fbpx

Mainitsin treenimusiikkipostauksen yhteydessä uusista Samsungin laitteista, ja nyt niitä pari viikkoa testanneena voinkin vähän kertoa kokemuksiani. Lupasin, että kirjoitan tuotteista rehellisen mielipiteeni ja tässä se nyt tulee.

Aloitetaan siitä, että olen ollut muutaman viime vuoden aikana vannoutunut apple -laitteiden käyttäjä ja siinä mielessä olin hieman skeptinen tälle tulevalle muutokselle. Olin kyllä mielessäni pallotellut ajatusta uudesta puhelimesta ja mietin, että pitäisikö kokeilla uuden iphonen sijaan Samsungia, sillä niistä olen kuullut paljon hyvää.

Minulle kotiutui siis Samsung Galaxy Note 4 -puhelin, Gear S -aktiivisuuskello ja Multiroom -kaiutin. Puhelinta lähdin testaamaan pienellä varauksella, aktiivisuuskelloa oli kiva päästä käyttämään muutaman aktiivisuusranneekkeen testaamisen jäljiltä ja kaiuttimesta olin erittäin innoissani, sillä tähän saakka musiikin kuunteluni kotona oli perustunut lähinnä tabletin tai tietokoneen kaiuttimeen.

IMG_8819

 

Ensivaikutelma puhelimesta oli tietenkin hieman sekava, sillä käyttöjärjestelmä on vähän erilainen kuin iphonessa. Kuitenkin ihastuin samantien näyttöön, sillä kuvanlaatu on aivan eriluokkaa kuin edellisessä puhelimessani! Tämän puhelimen käytön jälkeen vanhaa puhelinta näppäillessäni huomasin, kuinka paljon huonommat värit ja hitaampi vanha puhelimeni onkaan. Aika nopeasti tottui myös hieman erilaiseen käyttöjärjestelmään ja nyt parin viikon jälkeen en huomaa käytössä enää mitään ongelmia – päinvastoin. Käyttäminen on siis helppoa ja sen totesi myös äitini uutta puhelintani ihastellessa. Note4 käyttäessä tablettiakaan ei ole tullut juuri käytettyä, koska näyttö on tarpeeksi laadukas ja suuri niihin juttuihin joita aiemmin tabletilla tein. Eniten tottumista on ollut puhelimen kokoon, ja onkin ollut hieman hankaluuksia keksiä mihin laitan puhelimen musiikinkuuntelua varten salilla treenatessa. Ehkä täytyisi selvittää, jos sille löytyy joku hyvä kotelo tätä varten..

Gear S ranteessa. Sopii sporttityyliin, sekä vapaa-aikaan. Kuva Stella Harasek
Gear S ranteessa. Sopii sporttityyliin, sekä vapaa-aikaan. Kuva Stella Harasek

Gear S aktiivisuuskelloon olen ihastunut aivan täysin ja se on ensimmäinen ”aktiivisuusmittari”, josta koen olevan oikeasti hyötyä. Tämä siksi, että Gear S on ensinnäkin hyvin tarkka GPS -ominaisuuksiensa vuoksi ja lisäksi siinä on muitakin ominaisuuksia kuin askeleiden laskeminen. Sillä voi myös mitata sykkeen, unen, UV -säteilyn (kyllä, luit oikein) ja puhua puheluita, sekä lähettää tekstiviestejä. Päivän aikana liikkuessani paikasta toiseen puhelinta ei tarvitse ottaa taskusta pois, sillä voin tsekata kellosta, että kuka lähetti viestin tai yritti soittaa. Jos asia on tärkeä, niin sitten voi kaivaa puhelimen esiin ja vastata heti (tai vastata kellosta, hah). Monen kanssa olen keskustellut tästä kellosta ja mielipiteet ovat hieman sekä puolesta, että vastaan, että onko se hyvä kun kello ilmoittaa viesteistä, puheluista, facebookista jne. Itse olen kokenut sen hyödylliseksi, ja nuo ilmoitukset voi myös laittaa pois päältä jos ne häiritsevät. Ainiin, ja kaikenlisäksi minusta tämä kello on aika kivannäköinen!

IMG_8805
Näyttöön saa valittua erilaisia kellovaihtoehtoja.

 

Multiroom -kaiutin on tuonut kotiini aivan uusia sävyjä musiikista. Musiikkia rakastavana ihmisenä tämä on tietenkin ollut positiivista! Omaan pikku asuntooni tarvittiin vain yksi kaiutin, mutta isommissa asunnoissa voi olla useammalle käyttöä. Tällöin musiikkia voi kuunnella koko asunnossa riippumatta siitä, missä päin asuntoa liikut. Kaiuttimeen saa wifin tai bluetoothin kautta musiikkia puhelimesta / tabletista / tietokoneesta. Itselläni kovimmassa käytössä on ollut spotify, mutta myös nettiradioita ja pari podcastia on tullut kuunneltua.

Niin siinä siis kävi, minusta tuli Samsung -fani! Kaikki tuotteet jäävät käyttöön. Seuraavaksi hankintalistalla olisi uusi tietokone, joten katsotaan kuinka käy. Pitääkö macbook pintansa, vai onko tähänkin jokin hyvä kilpailija?

Ainiin, melkein unohdin kertoa mistä tuo otsikko tuli. Gear S ehdottelee minulle tunnin välein ”lähtisitkö kävelemään”. Se ei nimittäin tykkää siitä, että päiväsaikaan on yli tuntia kerrallaan paikoillaan. Hyvä muistutus siis siitä, ettei istumista tulisi suorittaa liikaa yhtäjaksoisesti!

Lisätietoa tuotteista täältä (Samsungin nettisivut).

<3

Eevsku
*Yhteistyössä Samsung Suomi

Total
10
Shares

5 kommenttia

 1. Heips! Sun blogi on superkiva! Tohon ison puhelimen tuomaan ongelmaan… Ite ostin muutama vuos sitten Sonylta ison puhelimen ja kyllä ärsytti ku mihinkään ei mahtunut. Spibelt on ”vyolaukku” joka venyy sen mukaan mitä siel on sisällä. Aivan huippu! Pysyy tosiaanki paikalla eikä häiritse mitenkään treenaamista. Ostin ite tosin vasta noin vuoden tuskailujen jälkeen ja kyllä harmitti, ettei aiemmin ollu tullu hankittua 🙂

  1. Moikka Irene!

   Ei vitsi, kiitos kun tulit kommentoimaan, mullahan on tommonen spibelt ja aivan täysin unohdin sen! Pistän sen nyt kokeiluun Samsungini kanssa 😀

   Ihaaa kevättä sulle <3

 2. Moikka!

  Pystyisitkö kertomaan Tahaimaan matkasi budjetista? Paljonko lentoihin meni, asuminen ym. Nyt en osaa yhtään suhteuttaa onko katsomani hinnat kalliita vai edullisia 🙂 Kiitos!!

  Hyvää kisavalmistautumista ja iso kiitos inspiroivasta blogista! 🙂

  1. Moikka Nina!

   Katsopa uusin postaus! 😀 Vihdoin sain toteutettua sen monien kyselyjen jälkeen. Tänä vuonna tosiaan lentoihin meni kyllä enemmän, kun menimme suorilla lennoilla Finnairilla Bangkokiin ja sieltä lennettiin vielä Bangkok – Koh Samui. Finnairin lennot olivat noin 900e ja Bangkok -Koh Samui n 200e.

   Kiitos paljon!!!! 🙂

Kommentointi on suljettu.