fbpx

Itse tässä muutaman viikon joka päivä töitä tehneenä voin jakaa muille neuvona, muista levätä! No ei – kyllä mulla on ollut aikaa levätäkin, vaikka kiirettä on pitänyt. Tosin en pistä vastaan, kun katson ensi viikonloppuani ja vastassa on kaksi vapaapäivää.

Loman jälkeen töitä on riittänyt ja se on tietenkin positiivinen asia (varsinkin kun pankkitili on samaa mieltä), mutta näin yrittäjänä on välillä vaikeaa pitää kiinni vapaapäivistä. Itse pyrin pitämään kuitenkin tämän vuoden isoimman tavoitteen mielessä koko ajan, ja senkin vuoksi haluan levätä tarpeeksi. Urheilija tarvitsee normaalia enemmän lepoa kehittyäkseen ja palautuakseen. Mutta suosittelen kyllä jokaista miettimään omaa levon tarvettaan! Siinä vaiheessa jos väsyttää koko ajan ja illalla ennen nukkumaanmenoa sydän tykyttää eikä saa unta, on aika miettiä ollaanko menty liian lujaa ja mistä voisi hieman höllätä.

Itse päätin nyt ottaa hieman erilaisen treeniviikon muun kiireen vuoksi. Maanantaina olikin vapaaohjelmatreeniä Taitoliikuntakeskuksessa voimistelun muodossa ja eilen kävelin hotjoogasalille sisään. Koska olen all in -ihminen, niin ostin sitten samalla 2 viikon täyspaketin + 5 ekstra kertaa, joogamaton ja joogapyyhkeen. Nyt on sitten varusteet viimeisen päälle ja ei voi valittaa salin sijaintiakaan, kun sinne kävelen alle 5 minuuttia. Parin viikon teemani onkin saada oma notkeus takaisin (joka hieman kärsi viime vuoden voimatreeneissä).

Näihin tunnelmiin, ihanaa keskiviikkopäivää ja muistetaan ottaa välillä myös rennosti!

2014-06-12-hct-10camp-5

<3

Eevsku

kuva Stella Harasek