fbpx

Joulunaika on merkinnyt itselleni aina paljon, ja varmasti myös siksi, että olen syntynyt jouluna. Mulla on siis tänään synttärit!

Ensimmäiset onnittelut sateli juuri ennen nukkumaanmenoa, ja oli kyllä vaikea nukahtaa kun oli niin liikuttunut olo. Rakas pikkusisko <3
Ensimmäiset onnittelut sateli juuri ennen nukkumaanmenoa, ja oli kyllä vaikea nukahtaa kun oli niin liikuttunut olo. Rakas pikkusisko <3
ISO SYDÄN.
ISO SYDÄN.

Aamu alkoi ihanasti onnittelutulvalla ja aamiaisella ystävän kanssa. Superkiitollinen olo! Tästä päivä jatkuu treenillä ja sitten näen perhettä ja ystäviä. Valkoinen joulukin saapui, voiko enempää toivoa!

My mom <3 My mom <3[/caption] Mutta sitten tämän päivän luukkuun! Koska suurin osa luukuista on osoitettu naislukijoille, niin tämä on nyt sitten miehille. camu_1

MROOM on miesten oma parturi, jossa palvellaan ilman ajanvarausta. MROOM palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset, parranajot, parranmuotoilut sekä hiusten värjäykset. Näiden palveluiden lisäksi heiltä löytyy miehille suunnitellut MGROOM -tuotteet. Lisää MROOMista tai lähimmän parturisi voit käydä katsomassa täältä.

Tämän päivän luukusta yhdelle lähteekin huikean laadukas MGROOM -tuotepaketti! Toki mimmit saatte tähän myös osallistua ja voiton osuessa kohdalle voi palkinnon antaa vaikka omalle mussukalle. Kilpailuun osallistut tykkäämällä Instagram tai Facebook -kuvasta tai kommentoimalla alle (esimerkiksi ihanat onnittelut otetaan huomioon – just saying). Kilpailu päättyy 28.12.

kuva

Eikun osallistumaan joulukalenterin toiseksi viimeiseen kilpailuun! Ja tutustukaa ihmeessä MROOMin palveluihin & tässäpä on sinulle tietenkin vielä loistava viime hetken lahjavinkki.

"First she was my personal trainer and a coach. Now she still work my ass off but she also became one of my closest friends I have. I couldn't think life without you. She is talented, beautiful, kind and loving. Happy birthday my love! Shine like the clearest star in the sky." Annika <3 mun sydän sulaa. Parhaat ihmiset ympärillä, niin kiitollinen!! ”First she was my personal trainer and a coach. Now she still work my ass off but she also became one of my closest friends I have. I couldn’t think life without you. She is talented, beautiful, kind and loving. Happy birthday my love! Shine like the clearest star in the sky.” Annika <3 mun sydän sulaa. Parhaat ihmiset ympärillä, niin kiitollinen!![/caption] <3

Eevsku

Total
17
Shares

18 kommenttia

  1. Toivottavasti voitto napsahtaisi tänne! Ja Huikean paljon onnea!! 🙂

  2. Hyvää synttäriä! Oispa ihan mahtava lahja isoveljelle. 🙂

  3. Paljon onnea!!!! 🙂 ihania onnitteluja olet saanut.!
    Samalla myös mukana tässä arvonnassa 😉

  4. Ai että! Tää olis ihan huippulahja avomiehelle! 🙂 ps. Onnea!

  5. Hyvää syntymäpäivää! 🙂 Mroom palkinto kelpaisi tähän päähän enemmänkuin hyvin 🙂 blogiasi on ollu ilo seurata 🙂

  6. Hurjasti hurjasti onnea!! Kivoja juttuja täältä saanut aina lueskella. 🙂 kivaa joulunodotusta samointein!

  7. Paljon paljon onnea syntymäpäivän johdosta, sekä rentouttavaa ja rauhallista joulua! Vaikka en sinua henkilökohtaisesti tunnekaan, olet minulle tosi tärkeä motivaation ja positiivisuuden lähde mainion blogisi kautta. 🙂

Kommentointi on suljettu.