fbpx

Ensinnäkin kiitos kaikille teille, jotka olette mukana blogini joulukalenterissa! Teitä on ollut hurja määrä ja kommenttejakin on sadellut erittäin kivasti. Kiitos myös kaikille palautteista joulukalenteria koskien. Vaikka en kilpailu -kommentteihin olekaan vastaillut, niin jokaisen olen lukenut ja olen erittäin kiitollinen niistä kaikista!

Tontut Tallinnassa. Joulutori, lumisade, hyvä ystävä, laatuaikaa. Oli kivaa!
Tontut Tallinnassa. Joulutori, lumisade, hyvä ystävä, laatuaikaa. Oli kivaa!

Oon ollut tässä syksyllä itsestäni ylpeä, koska oon osannut ottaa iisimmin vähän kaiken suhteen ja viettää enemmän vapaata. Nyt on kyllä taas pari viikkoa mennyt aika tukka putkella ja ei nyt ihan toi mun itselleni laittama unihaaste täyttynyt kaikkina öinä tällä viikolla. Olossa huomaa heti, että on vähän väsyneempi ja stressaantuneempi. Mutta sekin on jo positiivista, että sen tunnistaa ja yritän heti tehdä asialle jotain. Ensi viikolla on vielä töitä, mutta sitten pidän joulun aikaan vapaita. Nyt on kisapäivätkin lyöty ensi vuodelle lukkoon, joten haluan että focus on täysillä myös niissä. Tarkoittaa paljon onnistuneita treenejä, puhdasta ruokaa ja lepoa.

kuva (4)

 

Kilpailukauteni alkaa virallisesti syyskuun lopulla, mutta kisavalmistelut aloitetaan varmaankin maalis-huhtikuussa. Muutama kuukausi aikaa järjestää asioita niin, että pystyn keskittymään kilpailuihin tuona aikana mahdollisimman hyvin. Vapaaohjelmatreenitkin on aloitettu ja musiikki ja asukin on jo lähes varma! Tulen varmaankin videoimaan keväällä kilpailuvalmistautumistani, jotta pääsette seuraamaan sitä hieman tarkemmin kuin kirjoitusten ja kuvien avulla. Miltä kuulostaa?

kuva (5)

Tänään haluan antaa omaa aikaani jollekin teistä. Tarvitsetko sinä hieman lisämotivaatiota tai apua ruokavaliosi, unen tai jonkin muun hyvinvoinnin alueen parantamisen kanssa? Kerro minulle kommenttiboksiin miksi, ja yhdelle tarjoan ilmaista konsultointia asian tiimoilta.

EDIT: Kilpailu päättynyt! Kiitos kaikille kommentoineille ja onnea Ulla! <3

Lisätietoa tekemistäni valmennuksista

Ihanaa sunnuntaita <3 Minä jatkan vielä tänään Turussa Spartanin kahvakuula ohjaajakoulutuksessa apukoutsina ja illalla takaisin kotiin Helsinkiin.

<3

Eevsku

Ps. Jos olet missannut edellisiä päiviä joulukalenterista, niin katso ainakin 8.12 eteenpäin, sillä siellä on vielä kilpailut menossa!

 

37 kommenttia

 1. neuvot olisi kyllä tarpeen täällä päin, sillä olen sokerikoukussa ja motivaatiokaan ei ole tähän mennessä purrut siitä irti pääsemiseen :@

 2. Heippa!
  Olen itse huomannut, että tarvitsisin uusia keinoja ja vinkkejä siihen, miten hillitä makeanhimoa.
  Olen saanut painoa tiputettua ja syön pääasiassa järkevästi, mutta jos tarjolla on herkkuja, esimerkiksi jos käyn jonkun kaverin luona kylässä, niin silloin syön herkkuja vaikka olisin etukäteen päättänyt, etten niitä syö. Ja useasti tämä herkkuhimo jää päälle. Ja yleensä se syöminen ei jää siihen yhteen keksiin vaan pitää maistella ihan kaikkea mitä on tarjolla ja ottaa ehkä lisääkin..

 3. Minä tarviisin erityisesti konsultointia unesta,koska melkein joka yö saan pyöriä sen 2 tuntia ennen ku nukahdan 🙂 Ja videointi kuulostaa mahtavalta,pääsee seurailee tarkemmin 🙂 JA ISO KIITOS sinulle,joulukalenterista ja muustakin,sinusta saa hurjasti motivaatioo 🙂

 4. Muutama vuosi takaperin sain pudotettua ylipainokilot pois ravaamalla useilla eri jumppatunneilla päivässä, mutta kroppa ei miellyttänyt silmää näiden kulutettujen kilojenkaan jälkeen joten päätin hankkia itselleni pt:n. Hänen kanssaan lähdettiin rakentamaan lisää lihasmassaa ja voimaa kroppaan, mutta homma meni yllättäen överiksi ja lujaa. Onneksi minulla on tosiystäviä olemassa jotka ei kaikesta siitä asioiden priorisoinnista huolimatta minua hylänneet. Ystävien edelle meni aina sali ja ruokailut ja aerobinen ja kun ei voi jajajaja… kunnes tuli väsymys. Tämän väsymyksen aikana olen löytänyt kyllä tasapainoa ystävien ja edelleen intohimon kohteena olevalle voimaharjoittelulle, mutta suunta on hieman hukassa. Asiantuntevista neuvoista olisin super kiitollinen ja uskon että tällä kertaa saisin aikaiseksi jotain hyvää itselleni niin etten onnistu vahingoittamaan muita.

 5. Hienon idean olet keksinyt tähän luukkuun ja jokainen varmasti arvostaisi sinun neuvojasi ja ohjeitasi. Tsemppiä sinulle tulevaan kisakauteen! 🙂
  Olen aktiivinen urheilija, nuorena pitkään harrastanut muodostelmaluistelua ja lukion jälkeen tanssia ja salia. Viimeiset vuodet salia mut nyt kesästä lähtien motivaatio ollut ihan hukassa ja tuntuu että olen ihan solmussa ja hukassa urheilijaminän kanssa mitä en aikaisemmin ole kokenut. Tähän ”ongelmaan” kaipaisin energiseltä ja osaavalta eevskulta neuvoja löytää se urheilijaminä, motivaatio ja into löytää taas se urheilu 🙂 oli ne sit hyvät vinkit salille tai tasapainon löytöön urheilun ja arjen kanssa.

 6. Moikka!
  Olisi todella mielenkiintoista nähdä videolla kisavalmisteluja, hyvä idea! 🙂
  Olen jostain saanut päähäni, että haluan oppia seisomaan käsillä. Olisikohan jotain vaikutusta ollut blogeilla 😉 Kuitenkin osaan sen vasta seinää vasten. Olisi hienoa saada prolta vinkkejä!

 7. Tiedän aika pitkälle miten pitää syödä ja koetan fiksusti sillä saralla toimia. Nyt on kuitenkin treenit ihan sekaisin!! Salikortista loppui virta, ja olen yrittänyt kehittää jos jotakin; kehonpainoo, kotona käsipaonoo, käsilläseisontaa, pilatesta…Punainenlanka vain puuttuu ja vetää mieltä matalaksi. 🙁 Teen vähän tota, ja vähän tätä..äh, en taida, ei innosta -oloa on nyt havaittavavissa. Tahtoisin käydä muutaman kurssin liikuntaan liittyen (pari myös semmoista missä sinäkin oot 🙂 ) mutta varallisuus ei anna myöten, eikä salikorttiinkaan riitä rahat. Lisäksi luonnon päälle ottaa oireileva käsi. Diagnoosi on olemassa, ja pitkän aikaa on käsi ollut rauhallinem ja nyt se on hermostunu ihan täysin!
  Ois mahtavaa tavata hyvinvoinnin merkeissä, olet todella innostava ja positiivinen persoona!! 🙂

 8. Moikkamoi! Olen 17-vuotias lukiolainen ja muutin vuosi sitten Lahteen asumaan omaan asuntoon. Olen urheillut koko ikäni, ja tänne muuttaessa salilla käyminen sai aivan uudet sfäärit. Perfektionistina suoritin täysillä samaan aikaan koulua, treenasin ja söin kurinalaisemmin kuin koskaan. Tästä seurasi tietysti uupumus ja se, että kroppa kävi ylikierroksilla. En saanut iltaisin unta ja yöllä heräilin monta kertaa. Uskon, että liian yksipuolinen ruokavalio toi mukanaan myös tämänhetkisen vatsavaivat, eikä masu siedä oikeastaan yhtään enää gluteenia tai laktoosia tai muita fodmap-yhdisteitä sisältäviä ruokia. Kadotin liikunnan ilon ja siitä tuli suorittamista, ja lihomisen pelko kasvoi järjettömän suureksi.

  Kesän ajan otin rennommin ja huomasin, että mitään katastrofia ei tapahtunut – vaikka en käynyt salilla käytännössä ollenkaan pariin kuukauteen, en paisunut kuin pullataikina vaan lihakset ainoastaan tuntuivat lähtevän. Keskityin enemmänkin henkisen puolen treenaamiseen. Hormonitoimintani on kuitenkin edelleen sekaisin ja syöminen ahdistaa. Liikunnan saralla tunnen, että olen löytänyt enemmän tasapainoa ja koitan levätä tarpeeksi. Äidin, perheen ja ystävien kanssa on juteltu useita useita tunteja, mutta koen että tarvitsisin lisäksi ammattiapua tän tilanteen kanssa!

 9. Kaipaisin neuvoa lentopalloilun ja crossfitin yhdistämiseen. Lentopalloa tulee ”pakosta” 3-4 kertaa viikko, joten miten ja kuinka usein treenata crossfittiä samalla sekä miten lepopäivät. Nyt ongelmana se, että en osaa pitää niitä ja jos pidän poden huonoa omaa tuntoa lepäämisestä, vaikka tiedän, että levossa kehittyy. Lisäksi olisin kiinnostunut crossfit-aloittelijana (6kk takana) treenien rytmityksestä (wodit vs. vapaalla salilla omaa treeniä).

 10. Heips! Mä otin pitkän syömishäiriökierteen jälkeen itseäni niskasta kiinni kesällä 2013 ja päätin, että tästä alkaa vihdoin parantuminen. Opettelin vähitellen syömään normaalisti ja muutin urheilurutiinejani sellaisiksi, että paino nousisi vähitellen normaalilukemiin. Oikeastaan eka puol vuotta oli aika hirveetä, kun kroppa imi itseensä kaiken mitä se ei ollu moniin vuosiin saanut, mutta vähitellen aineenvaihdunta onneksi normalisoitui ja lihaksetkin kyllä palasivat aika ”vaivattomasti”. (Olen vanha tanssija ja urheilusta olen nauttinut aina).
  Tänä syksynä mulla on kuitenkin ollut vaikeuksia pitää paino normaalilukemissa: löytää sellainen balanssi aerobisen ja salitreenin välillä, että paino ei lähtisi tippumaan ja toisaalta tuntuu, että ruokahaluni on kokonaan hävinnyt: mun vatsa oireilee todella monesta ruoasta ja ruokavalio muuttuu helposti todella yksipuoliseksi. Toisin kuin ennen, en kuitenkaan todellakaan haluaisi menettää vaivalla hankittuja pieniä lihaksiani ja hyvinvointiani! Olisi mahtavaa, jos osaisit auttaa treenien ja ruokailujen suunnittelussa painoni ja ennen kaikkea fyysisen kuntoni ja hyvinvointini ylläpitämiseksi 🙂

 11. Heippa Eevsku! Tulin vaan kertomaan, että mä odotan ainakin innolla videoita! 🙂

 12. Lasten syntymän jälkeen olin elämäntapamuutoksen tarpeessa ja laitoinkin ruokavalion ja liikkumisen silloin uuteen uskoon. Tuloksena pirteämpi, elämäniloisempi nainen ja 25 pudotettua kiloa. Tämän jäkeen paino on pääsääntöisesti pysynyt samassa, muutaman kilon se on liikkunut edes takaisin, mutta pitkällä aikavälillä tarkasteltuna kokonaisuus on pysynyt samana.

  Tavoitteet on nyt matkan varrella muuttuneet. Siinä missä aiemmin tavoitteena oli laihtuminen niin nyt se on kehon muokkaus. Käyn salilla kolme kertaa viikossa ja yritän myös ruokavaliota viilata tavoitteeni mukaiseksi, jotta lihasten kasvu olisi
  mahdollista.

  Tähän tarvitsisin vinkkejä. Epäilen, että minulla on edelleen ruokavaliossa viilattavaa ja ehkä myös treenin jaksottamisessa. Tällä hetkellä treenaan 1-jakoisella ohjelmalla, mutta tammikuussa on tarkoitus salini PT:n kanssa nähdä ja tehdä minulle 2-jakoinen ohjelma.

 13. Tarvitsen ehottomasti ammattilaisen apua nyt!
  Tykkään urheilla ja haluaisin edistyä siinä. Olen junnannut paikoillani vuosia ja haluaisin jonkun pistävän kaiken uusiksi!
  Tiedän, että paras motivoija ja vinkkejen antaja olisit juuri sinä!!
  Olisin ikionnellinen, kun Eve vetäis kunnon rääkkäys treenin ja eväät jatkoon☺️

 14. Vau! Hyvältä kuulostaa sun loppu- ja alkuvouden plänit ja kisasuunnitelmat! Ehottomasti jaa niitä fiiliksiä tännekin 🙂

  Sun tsemppaus olisi tosi hyvä. Vaikka treenaan ok:sti ja sinänsä homma sujuu, mutta joku alue mättää, koska tulokset ei ole sitä mitä voisi olla.. Oon manifestoinut tän kaltaista, koska yksin on vähän hukassa. Periaatteessa tietää mitä tehdä ja miten, mutta toteuttaminen takkuaa. Tän kaiken treenihypen ohella vinkit, miten ajan saa riittämään myös muille tärkeille asioille ja olla stressaamatta kaikesta.. 🙂

 15. Moi; jos voittaisin tän homman ottaisin sut mukaan crossfit salille. Saisit opettaa mulle kaikkia kehonhallintahommia, käsillä kävelyä ym. Sitten voisit opastaa mua crossfitin maailmassa!

 16. Synnytyksen ja kotona olon jälkeen kroppa nyt on mikä on 😀 ulkopuolinen apu ja patistaja ois enemmän ku tarpeen,että ei tulisi aina vedettyä ”no mä oon synnyttäny” korttia 😉

 17. apuuuuvaaa, tarvittaisiin tännepäin!
  Mielessä olisi treeni joka tehtäisiin oman kehon painolla tahi kahvakuulilla ja voisi tehdä missä vaan. Apua kaipaisi myös oikean ryhdin löytyminen ka sen pitäminen ja toki unet on täällä myös ihan sekaisin, niistä voisi jutella myös

 18. Hei, minä todellakin tarvitsisin apua ruokavalioni kanssa. Nykypäivänä terveellisesti syöminen, mihin tottakai pyrin, tuntuu niin kovin monimutkaiselta – joka suunnasta toitotetaan erilaisia ohjeita ja sääntöjä, eikä pieni ihminen enää tiedä mihin uskoa ja mitä oikeasti kannattaisi syödä. Saattaapi käydä niinkin, että kaikesta tietotulvasta ahdistuu niin paljon, ettei osaakaan syödä enää mitään. Minulle taisi käydä näin.

  Aloin kasvissyöjäksi puolitoista vuotta sitten lähinnä eettisistä ja ekologisista syistä, osittain myös terveellisyysnäkökulmasta. Ruokavaliooni sisältyy kuitenkin kananmunat sekä maitotuotteet ja satunnaisesti myös kala (lohi). Jostain syystä tavallisten ruoka-annosten syöminen on tuntunut epämiellyttävältä ja mieluummin olenkin syönyt pienempiä välipalatyyppisiä ratkaisuja, jonka seurauksena olen myös sortunut napostelemaan jatkuvasti kun on se pieni nälkä. En myöskään halua syödä itseäni kovin täyteen, sillä pidän siitä pienestä näläntunteesta. Ruokavalioni onkin yksipuolistunut kovasti ja välillä on kausia, kun syön lähinnä kaurapuuroa, banaaneja, avokadoa, raejuustoa, riisikakkuja sekä pakastekasviksia. Periaatteessa ihan kohtuullisen hyviä aineksia juu, mutta aivan turhan yksipuolista.

  Liikuntapuoli on paremminkin kunnossa, olen saanut sen säännölliseksi ja nautin siitä. Salitreeniä teen kolmesti viikossa ja lisäksi sitten pari-kolme jumppaa joka viikko. Kehonhuollossa olisi ehdottomasti parantamisen varaa kylläkin. Lähinnä nyt tuo ruokavaliopuoli harmittaa, kun en saa sitä korjatuksi itse ja pelkään sen haittaavan kehitystäni liikunnan saralla. Tavoitteenani olisi kiinteyttää kroppaa kasvattamalla vähän lihaksia sekä polttaa vähän ylimääräistä rasvaa päältä pois.

  Olisin todella kiitollinen avusta tässä asiassa joka on minua vaivannut jo pitkään. Tiedän, että lopulta olen itse vastuussa tekemisistäni, mutta uskon että sinun vinkeistäsi olisi minulle korvaamatonta hyötyä 🙂

 19. Kiitos sulle inspiraatiosta, vinkeistä ja huippujoulukalenterista! Oon ehkä hiljattain vähän ihastunut suhun

 20. Heippa!

  Oon reilu parikymppinen nainen Pohjanmaalta. Opiskelen täysipäiväisesti ja teen siinä sivussa vielä töitäkin, joten stressiä riittää ja vuorokausista meinaa loppua tunnit. Sun blogia jo matkaopas ajoilta seuranneena, oon huomannut, että sun vuorokausissa on varmasti enemmän tunteja, tai taidat sittenkin hallita aikasi paremmin. Haluaisin laihtua muutaman kilon, löytää liikunnan ilon, olla onnellinen.

  Tuntuu niin vaikealta pukea tähän kommentiin sanoiksi se, miten paljon mä tätä haluaisin. Opiskelijana budjetti ei mitenkään anna nyt periksi life coachille ja PT:lle, sun avulla voisin saada pieniä palasia näistä molemmista. Tahtoisin oppia nauttimaan elämästä ja saada toimivan, vahvan kehon ja mielen. Ravintoasioissa maidottomuus, viljattomuus ja ravintorikkaus kiinnostaa. Monilla fitness-bloggaajilla on samantapaisia ”kilpailuja” kun tämä, mutta en ole ikinä jättänyt omaa arpaani edes mukaan. En koe, että saisin siitä mitään. Tiedän kyllä, että on mahdollista laihtua rahkalla, parsakaalilla ja kanalla, mutta kun mä tahdon voida hyvin henkisesti ja olla vahvempi. Ja sä oot mun mielestä just sellanen, ihailen sua valtavasti.

  Toivottavasti valitset/arvot henkilön, joka oikeasti tarvitsee tätä.

  Ihanaa joulun odotusta ja lomailua Eve sulle!

 21. Musta olis hienoa saada ammattilaisen mielipide mun saliohjelmaan 🙂 ohjelman olen siis itse rustannut, ja tavoitteena olisi hankkia voimaa ja massaa.

 22. Oi vitsit!! Mikä olisikaan parempaa kuin fitness mimmi neuvomassa liikkuvuuden tiimoilta? Ei mikään! Olen aina tykännyt panostaa ruokaan, puhtaaseen ja ravinnerikkaaseen. Raakaruuat, raakakakut ja muut herkut sekä (crossfit)urheilu ovat lähellä sydäntäni, ja niistä pidän huolen että kaikki on kunnossa mutta on asioita joihin haluan kehitystä…

  Yksi niistä on ehdottomasti liikkuvuus! Se kaiken alku ja loppu ihmiselämässä. Se kaiken A ja O. Ihailen ääreettömästi liikkuvuuttavasi Eveliina! Selkäni ei ole parhain notkein, nikamalukot vain pahensivat sitä.. Kroppa toimii muuten hyvin, mutta haluan saada notkeutta, liikkuvuutta ja niiden tuomaa onnellisuutta lisää! Olen 18 ja puolen vuoden crossfit harjoittelun jälkeen liikkuvuuteni on parantunut mahdottoman paljon yleisurheilu ja kuntosaleilun pohjalta.. Olet parhain mahdollinen motivaattori minulle tässä!

  ..lisäksi täytyy myöntää että niksit nukkumisen parantamiseksi eivät olisi pahitteeksi abivuotta viettelevälle ylioppilaskirjoituksista stressaavalle.. 😛

 23. Moi! Mulla on ollut ruuan kanssa ongelmia viime kuukausina. Oikeastaan ne alkoi jo kesällä. Minulle on tullut jonkin sortin ahmimista kuvioihin. Minulla olisi noin 7kg pudotettavana painoa, mutta aina kun olen aloittanut laihduttamisen, syön normaalisti arkiviikon ja viikonloppuna ahmin. En tiedä mikä siihen ajaa ja olen yrittänyt etsiä vastausta. Olen siis lihonut sen 7kg ahmimisen takia ja haluaisin ne pois.

 24. Minä tarvitsisin ehdottomasti vähän vinkkejä ja neuvoja. Syön terveellisesti ja herkkuttelen vain lauantaisin. Käyn kolmesti lenkillä viikossa + sali siihen päälle. Jotenki kehittyminen on kuitenkin pysähtynyt enkä näe tuloksia. Pitäisi siis saada vaihtelua treeniin ja uusia liikkeitä salille.Sinä voisit siinä auttaa. Myös ruokavalion puolelle kaipaisin uudistusta 🙂

 25. Hei!
  Mahtavaa kuulla uusista kisasuunnitelmista… nyt aion entistä suuremmalla mielenkiinnolla seurata blogiasi! Ja Haluaisin todellakin sinulta apua ravinnon ja treenin suhteen!!!! Kiitos 🙂

 26. Moi Eevsku!

  Oon vasta hiljattain alkanut seuraamaan, kun bongasin sut Instagramin puolelta. Sun energia ja positiivinen asenne on koukuttavia! Love it :))

  Oon huomannut, etta omissa treeneissa etenemisessa suurin hidastaja on oma mieli. ”Oon nukkunut huonosti, niin en nyt viiti yrittaa uutta ennatysta..” ”Tein just eilen punnerruksia, niin ei mun tanaan tarvi..” ”En ma kuitenkaan pysty nostaa tuota ja sitten jaa paska maku suuhun tasta treenista..” ”Miks ma en pysty vetaa leukoja ilman kuminauhaa, vaikka kaikki muut pystyy..” ”Miks ma oon aina hitain naissa sprinteissa?” Jne. Haluaisin paasta eroon ihteni vertaamisesta toisiin ja oppia nakemaan omat vahvuuteni. Kadehdin sellastaja voittaja-asennetta, jolla saadaan rauta nousemaan 😀 Tartten siihen viereen valmentajan, joka uskoo, etta saan tangon ylos – ja sillon myoskin saan! Ois siistia, jos mulla itella olis samanlainen luottamus omiin kykyihin ja ennemmin kannustaisin ihteeni, kuin keksisin syita sille, miks just tanaan en voi. Mielenkiintoista, miten paljon liikkumisessa tarvii myos mental coachingia 🙂

  Anyway, oot inspiroiva esikuva! Keep up the good work 🙂

 27. Olen nyt treenannut vuoden verran säännöllisesti toiminnallista treeniä ja ruokavalionkin olen saanut melko terveelliseksi ja säännölliseksi. On ollut tosi kiva huomata muutoksia omassa kropassa ja erityisesti ryhdissä! Nyt olen tilanteessa, missä extratsemppi olisi tarpeen, miten jatkan tästä, minne olen menossa, mitä uusia tuulia keksisin ruokavaliooni, erityisesti aamuun ja iltaan? Mikä olisi mun seuraava tavoite? Mihin keskityn, kun on niin monta asiaa mitä haluaisin osata paremmin? Innostusta riittää, mutta joku seuraava tavoite pitää löytää, että mielenkiinto säilyy hyvänä.

 28. Urheilen päivittäin ja ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Syön suht terveellisesti. Silti en ole supertimmi,joten neuvot olisi huippu kiva saada;)

 29. Motivaatiota, ihanalta naiselta! Mielessä siintää kilpailut vuonna 2016, vapaaohjelmineen, mutta niin paljon tekemistä ennen sitä.. Mieli pitää saada kasaan, ajatukset ylös paperille ja toteuttaa käytännössä myös erinäisiä asioita. Oot jotenkin käsittämättömän motivoiva jo näin internetissä, niin olisipa mukava päästä juttelemaan myös ihan oikeasti ajan kanssa! Unenlaadusta juttelisin myös mieluusti, se tuppaa olemaan välillä vähän ongelmana. 🙂

 30. Voi tämän mä haluaisin! Olen urheillut koko ikäni, mutta muutaman loukkaantumisen ja leikkauksen jälkeen olin pari vuotta huonossa kunnossa fyysisesti ja muutama kilokin pääsi tulemaan lisää. Nyt olen noin vuoden ajan treenannut crossfitin parissa ja viimeinkin tuntuu, että raajat alkaa kestämään kovaakin treeniä tukilihasten avulla! Mutta kun kilot ei vaan karise eikä kroppa muokkaudu sellaiseksi kuin haluaisin, näihin asioihin tarvitsisin kipeästi apua!

 31. Lisämotivaatio ei olisi todellakaan pahaksi! Palasten yhteenloksautteluapua voisin kaivata haaveisiini/suunnitelmiini yhdistää tämä meidän hieman haastavahko perhe-elämä, halu käydä salilla treenaamassa voimaa, halu harrastaa tankotanssia, halu oppia paljon kaikkia akrobatiajuttuja ja halu myös levätä tarpeeksi. Lisäongelmana tulee mukana tietysti tämä minun todella rajoittunut ruokavalioni tällä hetkellä. Siinäpä siis paloja kerrakseen kasattavaksi!

 32. Suurin haasteeni taitaa olla kokonaisvaltainen elämän- ja ajanhallinta 🙂 Kun kaikkea mitä haluaisi ei ehdi tehdä ja välillä kivatkin asiat saa purskahtamaan itkuun silkasta uupumuksesta on mielestäni aika istua alas ja miettiä mikä on oikeasti tärkeätä ja miten aika- ja energiaresursseja kannattaisikaan jakaa. Uskon että sinun kaltainen ihminen, jolla on itselläänkin monta palloa ilmassa, voisi olla tähän hyvä jutustelukaveri!

 33. Haluaisin monipuolistaa ruokavaliotani jotta voisin olla varma että gluteinitonta kasvisruokavaliota ”noudattavana” (en tykkää sanasta noudattaa, koska sillä on negatiivinen kaiku – enemminkin kyseessä on kohdallani elämäntapa ja valinta oman hyvinvoinnin takia) saisin tarpeeksi energiaa ja ruokavalio olisi treenejä, mielialaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa.

 34. Jei, tämä olisi kyllä ihan paras lahja itselleni! Tiedän mihin suuntaan haluaisin mennä harjoittelussa, mutta pieni lisämotivaatio sinne pääsemiseksi olisi tarpeen. Pidän kovasti kehonpaino- ja voimistelutyyppisestä harjoittelusta ja haluaisin kehittyä akrobatiassa (junnaan vahvasti paikallaan). Luulen että voisit antaa niissä loistavia vinkkejä! Räjähtävyyttä myös tarvitsee tämä muija 😀

 35. Ruokavalion suhteen (ja sen myötä makeanhimosta pääsemisen) tarvisin neuvoja/tsemppausta/takamukselle potkimista.. Tokihan juu periaatteet on tiedossa, mutta ehkä jonkinlainen henkilökohtainen ruokavalio voisi toimia paremmin. Kun joku sanoisi mitä syödä ja koska.

 36. Täällä ollaan käsipystyssä! Aikasi olisi enemmän kuin tarpeen. Treenamista (pääasiassa salilla) on tullut harrastettua jo pitkään ja nyt onkin tilanne, jossa tuntuu, että omat tiedot ja taidot eivät enää riitä saamaan kehitystä aikaan. Motivaatiota kyllä riittää!

Kommentointi on suljettu.