fbpx

Joulukuun ensimmäinen viikko takana ja erittäin onnistunut sellainen! Tänään jatketaan vieraskynällä ja saatte lukea ihanan nuoren miehen tarinan, sekä mahtavan tarjouksen, joka on erittäin hyvä joululahjaidea.

Seuraavaksi esittelyssä siis Johannes, joka on erittäin sydämellinen ja inspiroiva ihminen! Itse ainakin haen inspiraatiota myös ympärilläni olevista ihmisistä, ja haluan viettää aikaani sellaisten kanssa, ketä minä voin inspiroida ja samalla he inspiroivat minua. Johannes on tällä hetkellä pallon toisella puolella nauttimassa auringosta, mutta sain hänet antamaan minulle hetken ajastaan ja kirjoittamaan tänne blogiin pienen jutun.

Ole hyvä Johannes!

Processed with Rookie

Kuka mä oon?

Tähän ois aina helpointa pyytää vastaus joltain toiselta, itsensä avaaminen kun on välillä erityisen haastavaa. Viimeiset parin kuukauden ajan reissullani olen vastannut kysymykseen kutakuinkin näin: ”nuori intohimoinen ja onnellinen kundi Suomesta. Rakastan ihmisiä, yrittäjyyttä, urheilua, ruokaa ja hauskanpitoa.” Siinä se hyvin ytimekkäästi on. Kun pääsen vauhtiin, niin voisin kirjoittaa tästä ensimmäisestä kysymyksestä jo yhden blogiartikkelin Eevskulle.

Avoimella mielellä elämää pääasiassa eteenpäin katsova unelmien toteuttaja, joka yrittää parhaansa mukaan olla herrasmies, avulias, ystävä ja hassuttelija päivästä toiseen.

Processed with Rookie

Mitä mä teen?

Pitkälti samoja asioita mitä te kaikki muutkin eli töitä, opiskelua, elämästä nauttimista, ystävien kanssa olemista, treeniä ja ruokaa.

Tällä hetkellä olen toteuttamassa yhtä suurista unelmistani: olen maailmanympärysmatkalla ja teen töitä täältä käsin huippujen tyyppien kanssa pääasiassa Helsinkiin. Olen jostain syystä saanut kipinän yrittäjyyteen omasta mielestäni suht myöhään parikymppisenä ja siitä asti olenkin ollut monessa mukana. En malta tehdä vain yhtä projektia, vaan haluan pitää käynnissä useampaa samanaikaisesti.

Isoin ja näkyvin on tietysti GreenStreet, joka sai alkunsa pari vuotta sitten. Sitä on tehty sen jälkeen lähes joka päivä ja kivaa on ollut. Yrittäjyyden lisäksi eniten menee aikaa ystävien ja urheilun parissa.

Välillä sitä huomaa tekevänsä niin suurella sydämellä duunia ja huomaa unohtaneensa tärkeimmät asiat maailmassa, oman terveyden ja ystävät. Suomeen palatessani haluankin käyttää enemmän aikaa näihin kahteen.

IMG_0003

Tärkeintä on kuitenkin kysymys Miksi?

Tärkeintä projekteissa mihin lähden mukaan on se, että se on hauskaa ja kaikki osapuolet voittavat. Win-Win situation on kaikkein parasta ja siitä tulee hyvä mieli kaikille. Kai mä yritän omalla tekemiselläni tehdä maailmasta hiukan paremman paikan, onnellisemman ja jonain päivänä toivon mukaan oon mukana merkittävästi parantamassa konkreettisemmin ja isommin vääryyksiä maailmassa.

Haluan auttaa työllistymään, pitää hauskaa, kannustaa toteuttamaan unelmiaan, näyttää esimerkkiä, sillä jos minä pystyn, niin mikset sinäkin? Yrittäjyys on mielestäni väylä toteuttaa monia unelmia. Voit kokeilla erilaisia projekteja, mahdollisesti reissata duunia samalla tehden, valita usein omat työaikasi ja sovittaa sen muihin aikatauluihin eikä niin, että joudut sovittamaan perheen, treenit tai ystävät työn mukaan.

Mä rakastan vapautta, vastuuta ja mahdollisuuksia yrittämisessä. Onhan tää nyt hauskaa!

Processed with Rookie

////

 

Johannes tosiaan on perustanut yrityksen nimeltä GreenStreet, joka mm järjestää raakasuklaa ja raakakakku -workshopeja. Nyt sinulla on mahtava tilaisuus hankkia itsellesi ja ystävällesi ihana jouluyllätys ja ostaa 2 hengen lahjakortti  Raakasuklaa workshopiin 1 hengen lahjakortin hinnalla. Tämän tarjouksen saat itsellesi koodilla joulueevsku. Nyt yllättämään ystävä ja hankkimaan ihana lahja, sekä yhteistä aikaa sinulle ja ystävällesi!

Iso kiitos Johannes tästä blogivierailusta, sekä tarjouksesta lukijoilleni! Johanneksen unelmien toteuttamista voit seurata hänen blogistaan Dreamplando.fi.

Itse olen muuten menossa mukaan raakasuklaa workshopiin 15.12, jonne taitaa olla vielä pari viimeistä paikkaa jäljellä. Jos haluat päästä kanssani raakasuklailemaan niin äkkiä varaamaan paikka!

Ihanaa maanantaita!

<3

Eevsku

 

PS. Lovechokin raakasuklaat lähtevät Iinalle, jota olen kontaktoinut sähköpostitse! Luen tänään raakakakkukahvittelu -kommentit läpi ja valitsen sieltä voittajan. Kiitos kaikille osallistuneille!

2 kommenttia

  1. Tää oli ihan huippu tarjous ja hyvä postaus 🙂 nyt on jo lahjakortti ostettu, ystävä yllätetty ja workshop varattu. Oon aina halunnut päästä sinne mut nyt se oikeesti toteutuu 🙂

Kommentointi on suljettu.