fbpx

kuva 4 (1)

Luukun 9. kahvakuula + DVD lähti Maiskulle.

Wautsi mikä palkinto! Olen miettinyt kahvakuulan hankintaa varmaan jo pari vuotta, tähän asti olen vain tehnyt salin lainakuulilla tai ryhmäliikuntatunneilla.
Minua kiinnostaisi viikonlopun mittainen leiri, jossa käsiteltäisiin kehonpaino- ja toiminnallista harjoittelua. Se voisi olla samalla ohjaajakoulutus. Paikkana voisi toimia esim. Vierumäki tai Pajulahti 🙂

Kiitos paljon kommenteista, yritetään toteuttaa noita toiveita kurssien suhteen ensi vuonna! Kai huomasitte Helsingin koulutuksen jo?

kuva 2 (1)

Oman elämäni inventaario lähti Mintulle! Suosittelen tätä kurssia kyllä, vaikka voitto ei olisikaan osunut kohdalle. Ei ole suuri investointi hyvinvointiin 🙂

Taas on todella hyvä kilpailu. Olen kuullut oman elämäni inventaariosta aiemminkin ja se vaikuttaa sellaiselta josta varmasti kaikki hyötyisivät. Olen kärsinyt liian monta vuotta masennuksesta ja vasta hiljattain olen oppinut kuinka voimme itse vaikuttaa omaan fiilikseen, ajatuksiin ym. Olen lukenut aiheesta hieman jonka lisäksi Jari Sarasvuon radio-ohjelmasta on tullut ehdoton suosikki. Toivottavasti onni suosii minua (fingers crossed).

kuva 1 (2)

Minulta konsultoinnin voitti Ulla.

Tarvitsen ehottomasti ammattilaisen apua nyt!
Tykkään urheilla ja haluaisin edistyä siinä. Olen junnannut paikoillani vuosia ja haluaisin jonkun pistävän kaiken uusiksi!
Tiedän, että paras motivoija ja vinkkejen antaja olisit juuri sinä!!
Olisin ikionnellinen, kun Eve vetäis kunnon rääkkäys treenin ja eväät jatkoon☺️

kuva 3 (1)

Beddit lähti Marialle!

En ole kokeillut kyseistä laitetta, mutta paljon olen siitä kuullut ja suurella mielenkiinnolla kokeilisin jos mahdollisuus tulisi! Parin vuoden takaisin lisämunuaisuupumuksen tuoman hyvinvoinnin romahduksen jälkeen unesta tuli yksi tärkeimmistä asioista joita priorisoin yhä. Kehnojen unien vaikutukset näkee ja varsinkin tuntee olotilassa heti. Aika hyvin jo tunnen omat unirytmini, mutta olisi mielenkiintoista trackata unta vielä lisää! Tavoitteena optimaalinen ja paras mahdollinen hyvinvointi, eli biohakkerilinjalla elämässä muutenkin mennään. 🙂 Beddit olisi täydellinen lisä.

Nyt kaikki joulukalenterin kilpailut ovat päättyneet ja loputkin palkinnot lähtevät voittajille. SUURI KIITOS vielä kerran kaikille, ketkä oli mukana! Varmasti toteutan saman myös ensi vuonna, jos vain mahdollisuutta on.

Kuvat eilisen ja tämän päivän tapahtumia. Eilen hymyilytti ihana lepopäivä ystävän kanssa kaupungilla, tänään töitä ja treenit, sekä aurinkoinen pakkaspäivä!

Millaisia uuden vuoden suunnitelmia teillä on? Itse aion ottaa chillisti ystävien kanssa ja päästä normaalisti treenaamaan. Ensi vuosi ja skabat jo tiukasti mielessä.

<3

Eevsku

Total
11
Shares

4 kommenttia

  1. Mä oon tehnyt uuden vuoden lupauksen, että opin seisomaan käsillä ns. ”freestanding handstand” – kiitos inspiraatiosta sinulle! 🙂 täällä YouTubesta katsonut opetusvideoita, onko sulla heittää jotain vinkkiä tosi alkeelliselle aloittelijalle? 😀

    1. Loistava uuden vuoden lupaus!! 🙂

      Kannattaa kehittää paljon kehonhallintaa erilaisilla harjoitteilla, ja tietenkin lähteä ihan päälläseisonnasta, ja pikkuhiljaa seinää vasten harjoitella! Muista myös vahvistaa ranteita.

      Tervetuloa meidän Spartan kursseille, jossa tätä opetellaan! 🙂 Hyvää uutta vuotta!

  2. Höh, en tietenkään voittanut 😀 En tosin edes muista osallistuinko just näihin.. Kivoja arvontoja oli niin monta!

Kommentointi on suljettu.