fbpx

Tämän päivän luukun julkaisu täällä blogissa siirtyi hieman normaalia myöhäisemmäksi, sillä olin kouluttamassa koko päivän Turussa! Meillä on Antti Nurmen kanssa vuoden neljäs Bodyweight ohjaajakoulutus menossa ja jos et vielä ehtinyt tänä vuonna mukaan, niin ei hätää, sillä ensi vuonna koulutuksia on tiedossa lisää! Koulutan ensi viikonloppuna myös kahvakuulaohjaaja level 1 -kurssilla, jossa on muuten vielä pari paikkaa vapaana. Jos kiinnostuit niin laita minulle viestiä ja sovitaan kurssista jouluinen hinta! Eli . Lisätietoja Spartanin sivuilta.

kuva (3)

Tämän päivän luukusta löytyi kakkukahvit! GreenStreet tarjoaa yhdelle mahdollisuuden lähteä raakakakulle ja kahville minun kanssani. Mukaan osallistut kommentoimalla instagram -kuvaani (@eevsku) tai taas saa toki osallistua myös blogikommentilla mukaan. Aikaa osallistua on huomiseen (7.12) aamuun!

kuva (1)

Kiitos mahtavasta luukusta Johannes ja GreenStreet sekä PUR -kauppa!

Niin, ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Pus!

<3

Eevsku

Total
22
Shares

12 kommenttia

  1. LÄHTISIN ENEMMÄN KU MIELELLÄNI SUN KAA KAKULLE! 🙂

  2. moikka, mä lähtisin mielelläni olis kiva vaihtaa ajatuksia treeniasioista.

  3. On ollut mahtavaa lukea blogiasi..olet aidosti läsnä mitä tahansa teetkin

  4. Ehdottomasti mukana arvonnassa, mielellään kahveille sun kanssa 🙂

  5. Aaaaaaaah huippuarvonta, et arvaakaan miten paljon haluan päästä turisemaan sinun kanssasi kahville 🙂

  6. Lähtisin mieluusti sun kanssa sumpille! Juttua riittäis!

Kommentointi on suljettu.