fbpx

Eilen oli vuoden ensimmäinen Spartan -työpäivä. Kyseessä oli myöskin ensimmäinen Bodyweight training workshop Helsingissä. Kiitos kaikille paikalle tulleille! Oli taas kerran mahtavaa nähdä niitä onnistumisia ja itsensä ylittämistä.

kuva 4 (5)
Antti Nurmi, Spartan sponssiurheilija, potkunyrkkeilijä Camilla Viksten ja minä.
kuva 2 (7)
Kehonhallintaa ja keskivartalon voimaa.

 

Workshop kesti 5 tuntia, jonka aikana kävimme läpi erilaisia omalla kropalla tehtäviä liikkeitä ja tekniikoita. Voimaa, liikkuvuutta ja mm. käsilläseisontaa progressioiden kautta. Monista liikkeistä saa lisää irti pienien vinkkien avulla!

Sain taas kerran todeta, että olen kyllä täysin oikeassa ammatissa! Nautin erittäin paljon kouluttamisesta ja opettamisesta, nimenomaan vielä liikunnan ja hyvinvoinnin saralla. Ensi viikolle on valmentamista tiedossa ja lauantaina matkaan Turkuun vetämään Antin kanssa toiminnallisen harjoittelun ja hyvinvoinnin päivää. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuntoilusta ja terveellisistä elämäntavoista. Itse vedän treenien lisäksi päivän aikana luennon, jossa puhun ravinnosta ja hyvinvoinnista! Päivään on vielä muutama paikka vapaana, lisätiedot löydät täältä. Tervetuloa mukaan!

kuva 1 (8)

Päivän päätteeksi kävin ystäväni Johannan kanssa syömässä Pastor -ravintolassa Erottajalla. Oli hyvää ruokaa, voin suositella! Tänään aamupäivällä lähdettiin Iso-Kuuselan Suvin kanssa treenaamaan olkapäät Töölö Gymille, jonka jälkeen jäin vielä kotimatkalla Crossfit Basementille tekemään vähän ominaisuustreeniä (nopeus, liikkuvuus). Loppupäivä onkin mennyt kokkailujen ja töiden parissa kotona!

Pikkumyy lähdössä gymille.
Pikkumyy lähdössä gymille.

Ihanaa sunnuntaita!

<3

Eevsku

4 kommenttia

  1. Hei mitkä nuo pinkit treenikengät on? Mikä malli? Ihanan väriset! 🙂

    1. Ne on itseasiassa Adidas juoksukengät! 😀 Eli running adiprene -malli. Tosi kivat jalassa ja ite aattelin käyttää sisäkenkinä ku ne on niin söpöt 🙂

Kommentointi on suljettu.