samalla tavalla kun tavallinen suklaa.

 45. Sairastelut on vähentynyt superfoodien myötä huimasti. Olin aikaisemmin kuuluisa siitä, että sairastin kaikki mahdolliset taudit. Viime talvena en sairastanut lainkaan! Suosikkeja ovat viherjauheet ja gojit, muitakin on tullut kokeiltua.

 46. Msm ja kookosöljy käytössä. Muitakin on pitänyt kokeilla mutta on vaan jäänyt 🙂

 47. Kaikki superfoodit joita olen cocovilta kokeillut, ovat olleet ihan huikeita!
  Suolaisen hinnan takia en valitettavasti voi hankkia kaikkia haluamiani tuotteita, koska opiskelijabudjetilla mennään! Eli palkinto tulisi todella tarpeeseen!
  Kookosöljyä käytän joka päivä, ja muut tuotteet korvaavat epäterveellisempiä ainesosia usein esim leivonnassa 🙂
  Ja raakasuklaa, ihan parasta mitä tiedän!

 48. Käytössä on cocovin kookosöljy ja siitä oon tykännyt. Spirulinaa ja muitakin tuotteita on tullut testattua mutta en ainakaa mitään suurta muutosta oo huomannut.

 49. Superfoodit ovat tulleet nykypäivinä tutuiksi. MSM-jauhe on itseasiassa tämän hetkinen lempparini myös. Kaakaonibsejä ostin kerran alennuksesta, mutta niiden maku ei ole itselleni mieluinen.. En ole käyttänyt msm-jauhetta kuitenkaan vielä kauaa, joten hyödyistä en vielä uskalla sanoa, katsotaan huomaanko pidemmän käytön jälkeen vaikutuksia. 🙂

 50. Superfoodesita olen kokeillut vasta goijimarjoja ja raakasuklaita, mutta molemmista olen kyllä pitänyt 🙂 onneksi joulu on tulossa ja toivelahjalistalla on paljon super-ruokaa!

 51. Pellavansiemenrouhetta olen itse tykännyt käyttää ja muita tuotteita olisi myös kiva kokeilla 🙂

 52. Raakasuklaata fanittajan täälläkin, suoerterveellistä ja superhyvää 🙂 Voiko enempää toivoa! Lisäksi oon tykästynyt mulperi- ja gojimarjohin rahkan/jogurtin sekä itsetehdyn raakasuklaan makeuttajana. Chia-siemenet on ihan ehdottomia vatsan toiminnalle. Macaakin on tullut jonkun verran käytettyä. Suurimmaksi osaksi edellämainitut on tullut käyttöön ihan hyvän maun ja terveellisyyden vuoksi. Mutta chiasta (vatsan toiminta) ja macasta (hormonitoiminta) olen itsekin huomannut selkeitä hyötyjä! Suosittelen 🙂

 53. Superfoodeja ei hirveästi ole tullut käytettyä, varmaan kalliin hinnan vuoksi 😀 kookosöljy on kuitenkin ollut käytössä jo reilun vuoden ja rakastan sitä yli kaiken! Samoin gojimarjoja on tullut maistettua, nam!

 54. Raakasuklaata tulee tehtyä vähän liiankin usein (;D), eli siihen liittyvät ainekset (tekokerrasta riippuen mm. kaakaovoi, kookosöljy, raakakaakao, lucuma, toco, soijalesitiini ja maca) ovat kovassa käytössä! 😀

 55. Raakasuklaa on kyllä tosi hyvää, ja ainakin sen huomaa että sen syömisestä ei tule samanlainen pöhnä kuin normisuklaasta! Myös chia-siemenet on kovassa käytössä 🙂 Ja tottakai rakas suomalainen mustikka (itsepoimittuna pakasteesta näin talvella) <3

 56. Cocovin tuotteista mun lemppareita on supersnacksit, smoothiemix ja chia. En tiedä vaikutuksista, mutta kaikki ainakin maistuu hyviltä.

 57. Eve tää alkaa mennä jo pelottavaksi, meinaan sulta tulee päivä toisensa jälkeen juttuja, joita oon JUST ihan oikeesti miettinyt tai puhunut jollekin! Huh 😀 Puhuin nimittäin juuri toissapäivänä äidille kuinka oon viimeksi viime jouluna tehnyt suklaata Cocovin raakasuklaapaketista, jota rakastan yli kaiken. En tajua, kun harvasen viikonloppu itekin teen omia suklaita ja nekin tosi hyviä, mutta joku siinä Cocovin paketissa vetää puoleensa.. Ehkä muistot ensimmäisistä raakasuklaakokemuksista tai jotain. 🙂 Ehottomasti siis raakasuklaalla oon huomannut vaikutuksia! Monia muitakin, mutta ensimmäisinä suklaan lisäksi tulee mieleen spirulina, toco, maca, viherjauheet ja msm. Noita ainakin on jatkuvasti käytössä enemmän tai vähemmän. 🙂

 58. Maca-jauhe on miun lempparii. (: Laitan sitä aina smootien, puuron ja banaanilettu taikinan sekaan ja on muuten hyvää. Lemppareita on myös chia-siemenet joita käytän kans tosi paljon. Raaka-suklaa aii että ! :3

 59. En ole vielä juurikaan päässyt maistelemaan ja testailemaan superfoodeja – kotoa löytyy ainoastaan MSM -jauhe, joka sekin kotiutui vasta muutama viikko sitten. Kaikkea haluaisin testata, mutta opiskelijatuilla en ole vain päätynyt aikaisemmin ostamaan mitään. Ehkä suurimpana syynä sekin, etten tiedä, mitä oikeastaan haluaisin ja kipeimmin tarvitsisin! 🙂 siispä tämä tuotepaketti olisi ihana joululahja minulle. 😉

 60. Mulla on ollut nyt reilun kuukauden käytössä Maca ja MSM-jauhe. Molempiin oon ollut tosi tyytyväinen ja niiden myötä kiinnostunut enemmän muistakin superfoodeista! Macaa käytän teessä ja mausteeksi vähän kanelia 🙂 Raakasuklaapatukan omistan myös mutten ole vielä ehtinyt maistamaan, olis siistiä väsätä ite niitä joskus!

 61. Oon vasta ihan viime aikoina innostunu ja suorastaan hurahtanut superfoodeihin! Oon tykästyny vaikka mihin mutta ehkä se suosikki on raakasuklaa erilaisilla variaatioilla NAM!

 62. Käytän cocovin goji-marjoja sekä kookosöljyä. Olen kokenut varsinki kookosöljyn itselleni tärkeäksi ja haluaisin myös tällaisena herkkusuuna kokeilla raakasuklaan valmistamista 🙂

 63. Chia-siemenet on täällä päivittäisessä käytössä marjasmoothiessa sekä MSM-jauhe menee aamuveden sekaan. Macaa tulee kuuriluontoisesti käytettyä myös.

 64. Ehdoton suosikkini on kookosöljy, käytän sitä päivittäin aamiaisella puuron joukossa. Lisäksi se on hyvin monipuolinen ruuan laitossa ja ihonhoidossakin! Tämän lisäksi naposteluhimossa hyvin auttavat ja maistuvat Mulperit ja Goji-marjat, nams!

 65. Omat superfood suosikit ovat ehdottomasti maca ja msm-jauhe, joilla päivä lähtee hyvin käyntiin. Herkutteluhetkiin raakasuklaa ja raakakakut ovat parasta 🙂

 66. Rakastan superfoodeja:) Raakasuklaa on kyllä niin parasta<3. Ja tuota msm jauhetta on ollut tarkoitus ostaa jo jonkin aikaa mutta en ole päässyt sellaiseen kauppaan, jossa niitä on tarjolla. Käytän mm. mulperimarjoja, gojimarjoja ja kaakaonibsejä.

 67. Chlorella on ihan paras. Sitä menee lusikallinen aina aamuisin smoothieen. Toinen suosikki on maca 🙂

 68. Joka kauppareissulta tarttuu mukaan joku Cocovin lukuisista tuotteista ja olenkin kiiden suutkuluttaja. Suurinosa on vain herkkuja, kivoja pikkulisiä mutta tärkein minulle on msm-jauhe.

 69. Msm on päivittäinen aamudrinksu. Auttanut rutiseviin ja kipuileviin niveliin. Plussana hiuset kasvaa nykyään hirviää vauhtia ja hyvävointisena. Myös äiti on nivelrikkoa sairastavana saanut paljon apua kipuihin ja nivelet on kuulemma joustavat! Eli msm puolesta voin puhua!

 70. Kaveriporukassani olen tunnettu superfoodien keräilijä, toivoisin että omistaisin niistä jokaisen ja voisin kokeilla kaikkia upeita yhdistelmiä ja makuja! Lemppareiksi on vakiintunut ma a ja msm 🙂 niistä tuntuu saavan hyödyt irti täysillä!

 71. MSM- ja Super C (amla) -jauheista oon huomannut eniten hyötyä 🙂 vastustuskyky selkeesti kovempi.

 72. Chia-siemenet on ykkönen! Cocovi myy niitä sellaisessa kilon(?) säkissä mistä riittää mulle aamupuuroa pitkäksi aikaa, nams. Jos on kiire heitän marjat, nesteet ja chiat lasipurkkiin ja koulupäivän aikana valmistuu menoeväs 🙂

 73. Mun cocovilemppareita on chiasiemenet, kookosöljy ja raakakaakaojauhe, jotka on ahkerassa käytössä! Myös muita raakasuklaan valmistukseen tarvittavia aineita esim kaakaovoita ja lucumaa on oltava aina kaapissa 🙂 tää tulis niin tarpeeseen, haluaisin kokeilla vaikka mitä muutakin mutta opiskelijabudjetti ei ihan veny joka suuntaan. 🙂

 74. Parhaita ja eniten käytettyjä superfoodeja mulla on ehdottomasti raakasuklaa ja raaka kaakaojauhe, toco ja chiasiemenet. Vaikka mitä on tullut kokeiltua ja tulee käytettyä aina silloin tällöin, mutta nuo on ainakin ihan viikottaisessa käytössä! (:

 75. Chia-siemenet todennut hyviksi, muita käyttänyt niin vähän aikaa etten osaa sanoa:)

 76. Mun kolme suosikkia ovat kookosöljy, raakakaakao ja MSM -jauhe. Kookosöljy on vaikuttanut selvästi mm. ihon hyvinvointiin ja MSM urheilusuorituksesta palautumiseen/ lihas kremppoihin! 🙂

 77. Käytän superfoodeja päivittäin. Maca on kyllä ollut hyödyllisin, sen avulla sain luultavasti kuukautisenikin takaisin!

 78. Superfoodeista oon kokeillut vaan raakasuklaata, joka oli tosi hyvää! muutakin olis kiva päästä kokeilemaan 😉

 79. Raakasuklaa on minun ykkösherkku 😀 kookosöljy on ollut jo pitkään käytössä. Seuraavaksi ajattelin kokeilla tuota msm-jauhetta, kun kaikki kehuu sitä 🙂

 80. Minulla on ollut käytössä kookosöljy ja ashwagandha. Ensimmäinen mm. ruuanlaitossa, hierontaöljynä ja salitreeneissä kämmeniin tulevien kovettumien pehmittämisessä, jälkimmäistä käytin stressaavassa opiskelu- ja työtilanteessa rauhoittavana ja stressiä helpottavana aineena. Ja mikä parasta, ainakin minulla se oikeasti toimi, paransi keskittymiskykyä ja helpotti myös nukahtamista. Ja jos kotimaisia metsämarjoja voi nimittää superfoodiksi, niin kuin jotkut tekevät, niin niitä toki tulee syötyä säännöllisesti aamupuuron tai rahkan kaverina. Raakasuklaata tekisi mieli maistaa joskus.

 81. Tälläkin hetkellä päässä cocovin kookosöljyä, kyllä päässä. Päänahka on niin kuiva että ei mitään rajaa, antaa yön yli vaikuttaa ja aamulla pesee pois. Käytänhän toki tätä herkkua myös iholle, hampaiden purskutteluun, aamukahvissa, pannulla ym. Taidan kokonaan muuttua kokonaan kookokseksi 😀

 82. Ehdottomia lemppareita ovat chia siemenet, raakasuklaa ja msm-jauhe! 🙂

 83. On tultu kokeiltua vaikka mitä superfoodia. Maca on ehdoton lemppari jota ilman en näistä pimeistä kuukausista selviäis.

 84. Coji-marjat ja kylmäpuristettu kookosöljy!
  Molemmat antaa hyväö makua lisäks sitä nyt mihin vain melkeinpä! :p

 85. OptiMSM on pelastanut mut polvivaivoilta, jotka ei käytön aloitettua ole enää menoa hidastaneet, maca ja viherjauhe pitävät virkeinä 🙂

 86. Koko Cocovin valikoima on ihanuutta! Toivottavasti onni suosisi, niin pääsisi maistamaan, onko Supermix hyvää myös suoraan purkista 🙂

 87. Vehnänorasmehua ja -jauhetta käytän jatkuvasti, ja lisäksi aina löytyy itse kasvatettuja ituja, jotka lasken myös superfoodiksi, tänään tosin koirat söi kaikki loput idut 🙂 uskokaa pois, koirat rakastaa mung-pavun ituja ja vihreä-linssi-ituja, hyvää ne niillekkin tekee ja vähentää sitä ruohon syöntiä.

 88. En pahemmin superfoodeja käytä opiskelijabudjetin takia. Kookosöljyä on kaapissa ja MSM jauhetta menee ihan nivelten takia. Ja tietty mustikoita menee kesällä melkein suoraan pensaasta ja talvella pakkasesta.

 89. Hei! Itse olen ollut vähän skeptinen lisäravinteita kohteen, mihin olen myös Cocovin tuotteet aiemmin mieltänyt. Viime aikoina kiinnostus tuotteita kohtaan on alkanut kohota kovaa vauhtia. Voisitko tehdä postauksen tuotteista, joista sinun mielestäsi aloittelevan ruoka”häslääjän” kannattaisi aloittaa Cocovin tuotteiden parissa ? Tämä joululahja olisi omiaan minulle, sillä tällä pääsisi hyvin vauhtiin tutustumisessa Cocoviin 🙂 Cocovin kookosöljyä olen käyttänyt kohta jo vuoden ajan ja se on ollut todellinen löytö! 😛

 90. Raakasuklaan suuri kuluttaja olen minäkin! Itse en ollut hoksannut edes noita supersnacksejä mutta rakas äitini oli bongannut ne kaupasta ja muisti minua mukavalla yllärillä:) pohdinkin että mikäli arpaonni suosii niin taidankin vastavuoroisesti muistaa äitiäni jollain cocovin tuotteella!

 91. Chia, goji- marjat ja raakasuklaa on herkkua! muitakin superfoodeja tahtoisin kokeilla ja nimenomaan cocovin 🙂 100€ arvoinen tuotepaketti ois varmaan parhaita joululahjoja 😀

 92. Käytössä joka päivä kookosöljy, chiansiemenet ja raakasuklaan tekoon tarvittavat ainekset. Kroppa hymyilee ja mieli kiittää 🙂

 93. Säännöllisessä käytössä msm ja spirulina sekä chia-siemenet. Spirulina-jauhetta laitan marjasmoothien joukkoon ja jos mukana myös banaania tulee erittäin hyvää:) Chia siemeniä laitan myös smoothieen sekä sellaisenaan tai geelinä puuron joukkoon. Paras superfood kuitenkin kotimainen itse poimittu mustikka! Tosin varastot ovat jo ajat sitten tyhjentyneet!

 94. Kookos öljy kahviin antaa buustia ja tietty raakasuklaa! Omia lemppareita 🙂

 95. En ole vielä ehtinyt superfoodeja kokeilemaan. Tosin sanovat, että mustikka on sellainen 🙂

 96. Olen vasta alkanut tutustua superfoodeihin ja nyt kaapista löytyvät vehnänoras, msm, kookosöljy, spirulina. Raakasuklaa taitaa olla seuraava kokeilu. Vielä en ole ehtinyt huomaamaan vaikutusta.

 97. Macaa käytän vaikka mausta en niin välitä, ja raakasuklaa on hyvää ja terveellistä!

 98. Olin viime talvena reissailemassa Etelä-Amerikassa ja tein Brasiliassa tosi mahtavan löydön! Açaí pulveri + heraproteiini smoothie. Urheilijana voin sanoa, että tuo kombinaatio antaa mahtavaa potkua etenkin treenin jälkeen. Olen ite jäänyt koukkuun heraproteeiinin monipuolisiin hyötyihin ja terveellisiin puhtaisiin ravintolisiin, joten açaín korkea antioksidanttipitoisuus on vaan plussaa! Makukin on kohillaan. Nää kun yhdistää jonkinlaisen maca-sörsselin kanssa niin siinä on päivän tarvittavat palautuskattaukset valmiina!

 99. Itse olen tykästynyt viime aikoina chiasiemeniin ja raakakaakaojauheeseen, sekaan kookosmaitoa, taateli ja banskua niin tulee ihana terveellinen suklaavanukas <3

 100. Täällä käytössä päivittäin kookosöljy, MSM Opti ja viherjauheet, raakasuklaa joskus harvoin kun jaksan sitä tehdä.

 101. Hampunsiemenet on suosikkeja lisättynä smoothien joukkoon, niide avulla vatsa toimii:) Kookosäljyä käytän säännöllisesti paistamiseen ja välillä puuron/smoothien joukossa.
  Lisäksi ostin vähän aikaa sitten four sigma foodsin annospusseja ja ne ovat toimineet hyvin, sportista saa mukavasti lisää energiaa treeniin!
  Äsken kävin juuri hakemassa ensimmäiset chian siemenet ja innolla odotan että pääsen niitä maistelemaan.

 102. Pitkä harkinnan ja tutkiskelun/suositusten lukemisen jälkeen otin Opti-MSM:n käyttöön n. kuukausi sitten ja siitä sekoitettu aamudrinkkin kera puristetun sitruunamehun kanssa kyllä piristää! Ja aivan kuin hiukset olisivat jotenkin parempikuntoiset kuin normaalisti talvella.. Vaikutusten seuranta jatkuu 🙂
  Raakasuklaa on ehdoton välipala/treenibuusterilemppari! Itsetehtynä tietysti, niin sekaan saa pähkinöitä ja lucumaa ja kanelia.

 103. Itse teen kerran viikossa aina raakasuklaata, joten se on lempparini! Kookosöljyä tulee käytettyä mm. kaurapuurossa raakasuklaan lisäksi.
  Chiansiemeniä juuri ostin, joten ne seuraavaksi kokeiluun.

 104. Jatkuvassa käytössä on opti-msm ja kookosöljy sekä joko ruusu- tai kalaharin suola. Rahatilanteen salliessa sitten lisäksi muuta, tähän asti testissä olleet chia-siemenet, spirulina ja chlorella sekä raakasuklaa – ja kaikista kyllä tykännyt kovasti. Hitsit, kun olisi varaa jatkuvaan käyttöön ottaa, niin todellakin sen tekisin! 🙂 Täytyy toivoa, että arpaonni potkisi, niin pääsisi taas ainakin joksikin aikaa laajentamaan superfoodien käyttöä 🙂

 105. Terkkuja Hongkongista! Käytän Suomessa raaka kaakaojauhetta, goji-marjoja ja macaa päivittäin smoothieissa, rahkan kanssa ja silloin tällöin suklaan tekoon. Auttavat makeanhimoon sekä tykkään uskoa näiden vaikuttaneen jokapäiväiseen hyvinvointiin. Täällä Hongkongissa asuessani olen saanut nauttia gojimarjoista ihan olan takaa, kun niitä ei ole täällä brändätty superfoodiksi, ja ovat siksi paljon halvempia kuin Suomessa.

 106. Oih, käytän paljon superfoodeja! Chia siemeniä, psylliumkuitua, kaakaojauhetta, patukoita yms. Olen huomannut vatsan kiittävän superfoodeista ja olo on muutenkin pirteämpi kuin muista välipaloista 🙂

 107. MSM on jeesannut nivelten vointia, ei enää painiessa pauku niin pahasti. 😀 Myös marjajauheet ja viherjauheet on käteviä tapoja lisätä ravinteiden saantia hyvin pienellä vaivalla.

 108. Raakakaakaojauhe ja chiansiemenet ovat itselläni ihan päivittäisessä käytössä. Niillä olen huomannut ihan konkreettista hyötyä ja niitä on ollut helppo käyttää. Silloin tällöin tulee testailtua myös muita superfoodeja, esim. maca ja spirulina ovat ajoittaisesti käytössä.

 109. Olen vähän huono käyttämään mitään superfoodeja, mutta chia-siemet sekä erilaiset viherjauheet ovat löytäneet omaankin kaappiin 🙂 Ja kookosöljyä käytän ulkoisesti, herkkä atooppinen iho rrrrakastaa sitä 🙂

 110. Kookosöljy on käytössä niin ruuanlaitossa kuin hiusten hoitoaineena. Uutena tuttavuutena on maca, josta en vielä osaa sanoa onko ollut vaikutusta mihinkään…

 111. MSM-jauhe, kookosöljy, supermix.. jokapäiväisessä käytössä 🙂 Loistavia tuotteita cocovilla!

 112. Spirulinaa otan vähän päivittäin. Minusta olen nykyisin vähemmän kipeänä kuin ennen.

 113. Kookosöljy on joka päivä käytössä, puurossa ja vartalo/kasvovoiteena 🙂 herkutteluun kuluu raskasuklaata ja mulperinmarjoja!

 114. Cocovin tuotteista käytän raakakaakaojauhetta ja kaakaovoita raakasuklaakakkujen tekemiseen, lisäksi maca-jauhe on käytössä hormonaalisen tasapainon saamiseksi takaisin ennalleen, ja kookosöljy ja chia-siemenistä on eniten ollut apua! 🙂 Seuraava hankimta olisi lucuma, raakasuklaakakkujen makeuttajaksi! Muut ihmiset puhuvat paljon kaikesta opti-msm:stä sun muista, pitänee siis ottaa selville mitä nuo ovat ja olisiko niistä enemmän apua vielä itselleni! 🙂

  Mahtava tämä joulukalenteri, terveellinen ja joka postaus koskettaa hyvin paljon omaa elämääni, pidän monesta samasta asiasta kuin sinä! Blogiasi on ilo lukea!! Mukavaa joulunodotusta Eveliina! B-)

 115. Msm-jauhe on todella hyvää tavaraa ja auttaa nivelkipuihin 🙂 yksi suosikeistani.

 116. Vaikee sanoo kyllä feivöritti mut spirulina, kookosöljy ja pakurijauhe ovat olleet ahkerassa käytössä jo useamman kuukauden!

 117. Päivittäisessä käytössä on Spirulina jauhe antamassa potkua päivään ja kookosöljy kuivan ihon hoidossa. Ja todellakin toiivat! Raakasuklaan tekemistä olen monesti haaveillut, mutta se vielä jäänyt suunnitteuasteelle… 🙂

 118. Varmaan puolet minun ruokavaliostani on superfuudeja 😀 Lemppareita ovat mm. kookosöljy (to-del-la monikäyttöistä), chiat, inkamarjat, gojit ja mulperit.

 119. chia-siemenet ja raakakaakoapavut 🙂 Ehdottomia suosikkeja! Löytää paikkansa aamupuurosta ja välipaloista 🙂

 120. Raakasuklaa se on tämänkin herkkua! Viherjauheella ja msm:llä tykkään aloittaa päiväni! 🙂 cocovi <3

 121. Kookosöljy on jokapäiväisessä käytössä, chia-siemenet ja maca silloin tällöin.

 122. Päivittäin tulee käytettyä kookosöljyä niin ruuanlaitossa kun ihon kosteuttajana. Paras kuivan ihon pelastaja talvella!
  Muita tuotteita olen testaillut todella vähän, ovat sen verran hintavia että opiskelijana en ole raaskinut niitä kauheasti ostella.

 123. Superfoodit ovat itselleni vielä melko uusi tuttavuus, mutta kookosöljy löytyy jo jääkaapista ja on satunnaisessa käytössä ruoanlaitossa. Pienen alkukankeuden jälkeen siitä tuli oikeastaan suosikkirasvani pannulla paistamiseen.

  Raakasuklaata olen joskus maistanu ja pidin siitä, joten ainakin siihen tahtoisin tutustua paremmin. Reishiä olen kerran kokeillut, mutta mitään hyötyjä en vielä varsinaisesti ehtinyt havaitsemaan. 🙂

 124. Maca ja chiasiemenet on ehdottomat suosikit 🙂 Muita tuotteita kausiluontoisesti, kokeillen aina jotain uutta.

 125. Itse olen kokenut pakurista olevan eniten hyötyä mahalleni.

 126. Käytän raakasuklaata herkuttelussa ja leivonnassa, mutta muuten en ole vielä superfoodeihin tutustunut. Tarkan markan opiskelijana on kynnys ostaa tuotteita kokeiluun.

 127. Monia olen kokeillut ja tuovat piristystä erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Ympäri vuoden käytän kookosöljyä ja marjajauheita. Raakasuklaan tekemistä olisi kiva kokeilla jossain kohtaan.

 128. Ehdoton suosikki on kookosöljy! Hyvänä kakkosena tulee MSM ja kolmatta sijaa pitää spiruliina. Huomaan yleisen energiatason nousseen superfoodien käytön aloittamisen myötä. Bonuksena myös iho voi hyvin ja hiukset kasvaa tosi nopeeta vauhtia 🙂

 129. Itseltäni löytyy kaapista juurikin tuota supermixiä, macaa, kaakaovoita- ja jauhetta, gojimarjoja, kookosöljyä ja MSM:ää, chia-siemeniä ja valmistakin raakasuklaata. Supermix on kyllä ehdottomasti lemppari, niiin kätevä ja niin hyvää! Kaikkea samassa paketissa, voi heittää rahkaan tai aamupuuroon. Raakasuklaa on törkeen hyvää ja maca on selvästi nostanut energiatasoja.

 130. Cocovin kookosöljy, vehnänorasjauhe sekä opti-MSM ovat käytössä

 131. Maca ja MSM <3 oon niin rakastunu, parhautta! 🙂
  Tottakai kookosöljy kuuluu myös keittiön kaapin vakioihin 🙂

 132. Raakasuklaa ja raakapatukat ovat ehdottomia suosikkeja 😀 niistä on myös selvää hyötyä kun tyydyttävät mun sokerihimot 😉 vihermixiä olen yrittäny kokeilla, mutta en ole viel löytäny kauppaa jossa sitä myydään.

 133. Käytössäni on useita tuotteita, kookosöljy, goji, lucuma, maca, spirulina, chia.. Ykköstuote noista on kyllä maca, sen käytön huomaa vireystilassa 🙂

 134. MSM on auttanut reumaan 🙂 ja muuten oon kokeillut vaikka mitä superfoodeja, suosikki on ehkä monikäyttöinen raakakaakaojauhe

 135. raakakaakaojauhe, chia- ja hampunsiemenet, joka aamuisen smoothien osa! 🙂 lisäksi kookosöljyä paistamiseen.

 136. Olen erityisen innostunut chlorellasta, raakasuoklaasta ja -kakuista (lasketaanko näitä superfoodeiksi?:) sekä manteleista. Hamppujauhe on myös kätevä proteiinilisä aamuiseen viherpirteelööni. Muutkin tuotteet kiinnostavat, tosin ei täysin varauksetta. Eniten minua häiritsee epätietoisuus tuotteiden todellisista terveyshyödyistä. Esim. goji-marjat epäilyttää- onhan meillä niin hyviä marjoja omasta takaa, tarvitaanko oikeasti kiinassa viljeltyjä pahanmakuisia marjoja? 😀

 137. Itselle vielä aika uusia tuttavuuksia ja olenkin käyttänyt vain kookosöljyä ja viherjauhetta. Viherjauhe menee smoothieen lisänä ja kookosöljyä käytän sekä ruuassa että ulkoisesti.
  Kokeiluun on tulossa raakasuklaa, kunhan saan opiskelijabudjetistani revittyä jossain vaiheessa rahaa. Olisi ihan mahtava palkinto. 🙂
  Hyvää joulua sulle!

 138. Viherjauheet, raakasuklaa ja maca on ollut ahkerassa käytössä! 🙂

 139. Mun lemppari superfood on ehdottomasti chia-siemenet. Oon ihan hurahtanut chia-vanukkaisiin. Chia-siemeniä käytän myös tuorepuuroihin ja smoothieihin. Siemenien lisäksi tykkään käyttää kookossokeria nykyään kaiken sokerin/makeutusaineen sijaan. Se on ihan mahtavaa, antaa jopa paremman ja täyteläisemmän maun leivoksiin kuin valkoinen sokeri.

 140. Päivittäisessä käytössä ovat kookos, goji, kaakao ja pakuri. Macaa käytän kuureittain. Varsinkin kaakaosta ja macasta olen saanut paljon piristystä arjen puurtamiseen.

 141. Käytän chia-siemeniä 🙂 Raakasuklaa kiinnostaisi paljokin, mutta en ole vielä testannut.

 142. En ole vielä mitään kokeillut, mutta esim raakasuklaata olisi huippukiva kokeilla

 143. Goji-, inka- ja mulperimarjat välipaloilla meillä käytössä ja ehdottomia suosikkeja ovatkin, etenkin mulperit. 🙂
  Kookosöljyä käytän myös ruoanlaitossa, kun se tuo vaihtelua ruoan makuun. 🙂

 144. Olen jo noin vuoden ajan sekoittanut aamupuuroon spirulinaa ja goji-marjoja. Vaikka ruuan alkonäkö mieheni mielestä onkin kammottava, on hänkin suostunut muutaman kerran kokeilemaan. 🙂 Lisäksi raakasuklaa on suurta herkkuani! Normaalisti sekaan katoaa kaakaonibsejä, goji-marjoja ja joskus jopa maapähkinävoita. Nam! Olisin kiinnostunut kokeilemaan muitakin tuotteita, kun näistäkin olen huomannut jo voivani ja erityisesti jaksavani paljon paremmin. 🙂

Kommentointi on suljettu.